- 3 Şubat 2023
- 31
- 5
- 16
- Konu Sahibi Mahidevrann
-
Teşekkür ederim çok ağladım sonuç negatif diyince suan çok mutluyum inşallah hamileyimdirCok hamilesiniz tebrikler
Randevu almaya çalışıyorum inşallah gidicem teşekkür ederimKan vermekle ugraşmayin. Direk ultrasona gidin
Yanlışlıkla önceki sonucunuza bakmış olmasın?Teşekkür ederim çok ağladım sonuç negatif diyince suan çok mutluyum inşallah hamileyimdir
Olabilir bende aslında bunu düşündüm inşallah öyledirYanlışlıkla önceki sonucunuza bakmış olmasın?
Hiç bir bilgim yok ben çok yeniyim ve oyuzden burdan sormak istedim29 .000 diyor sonuç anlamadım ben nasıl negatif oluyor
yanlıs anlama olmuş sana sonuç belli yani 29 binde ne alakaya:)Kan testi yaptırdım sadece sağlık ocağında ve negatif dedi
Valla size etsin de ben almiyimAllah'ım bizede bu çok hamilelikten nasip etsin
Yani kesin hamilmiyimdiryanlıs anlama olmuş sana sonuç belli yani 29 binde ne alakaya:)
sonuç öyle diyor tatlım,yani sonuç senin se baksana gayette yüksek çıkmışYani kesin hamilmiyimdir
Cok teşekkür ederim inşallah gidicemBaya baya gebesiniz başka bir kadın doktoruna gidin kontrollerinizi ertelemeyin hayırlı olsun
Doktor neden negatif dedi anlamıyorum inşallah karıştırmıştir evet sonuçlara bakıyorum baya yüksek Bende şaşkınımsonuç öyle diyor tatlım,yani sonuç senin se baksana gayette yüksek çıkmış
Doktor negatif mi dedi baya baya hamilesin canım senMerhaba ben yeni üye oldum doğru yere mi konu açtım bilmiyorum ben 6 aylık evliyim ve iki aydır korunmayı bıraktık eşimle ilk ay adetim 15 gün gecikti test yaptım ve negatif çıktı. Bu ay tekrar gecikti ve hala olmadım iki kez test yaptım ikiside pozitif çıktı tam kesin olsun diye kan testi yaptım ve doktor negatif dedi ama sonuç negatif dememiyor bu sonuç tam olarak ne demek ben anlamadım lütfen bilenler yazabilir mi.
Evet negatif dedi inşallah öyledir teşekkür ederimDoktor negatif mi dedi baya baya hamilesin canım sen
Hahhaha Amin canımAllah'ım bizede bu çok hamilelikten nasip etsin
Ne negatifi ya, hangi doktor o Allah aşkına gebesin bildiğin.Merhaba ben yeni üye oldum doğru yere mi konu açtım bilmiyorum ben 6 aylık evliyim ve iki aydır korunmayı bıraktık eşimle ilk ay adetim 15 gün gecikti test yaptım ve negatif çıktı. Bu ay tekrar gecikti ve hala olmadım iki kez test yaptım ikiside pozitif çıktı tam kesin olsun diye kan testi yaptım ve doktor negatif dedi ama sonuç negatif dememiyor bu sonuç tam olarak ne demek ben anlamadım lütfen bilenler yazabilir mi.
Harbiden çok hamilesiniz nasıl negatif demiş doktor şaşırmışCok hamilesiniz tebrikler
Canım bebek artık okula gitmeye yol almış ne negatifi )))) tebriklerEvet negatif dedi inşallah öyledir teşekkür ederim
Aile hekimim dedi inşallah öyledir çok üzüldüm baya bi belirtileri de varNe negatifi ya, hangi doktor o Allah aşkına gebesin bildiğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?