İddaa Bagımlılığı Yuzunden Biten Evliliğim ve Sonrası Oluşan Depresyon

Merhaba Arkadaşlar,
4 yıllık birlikteliğindem sonra bu eylülde evlendiğim eski eşimim iddaa bagımlısı oldugunu balayı dönüşü havaalanında ögrendim.Kendisi itiraf etti çünkü artık başka bir çıkarı kalmamıştı.Ay sonu aldıgı maaşını o gün tuketmiş ve geriye çok az bir parası kaldı ki eski eşimde mühendisti ve 9 bin maaş alıyordu.9 bin maaşı ev kirası borçlar hiçbirşeyi umursadan tüm parayı kumara vermiş.bagımlılıgı bu dereceymiş 2 kez tedavi olmuş ama sonuç vermemiş.Ben umut görmediğim için onu çok sevmeme rağmen beni kandırmasını özellikle söylemek için evlenmeyi beklemesini kaldıramıyorum.4 yıl boyunca yalanlarla kandırmış beni.Boşanalı 2 ay oldu ancak ben hala kendimi toplayamadım.Beni kandırmasını sindiremiyorum psikologa gittim ama bir fayda göremedim galiba insan ancak kendisi isterse düzelebiliyor.Şu an gelecege karşı çok buyuk korkularım var tüm hayyalerim suya düştü o kadar ozenle kurdugum evde bir gün oturmadım.Ben bu durumdan nasıl kurtulucagım.Herkes zamanal geçecek diyor gerçekten geçecek mi zamanla:KK43:

ne güzel en azından düzelecek umuduyla yıllarını yememişsin, seviyorum diye oturup saçmalıklarına katlanmamışsın, çoğu kadın böyle yapıyor çünkü bizim ülkede, ilaç kullanıyor musun

Evt zamanla gececek azalicak cektiginiz aci. Ama evli kalsaydiydiniz eminim çok daha kotu durumlar yasiyacaktiniz. Tum parasini gozunu kirpmadan kumara yatiran bir insandan size degil kimseye hayir gelmez

ne güzel en azından düzelecek umuduyla yıllarını yememişsin, seviyorum diye oturup saçmalıklarına katlanmamışsın, çoğu kadın böyle yapıyor çünkü bizim ülkede, ilaç kullanıyor musun
Yok ilaç kullanmıyorum.Düzelmeyecegimi biliyorum onda o ışıgı görmedim.Şu an bile ona hafcagım 4 yıl için üzülüyorum ne hayaller kurmuştum onla boşu boşuna

Yok ilaç kullanmıyorum.Düzelmeyecegimi biliyorum onda o ışıgı görmedim.Şu an bile ona hafcagım 4 yıl için üzülüyorum ne hayaller kurmuştum onla boşu boşuna

tamam canım ama yani şuan depresyondasın ve seni rahatlacak bişeylere ihtiyacın var bence hemen devlet ya da üni hastanelerinin psikiyatri servislerinden randevu al, zaten o acı geçmeyecek zamanla küllenecek

En doğrusunu yapmışsın iki kere tedavi görüp işe yaramadiysa iflah olmazdı.a ayrıca 9 bin az bi rakam mi da hepsini kaybedebiliyo.
Tabi bu dönemde kim o kadar para alıyor şu ana kadar 400 binden fazla kaybetmiş maaş arttıkça buyuk ihtimalle yuksek oynamaya başladı.Şu an beni yıpratan hayallerimin mahvolması düğün için evi düzmek için o kadar emek vermiltim ki bunları gördüğü halde bunları yapması brni daha da yıktı

evlenir evlenmez hemen boşandiniz mi?
Evet balayından havalanından dönüşte annemleri aradım havalanından aldılar beni annemin evine gittim.Amerikaya gitmiştik uçak 11 saat suruyor tüm uçak yolculuğu boyunca düşündüm ve sonu olmadıgı gördüm uçakta konuştuk dedim dana guvenim yok artık bitirelim dedim o da benim en buyuk cezam seni kaybetmrk dedi elimi sıktı orda anlaştık.Bir hafta sonra boşandık.Bu arada kendisi çok çok saçma seyler yaptı telefonda beni suçladı anneme laf söyledi falan iyice çitkinleşti yani

tamam canım ama yani şuan depresyondasın ve seni rahatlacak bişeylere ihtiyacın var bence hemen devlet ya da üni hastanelerinin psikiyatri servislerinden randevu al, zaten o acı geçmeyecek zamanla küllenecek
Bagdat caddesinde iyi bir psikoloğa gittim 3 kez zamnaka düzelcek bu durumlarım normal dedi ilaç vermedi.Ama ben kendimi iyi hissetiğim bir ara burakmıştım hata yaptım galiba tekrar gidecegim ama kuzacak bana ara verdiğim için

Bagdat caddesinde iyi bir psikoloğa gittim 3 kez zamnaka düzelcek bu durumlarım normal dedi ilaç vermedi.Ama ben kendimi iyi hissetiğim bir ara burakmıştım hata yaptım galiba tekrar gidecegim ama kuzacak bana ara verdiğim için
psikolog ilaç veremezki zaten, bence yine de mi psikiyatri servisine git

Ama zamanla geçeceeekkkkkk:KK5: Önünde kısa bir hazmedememe, haksızlığa uğradığını düşünme gibi bi yas süreci var ama geçecek. Ondan sonra daha sağlam düşüneceksin. Ama antidepresan kullansan iyi olur. Fayda etmedi diye kestirip atma. 20 günden sonra sen farketmesen de daha sağlıklı düşünmene ve sağlam kararlar almana yardımcı oluyor

Elbette gececek
Cogu insan kocam kumari birakti sanip evli kalmaya devam ediyor. Siz dogrusunu yapmissiniz,kutlarim. Devam etseniz emin olun cok daha kotu gunler yasayacaktiniz.
İnş dediğiniz gibi olur geçer tüm acılarım şu an kalbim binbirparça hayal kırıklıgı kızgınlık sinir ozlem hepsi bir arada yaşıyorum.Beni kandırmasını sindiremiyorum en çokta

Ama zamanla geçeceeekkkkkk:KK5: Önünde kısa bir hazmedememe, haksızlığa uğradığını düşünme gibi bi yas süreci var ama geçecek. Ondan sonra daha sağlam düşüneceksin. Ama antidepresan kullansan iyi olur. Fayda etmedi diye kestirip atma. 20 günden sonra sen farketmesen de daha sağlıklı düşünmene ve sağlam kararlar almana yardımcı oluyor
Evet bu yas sürecin uzun sürme ihtimali beni korkutuyor.Doktota sormadan bir ilaçta almak istemiyorum şimdi.

Merhaba Arkadaşlar,
4 yıllık birlikteliğindem sonra bu eylülde evlendiğim eski eşimim iddaa bagımlısı oldugunu balayı dönüşü havaalanında ögrendim.Kendisi itiraf etti çünkü artık başka bir çıkarı kalmamıştı.Ay sonu aldıgı maaşını o gün tuketmiş ve geriye çok az bir parası kaldı ki eski eşimde mühendisti ve 9 bin maaş alıyordu.9 bin maaşı ev kirası borçlar hiçbirşeyi umursadan tüm parayı kumara vermiş.bagımlılıgı bu dereceymiş 2 kez tedavi olmuş ama sonuç vermemiş.Ben umut görmediğim için onu çok sevmeme rağmen beni kandırmasını özellikle söylemek için evlenmeyi beklemesini kaldıramıyorum.4 yıl boyunca yalanlarla kandırmış beni.Boşanalı 2 ay oldu ancak ben hala kendimi toplayamadım.Beni kandırmasını sindiremiyorum psikologa gittim ama bir fayda göremedim galiba insan ancak kendisi isterse düzelebiliyor.Şu an gelecege karşı çok buyuk korkularım var tüm hayyalerim suya düştü o kadar ozenle kurdugum evde bir gün oturmadım.Ben bu durumdan nasıl kurtulucagım.Herkes zamanal geçecek diyor gerçekten geçecek mi zamanla:KK43:
Canim en doğrusunu yapmışsın bende aynı durumdayım 3 senelik birlikteliğin ardından evlendim 9 aylık evliyim ve eşimin oyunlara ve alkole para vermesinden biktim hep düzelir diye çabalıyorum ama hep boşa gidiyor. Ben kendimde ayrılacak cesareti bulamadım ama sen en doğrusunu yapmışsın insan alışkanlıklarından hiç vazgeçmiyor emin ol evli kalıp cabalasaydinda değişen hiç birşey olmazdı zor bi dönem ama atlatabilirsin evli kalıp çok daha ağır hasarlar alabilirdin. Umarım bundan sonra hersey yolunda gider senin için.

zararın neresinden dönülse kar diyeceksiniz.daha kötü şeylere sebep vermeden kurtulmuşsunuz. bazıları okumakla insan olamıyor.ayaklı zaaf makinesi imiş adam.

en hayırlısını yapmışsınız. 4 sene boyunca kandırılmışsınız, afedersiniz ama salak yerine koymuş.
yakın zamanda bende çok fena kandırıldım ama szin gibi 4 yıllık bi ilişki değildi. ona rağmen hala canım çok yanıyo ve sindiremiyorum.
bencede psikiyatri bölümünden randevu alın.

Back
X