- 11 Ocak 2019
- 336
- 493
- 18
- Konu Sahibi sunshine__
-
En doğrusu ciddi olduğunu görünce belki kendine gelir.Annem
annemlere gidip durumu anlatmak istiyorum. Zaten ailem bu konuıda uyarı yapmıstı ama değişen hiç bir şey olmadı bende artık boşanmak istiyorum.
Aynen ole aynen hepsi oynayanlar aynı hareketleri yapıyor.Hiç meslek bakmıyor bunlar ;ben kaç sene önce nişan attım bu yüzden .aynı sizinki gibi gizli gizli arkamdan krediler çekilmiş vs .ben evlenmek için para biriktirmeye çalışıl ne yapsak siye düşünüyordum ,meğer beyimiz arkadan 5 bin ,10 bin ne bulursa iddia oynuyormuş .benim de şüphelenmem her ay başı maaş yattığında ertesi gün para kalmadı diye muhabbet yapmasından başlamıştı .
Bitiriyor ama tekra tekrar tekrarHayır Yok
Kumar Bağımlılığı bu
Ancak kendisi bitirecek kafasında
Yada tüm parası bitecek
Yaptım canım onuda yaptım kartlarına el koydum sigarısına kadar eline ben verdim ama başkasından para alıp gene oynadı. Her çözümü uyguladım ve tabi onun aileside benm yanımda babasından abilerinden cok korkuyor ama yine yapan her şekilde yapar.maalesef bağımlılık bu ve asla vazgeçmez. tedavi olsun. yani bunun tedavisi vardır mutlaka. boşan veya boşanma diyemem. ama boşanmayacksanız eşinize karşı dik durun ve kararlı olun.para kontrolünü siz ele alın. ona para vermeyin. harçlık şeklinde verin haftalık küçük miktarlarda ama.
Evet bende o yüzden bugune kadar erteledim ama zaten olmuyorda Allahın bir bildiği bir hayrı her zaman oluyor.İyi de boyle adamdan cocuk yapilmaz ki
Sokaktan adam bulurum ondan yaparim cocugu,bari bana ve cocuga zarar veremez. Evdeki surekli sizi kemirmeye devam edecek
Canım o vakit erteleme ve bir karar al....surumcemede bırakma.Adami degistirebilirim,tedavi olur filan hic bunlari dusunme...mevcut haliyle kabul ediyor musun onu? Kumarbaz bir adamla ileride 5 kurussuz kalacaginizi bile bile birlikte yaşlanmak istiyor musun? buna karar verEvet bende o yüzden bugune kadar erteledim ama zaten olmuyorda Allahın bir bildiği bir hayrı her zaman oluyor.
Gitmek mi kalmak mı? Kalsam değişir mi? Cevabı onda. Değişse neden eşimden vazgeceyim ama bana yanıt vermıyor değişmeyecek değişmezde. Kararı annemlerle konustuktan sonra vericem tek celsede birbirimizi bırakalım dicem zarar vermeden birbirimize.Canım o vakit erteleme ve bir karar al....surumcemede bırakma.Adami degistirebilirim,tedavi olur filan hic bunlari dusunme...mevcut haliyle kabul ediyor musun onu? Kumarbaz bir adamla ileride 5 kurussuz kalacaginizi bile bile birlikte yaşlanmak istiyor musun? buna karar ver
Cevap sende guzelim.Adam bu...evet yanlış yolda kötü bir alışkanlığı var....evet o da zarar görecek...ama adam bu. Degisecegini ancak o değiştikten sonra bilebilirsin.Diger türlü tek ayak üstünde 40 yalan söyler...bunu da ona sen yaptırmış olursun.Gitmek mi kalmak mı? Kalsam değişir mi? Cevabı onda. Değişse neden eşimden vazgeceyim ama bana yanıt vermıyor değişmeyecek değişmezde. Kararı annemlerle konustuktan sonra vericem tek celsede birbirimizi bırakalım dicem zarar vermeden birbirimize.
Tek sıkıntım aynı iş yerinde calısmamız ve aynı servise binmemiz. Napacgımı bilmiyorum.Direk bosnin demiyorum ama bosanick gbi yapn gidin ailenize.geri donmek icin sartinizda iddia icin yaptigi borclari kapatmasini isteyn bitmeden gelmeyecegm deyn kendi maasinizida kendiniz harcayin belliki cift maas rahatligi sarmis esinizi.tek basina odesinde herseyi akli basina gelsn.he baktiniz odemiyor duzelmiyor birakin gitsn
evet öyle aynı iş yerindeyiz canım daha cok ona sıkılıyor.Cevap sende guzelim.Adam bu...evet yanlış yolda kötü bir alışkanlığı var....evet o da zarar görecek...ama adam bu. Degisecegini ancak o değiştikten sonra bilebilirsin.Diger türlü tek ayak üstünde 40 yalan söyler...bunu da ona sen yaptırmış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?