İdda Bağımlısı Bitmek Bilmeyen Borç

Değişmeyecek sadece değişmiş gibi yapacak .

Artık pişkinlik derecesine geldi olay. Alah cocuk vermıyosa bi hayır vardır elbet.
Bu kadar bağımlı ise Allah'ım çocuk verse onun ilaç parasına da gider oyun oynar sonra da kendini haklı çıkarmaya çalışır Allah korusun

Benim bile gözümün önünden film şeridi gibi geçti yani neler duyuyoruz neler okuyoruz
evet suan calıstıgım için farkına varmıyoruz oda aynı şekilde cocuk olduğunu evde cocuk bakıp çalısmadığımı düşünün ay yok yok kafayı sıyırcam ya.

evet 3 senedir bu bole zaten canım.
Gerekçe de hep aynıdır ,kazansaydım şu kadar alacaktım şu borcu kapatacaktım vs vs .
Çektiğim için çok iyi biliyorum.senin de aklında hep şüphe olacak ,yasın çok genç .kaç kurtar kendini ,.bu adamla kalırsan geleceğin ipotek olmuş olacak resmen ,hep borç ödeyeceksin .

Düşünmüyor muyum hepsini düşünüyorum çalıştığım sürece böle devam edecek. Ama baksa evide arabayıda o aldı. Koltuklarını gere gere geziyor ama herşey benim sayemde ben olmasam suan elindeki ev araba icralık olmustu. Ama farkında değil.

Zor ve masraflı bir tedavi ile kurtulabilir. Ama kendisi de isteyecek kurtulmayı.

Aksi halde kendi kendine bırakması imkansıza yakın derece zor.

evet suan calıstıgım için farkına varmıyoruz oda aynı şekilde cocuk olduğunu evde cocuk bakıp çalısmadığımı düşünün ay yok yok kafayı sıyırcam ya.
Sakın sen kendi adına hiç bir borca girme borçları da sana kalmasin

Sakın sen kendi adına hiç bir borca girme borçları da sana kalmasin
yok hiç bir kredi benim üzerime değil kefil bile olmadım zaten maaşı iyi olduğu için banka rahat veriyor ev kredisi de onun üzerine arabanın borcu yok. bide cektiği kredi ek hesap onlar onun.

Canım arkana bakmadan kaç,bir an önce boşan.Düzelmesini bekleme,düzelmez.Hiçbir zaman vazgeçmeyecek bu alışkanlığından.Tecrübe konuşuyor.

Değişmez,Ben de değişecek diye 8 yılımı heba ettim,değişmedi.Güçlü ol ve kendine bi şans ver . Bu adama ve bu evliliğe mecbur değilsin.Ayrıca elbette ki ailenin desteğini almalısın ama en son kararı sana bırakacaklardır.

Kumarbaz babanızın oğlu olsa yedirmeyin paranızı ya. Alışmış adam boşayın gitsin niye kredisini ödüyorsunuz bi de

Bu bir bağımlılık. Doktor işi.

Senin eşinde mi yapıyordu peki sen ne yaptın cocugn varmıydı.

Senin eşinde mi yapıyordu peki sen ne yaptın cocugn varmıydı.
Evet,çocuk yoktu,zaten çocuk da istemedi benden,olsa da ayrılırdım.çünkü vazgeçmeyecekti,parası bitince inanılmaz iyi bir koca olurdu,çocuğumuz olsun, derdi.kendi üzerime çektiğim kredilerin haddi hesabı yok.boşandıktan sonra bile onun için çektiğim krediyi ödüyordum.” Yok,ben kredi falan çekmem üzerime” deme.elaleme rezil olmamak için çekiyorsun işte.Hep bitecek diye bekledim,sonunda ben bittim. Adam karşıma geçip” ben buyum” dedi.İyi bir maaşı vardı hiç görmedim,kendi maaşımı da görmedim.adam tefecilerin eline düşmüştü ama bana mısın, demiyordu.bu bir bağımlılık, kişi bunu kabul ederse tedavi olur ama tedavi bitince tekrarlama olasılığı yüksek çoğu psikolojik durumlarda olduğu gibi kesin “ bitti, kurtuldu” diyemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…