İlk başlarda o kadar ozenerek aldıgım eşylarımı ceyizimi bir kez bile kullanamadan boşanmış olmak çok koyuyordu ama sonra bende senin gibi düşündüm sonu yoktu zaten yaşasaydım hadi bir kaç yıl sabredeyim belki düzelir deseydim kendimi uçuruma atmış olacaktım.Çok haklısın erkekler çok soguk ve vurdunduymaz oluyor.Ben ona hep derdim sendiz yaşayamam falan adamın kıçını kaldırmışım işte yaşanıyormuş onsuzda.Keşke aşkı daha once yaşasaydım üniversite zamanında falan bu kadar gözüm kapalı olmazdı.İnsan birkez gözü kapalı seviyor diyor herkes kazık yiyince artık çok daha temkinli oluyormuş.Haklısın canım İnş benim karşımada düzgün hayırlı biri çıkar onunla çok mutlu bir yuvam olur o zaman ona verilen en buyuk ders bu olur.Biliyorum o şimdi bir daha toparlanmam kimseyi sevemem diye düşünüyor.O bulur yine bir kız kandırır alışmış adam.Allahtan duvam inş başka bir kızın da başını yakmaması.emin ol daha güzel günler yaşaycaksın, zamanında herkes acı çekiyor.
En azından yeni dizdiğiniz eve alışmadın canım. Daha acı olurdu, anne evinden çıkmadan düzenini bozmadan tatil yapmış gelmişsin diye düşün.
Hiç bile duygusal olmana gerek yok , o şimdi gayet rahat uyuyordur. Mutlu olmak seçimdir unutma, Kendini senden başkası kurtaramaz.
Adam rezil bir insanmış böyle birşey saklanmaz, oyun oynamış resmen.
Bir de işte genç kızlarımız erken yaşlarda erkeklerle flörtleşip ne kadar adi olabileceklerini görmeleri gerekiyor. Onlar bizlerden çok farklılar.
Benim beni çok düşünen ve seven eşime bile ayrılsak ne yaparsın diye sorduğumda, hakkımızda hayırlısı buymuş diyip yoluma bakarım dediğinde şok oldum.
Bu denli soğuk kanlı olabiliyorlar. Ona en iyi intikamın senin bir daha birini sevmen ve duygularını hisslerini bitirmemen olacaktır.