Öyle de sanki aramızdaki samimiyet ve paylasimlarimiz hatrina ses çıkarmamam gerekiyor gibi geliyor. İnsan içinde olunca olaya objektif bakmıyor bir de. Sanki kirilacak gibi düşünüyorumArkadaşınızla o kadar samimiyseniz, bunu dile getirmende bir sakınca yok bence. "Market haricinde gezmek dolaşmak, nefes almak istediğinizde bana söyle ki ben de işlerimi ona göre ayarlayayım" gibi bir ifadenin çok da yanlış anlaşilacağini sanmiyorum. Boşuna dert etmeyin kendinize.
Arkadaş hatıra bakar misin denilince bakılır tabiki. Ne olacak 2-3 saat çocuk bakmakla birseycik olmaz :)Keşke bana yakın olsan valla ben direk iki kızımla tek başıma hayat sürüyorum bunaldım nefes almak istiyorum biraz bakarmısın derim yani
Ha yok birkaç kere okula giderken bırakmak zorunda kaldım 4 saat kadar. Allah razı olsun bakar. Özel gunlerimizde teklif eder çocuğa bakayım esinle zaman geçir falan diye. Zaten çocuklarımız süt kardes. Annesi sayılırım. Dedigim gibi benim düşündüğüm nokta jeden soylemedigi...Siz bu duruma surekli ses cikarmazsaniz gõreviniz haline gelir ve bir gūn olsun yapmazsaniz Sizden kotusu olmaz! Alistirmamak kaydiyla arkadasiniza yardimci olmaya çalisin Sizde ben yapamam derseniz eğer bir kere uzun uzadiya cocugunuzu birakin bakalim Tepkisine göre idare edip etmemeniz gerektigine de karar verirsiniz
Peki size sorayım olayın dışında oldugunuz için objektif bakabilirsiniz. 3 yıldır çok samimi arkadaşız ve çocuklarımızın süt anneleriyiz. Açıkça neden gecikecegini haber vermedigini sorsam kirilabilir mi? Çocuğa bakmak zor geldi de ondan dedim zanneder mi ?Arkadaşın tabiki yardımcı olacaksın ama artık seni kullanmaya dönmüş olay dediğin gibi gideceği yeri söylese sıkıntı olmaz ama davranışını pek anlayamadım ben de
Bir de şeyi merak ettim babaları sorumluluk almıyor mu?Keşke bana yakın olsan valla ben direk iki kızımla tek başıma hayat sürüyorum bunaldım nefes almak istiyorum biraz bakarmısın derim yani
Çok tatlı bir arkadaşınız.Arkadaş hatıra bakar misin denilince bakılır tabiki. Ne olacak 2-3 saat çocuk bakmakla birseycik olmaz :)
Bu arada 2 çocuk allah yardimcinjz olsun ve size bir yardımcı versin inşaallah :)
Yok estağfurullah özel değil. Eşim in işi çok yoğun düğün salonumuz var ve baya büyük. Büyük olmasından dolayı çık tercih ediliyor eh eşim de sahibi olduğu için başından ayrılamıyor. Ama kış döneminde eğer boşluğu varsa mutlaka eve gelir öyle arkadaş ortamı yoktur zaten yaşadığımız yerde kimsemiz yok birbirimize bakmaya çalışıyoruz. Eğer evdeyse mutlaka sorumluluk alır hiç değilse kızlardan birini uyutuyor yada banyo yaptırır. Yada evi toparlar sağolsun. Ama yok işteBir de şeyi merak ettim babaları sorumluluk almıyor mu?
Özel bir soruysa cevaplamayabilirsiniz tabii
Şimdi şöyle canım bazen iyi bisey sorsak da tavrimizdan yanlış anlaşılabilir . Ama siz yakinsiniz görünen o ki cok iyi de taniyorsunuz karşı tarafı. Tatlı bi dille sorabilirsin ama laf altından yanı.Peki size sorayım olayın dışında oldugunuz için objektif bakabilirsiniz. 3 yıldır çok samimi arkadaşız ve çocuklarımızın süt anneleriyiz. Açıkça neden gecikecegini haber vermedigini sorsam kirilabilir mi? Çocuğa bakmak zor geldi de ondan dedim zanneder mi ?
Siz olsaydınız kırılır mıydınız,?
Ne kadar bunaldigina şahidim çünkü
Neyse yaz bitiyor allahtan az kalmış :)Yok estağfurullah özel değil. Eşim in işi çok yoğun düğün salonumuz var ve baya büyük. Büyük olmasından dolayı çık tercih ediliyor eh eşim de sahibi olduğu için başından ayrılamıyor. Ama kış döneminde eğer boşluğu varsa mutlaka eve gelir öyle arkadaş ortamı yoktur zaten yaşadığımız yerde kimsemiz yok birbirimize bakmaya çalışıyoruz. Eğer evdeyse mutlaka sorumluluk alır hiç değilse kızlardan birini uyutuyor yada banyo yaptırır. Yada evi toparlar sağolsun. Ama yok işte
İkimizin de aileleri başka şehirde birbirimize destek olacağız tabiki napalım :)Çok tatlı bir arkadaşınız.
Bencede kendinizi anlatin. Eminim anlayacaktir.
Doğru haklısınız demek ki çekiniyor da söylemiyor.. böyle gitsin bakalım.. Çocuklar da birbirleriyle mutlu zatensöylesen bi türlü söylemesen bi türlü. eğer sana çok ağır gelmiyorsa bakmak söyleme bişey bence. sıkılmış bunalmış seni dayanak görmüş en kıymetlisini sana emanet etmiş sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?