İdda Bağımlısı Bitmek Bilmeyen Borç

sunshine__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
4.848
2.629
133
Merhaba arkadaşlar,
5 yıllık evliyim son 3 senedir idda bağımlısı kocam var. Bunu cok sonradan farkettim ozamanlar anlayamıyordum. Altınlarım kenarda biriktirdiğimiz paralar cektiği gizli krediler hepsi 3 senede oldu. Maaşlarımızda gayet iyi ikimizde çalısıyoruz. Bu 5 senede cocuk istemdim son 1 yıla kadar borclarımız bitsin diye hep erteledik zaten diğer yorumlarımada bakacak olursanız cocugum olmuyor tedavi görmem lazım doktorlar tüp bebek dedi en az 10 bin lazım ama elim olacak adam idda için krediler cekti ama tedavi için para çekmiyor. Bıktım 2 gün önce bardağın son damlası idi. hadi affettim bankadan cektiği 10 bin krediyi ayda 500 olarak ödemeye basladık. Artık oynamayacağım dedi meger ben 500 yatırırken arkamdan o parayı cekip idda oybuyormus dün hesapları kontrol ettim. Bi de ne göreyim ayakta uyutmus o kadar güzel rol yapıyor ki anlatamam ne yapacagımı şaşrdım vazgeçmiş gibi yapıyor ama yine oynuyor yine.

Düzelmesi o kadar zor ki bu durumun , abim 15 yıldır at yarısı, iddia ne varsa oynuyor, bırakmak içinde uğraştı ama olmuyor yani nasil bir bağımlılıksa. Yalan onlar için o kadar sıradan birşey oluyor ki artık. Bence hiç hayatinizdan çalmayın , bırakın eşinizi.

Severek evlendik hiç bir şeyi yoktu evliliğimizin 3 senesinde arkadasının tavsiyesi ile başladı. Lanet olsun lanet.

Severek evlendik hiç bir şeyi yoktu evliliğimizin 3 senesinde arkadasının tavsiyesi ile başladı. Lanet olsun lanet.
Yani bunu normal zevk için oynayanlar var benim için her türlüsü yanlış orası ayrı ama onlar en azından az miktarda keyfe oynuyorlar, ama yaptırdığınız parayı geri çekecek kadar bağımlı oluysa düzelmesi çok zor.

Artık pişkinlik derecesine geldi olay. Alah cocuk vermıyosa bi hayır vardır elbet.

Okadar yaygınkaştıki cevremde bunlara cok şahit oluyorum ama müdür mühendis onlar bile bunları oynuyor.
Hiç meslek bakmıyor bunlar ;ben kaç sene önce nişan attım bu yüzden .aynı sizinki gibi gizli gizli arkamdan krediler çekilmiş vs .ben evlenmek için para biriktirmeye çalışıl ne yapsak siye düşünüyordum ,meğer beyimiz arkadan 5 bin ,10 bin ne bulursa iddia oynuyormuş .benim de şüphelenmem her ay başı maaş yattığında ertesi gün para kalmadı diye muhabbet yapmasından başlamıştı .

Bir akrabagim in eşi kumar oynuyordu. Ayni sizde olduğu gibi hep borç hep borç. Kadin hep çalıştı ve ödedi, hatta borç aldı bizlerden ve onları da geri ödedi. Hamile kaldı ve bebeğini sonra kaybetti. Cok yıprandı ama oda eşi değişmediği ve bu durumda bile destek olmadığı için boşandı. Terapiye ikna etmeye çalışmıştı ilk baslarda, ama esi hep geçiştiriyordu. Yani bağımlı ise tedavi olabilir. Ama bunun icin hazır olması lazim. Aksi takdirde boşanmaktan başka care yok çünkü böyle adamdan cocuk da yapilmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…