İdda Bağımlısı Bitmek Bilmeyen Borç

Iyiki de çocuk olmamış boşan bencede zaten calisiyormussunuz sorumsuz erkek bide yalancı böyle gitmez

Arkadasimin eşi, sanal kumara bağlı borçlar nedeniyle milletin evine hırsızlığa girdi....mesleğinden atıldı.Karisina da bir yığın borç bıraktı bosanirken (evliyken kredi çektirmiş).Terapi ve ilaç tedavisi de goruyordu oysa ki...Terapinin tek faydası mahkemeye adamın kumar bağımlısı olduğu ve işlediği suçu bu problemler nedeniyle işlediği yönünde doktor raporu verilmesi oldu. Terapisti de bağımlılık bölüm başkanı filandi yani alanında uzmandı ama adam doktorun yanından çıktığı gün bile oynamış.

Alkol, uyuşturucu, sigara filan ilaçla, amatemle çözülebiliyor ama iddia, kumar, oyun bağımlılığı bunların bir ilacı yok maalesef.
Ancak kişide bırakmak için biraz istekli olursa; terapi filan alabilir. Eşin bırakmak için bir çaba gösteriyor mu bilmiyorum.
Yani olacak gibi değilse ayrılmalısın. Sonu yok çünkü.

Aynen ole aynen hepsi oynayanlar aynı hareketleri yapıyor.

Bende o düşüncedeyim. akşam konusacağım. Ne olursa olsun. Cunkü dayanamıyorum. Yalanlarına evine bakıyor yeriz içeriz gezeriz ama maaşından 1 bin lira kalsa o gece iddaya yatırır. Sonu yok

Benim öz amcam iddia,at yarışı,sayısal loto ve ismini bilmedigim şans oyunları bagimlisi
15 senedir evli yengem ondan neler çekti

Amcam herkesden yüksek miktarlarda borç almiş seneler içinde tabikide geri ödüyememiş
Sonra babasindan kalan 2 evi sırf borçları ödüyebilmek için satti

Simdi ise akillanamdı halâ devam ediyor

Oturdukları evide saticak gibi görünuyor ama bunun için babannemin ölmesini bekliyo çok acı dimi

Bir an önce nereye başvurulur bilmiyorum ama tedavi görsün eşiniz

İnşallah bir an önce düzelir allah yardimciniz olsun

maalesef bağımlılık bu ve asla vazgeçmez. tedavi olsun. yani bunun tedavisi vardır mutlaka. boşan veya boşanma diyemem. ama boşanmayacksanız eşinize karşı dik durun ve kararlı olun.para kontrolünü siz ele alın. ona para vermeyin. harçlık şeklinde verin haftalık küçük miktarlarda ama.

Yaptım canım onuda yaptım kartlarına el koydum sigarısına kadar eline ben verdim ama başkasından para alıp gene oynadı. Her çözümü uyguladım ve tabi onun aileside benm yanımda babasından abilerinden cok korkuyor ama yine yapan her şekilde yapar.

İyi de boyle adamdan cocuk yapilmaz ki
Sokaktan adam bulurum ondan yaparim cocugu,bari bana ve cocuga zarar veremez. Evdeki surekli sizi kemirmeye devam edecek
Evet bende o yüzden bugune kadar erteledim ama zaten olmuyorda Allahın bir bildiği bir hayrı her zaman oluyor.

Evet bende o yüzden bugune kadar erteledim ama zaten olmuyorda Allahın bir bildiği bir hayrı her zaman oluyor.
Canım o vakit erteleme ve bir karar al....surumcemede bırakma.Adami degistirebilirim,tedavi olur filan hic bunlari dusunme...mevcut haliyle kabul ediyor musun onu? Kumarbaz bir adamla ileride 5 kurussuz kalacaginizi bile bile birlikte yaşlanmak istiyor musun? buna karar ver

Gitmek mi kalmak mı? Kalsam değişir mi? Cevabı onda. Değişse neden eşimden vazgeceyim ama bana yanıt vermıyor değişmeyecek değişmezde. Kararı annemlerle konustuktan sonra vericem tek celsede birbirimizi bırakalım dicem zarar vermeden birbirimize.

Cevap sende guzelim.Adam bu...evet yanlış yolda kötü bir alışkanlığı var....evet o da zarar görecek...ama adam bu. Degisecegini ancak o değiştikten sonra bilebilirsin.Diger türlü tek ayak üstünde 40 yalan söyler...bunu da ona sen yaptırmış olursun.

Direk bosnin demiyorum ama bosanick gbi yapn gidin ailenize.geri donmek icin sartinizda iddia icin yaptigi borclari kapatmasini isteyn bitmeden gelmeyecegm deyn kendi maasinizida kendiniz harcayin belliki cift maas rahatligi sarmis esinizi.tek basina odesinde herseyi akli basina gelsn.he baktiniz odemiyor duzelmiyor birakin gitsn

Tek sıkıntım aynı iş yerinde calısmamız ve aynı servise binmemiz. Napacgımı bilmiyorum.

evet öyle aynı iş yerindeyiz canım daha cok ona sıkılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…