- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
annemlere gidip durumu anlatmak istiyorum. Zaten ailem bu konuıda uyarı yapmıstı ama değişen hiç bir şey olmadı bende artık boşanmak istiyorum.Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki??
aynı fikirdeyim bende. Değişmiyor değişmiyor.
Dediğiniz gibi bir süre kıçını toplayana kadar oynamıo 2 ay sonra yine başlıyor doktor çaresi bişey yok mu buna.Değişmezzz hastalık bu
Uzun bir süre oynamaz yine oynar
Ve buna para dayanmaz
Severek evlendik hiç bir şeyi yoktu evliliğimizin 3 senesinde arkadasının tavsiyesi ile başladı. Lanet olsun lanet.Düzelmesi o kadar zor ki bu durumun , abim 15 yıldır at yarısı, iddia ne varsa oynuyor, bırakmak içinde uğraştı ama olmuyor yani nasil bir bağımlılıksa. Yalan onlar için o kadar sıradan birşey oluyor ki artık. Bence hiç hayatinizdan çalmayın , bırakın eşinizi.
Yani bunu normal zevk için oynayanlar var benim için her türlüsü yanlış orası ayrı ama onlar en azından az miktarda keyfe oynuyorlar, ama yaptırdığınız parayı geri çekecek kadar bağımlı oluysa düzelmesi çok zor.Severek evlendik hiç bir şeyi yoktu evliliğimizin 3 senesinde arkadasının tavsiyesi ile başladı. Lanet olsun lanet.
Artık pişkinlik derecesine geldi olay. Alah cocuk vermıyosa bi hayır vardır elbet.Yani bunu normal zevk için oynayanlar var benim için her türlüsü yanlış orası ayrı ama onlar en azından az miktarda keyfe oynuyorlar, ama yaptırdığınız parayı geri çekecek kadar bağımlı oluysa düzelmesi çok zor.
Çocuk hic düşünmeyin bence şu anda, kendinizi kurtarmaya bakın derim.Artık pişkinlik derecesine geldi olay. Alah cocuk vermıyosa bi hayır vardır elbet.
Okadar yaygınkaştıki cevremde bunlara cok şahit oluyorum ama müdür mühendis onlar bile bunları oynuyor.Direkt boşan ,çocuğun yokken arkana bakmadan kaç .
Hiç meslek bakmıyor bunlar ;ben kaç sene önce nişan attım bu yüzden .aynı sizinki gibi gizli gizli arkamdan krediler çekilmiş vs .ben evlenmek için para biriktirmeye çalışıl ne yapsak siye düşünüyordum ,meğer beyimiz arkadan 5 bin ,10 bin ne bulursa iddia oynuyormuş .benim de şüphelenmem her ay başı maaş yattığında ertesi gün para kalmadı diye muhabbet yapmasından başlamıştı .Okadar yaygınkaştıki cevremde bunlara cok şahit oluyorum ama müdür mühendis onlar bile bunları oynuyor.
Hayır YokDediğiniz gibi bir süre kıçını toplayana kadar oynamıo 2 ay sonra yine başlıyor doktor çaresi bişey yok mu buna.
Net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?