İddaa Bagımlılığı Yuzunden Biten Evliliğim ve Sonrası Oluşan Depresyon

emin ol daha güzel günler yaşaycaksın, zamanında herkes acı çekiyor.

En azından yeni dizdiğiniz eve alışmadın canım. Daha acı olurdu, anne evinden çıkmadan düzenini bozmadan tatil yapmış gelmişsin diye düşün.

Hiç bile duygusal olmana gerek yok , o şimdi gayet rahat uyuyordur. Mutlu olmak seçimdir unutma, Kendini senden başkası kurtaramaz.

Adam rezil bir insanmış böyle birşey saklanmaz, oyun oynamış resmen.

Bir de işte genç kızlarımız erken yaşlarda erkeklerle flörtleşip ne kadar adi olabileceklerini görmeleri gerekiyor. Onlar bizlerden çok farklılar.

Benim beni çok düşünen ve seven eşime bile ayrılsak ne yaparsın diye sorduğumda, hakkımızda hayırlısı buymuş diyip yoluma bakarım dediğinde şok oldum.

Bu denli soğuk kanlı olabiliyorlar. Ona en iyi intikamın senin bir daha birini sevmen ve duygularını hisslerini bitirmemen olacaktır.
İlk başlarda o kadar ozenerek aldıgım eşylarımı ceyizimi bir kez bile kullanamadan boşanmış olmak çok koyuyordu ama sonra bende senin gibi düşündüm sonu yoktu zaten yaşasaydım hadi bir kaç yıl sabredeyim belki düzelir deseydim kendimi uçuruma atmış olacaktım.Çok haklısın erkekler çok soguk ve vurdunduymaz oluyor.Ben ona hep derdim sendiz yaşayamam falan adamın kıçını kaldırmışım işte yaşanıyormuş onsuzda.Keşke aşkı daha once yaşasaydım üniversite zamanında falan bu kadar gözüm kapalı olmazdı.İnsan birkez gözü kapalı seviyor diyor herkes kazık yiyince artık çok daha temkinli oluyormuş.Haklısın canım İnş benim karşımada düzgün hayırlı biri çıkar onunla çok mutlu bir yuvam olur o zaman ona verilen en buyuk ders bu olur.Biliyorum o şimdi bir daha toparlanmam kimseyi sevemem diye düşünüyor.O bulur yine bir kız kandırır alışmış adam.Allahtan duvam inş başka bir kızın da başını yakmaması.

Tavsiyelerin için çok sagol canım.Sürekli kafamı oyalamaya çalışıyorum bende spora gidiyorum,yürüyorum,arkadaşım ve ailemler geziyorum ama tatile çıkmak bana çok iyi gelecek balayı için butun izinlerimi harcamıştım:KK43:Hafta sonu için plan yapabilecegim sadece.
Engelledim onu da ailesini de her yerden en ufak bir haber bile almak istemiyorum Allahından bulsunlar.Bizi bu kadar güçlü yapan inaçlı olmamız olduguna inanıyorum.Allahın ilahi adalete çokkk güveniyorum bir gün bir yerden bu acı çıkacak onlardan.Bundan sonra kafamı temizleyip yeni hayatıma başlamam lazım.Yeni bir iş arıyorum inş rn kısa zamanda bulursam yeni işle yeni bir sayfa açmak istiyorum kendime.

• Beğen
Reactions: KV_
Tabi bu dönemde kim o kadar para alıyor şu ana kadar 400 binden fazla kaybetmiş maaş arttıkça buyuk ihtimalle yuksek oynamaya başladı.Şu an beni yıpratan hayallerimin mahvolması düğün için evi düzmek için o kadar emek vermiltim ki bunları gördüğü halde bunları yapması brni daha da yıktı
ben de eşimden bu yüzden boşanmıştım.ama siz akıllılık edip erken boşanmışsınız.ben arabamızı evimizi satmasını bekledim maalesef:)baktım sıra bana geliyo bana müsaade diyebildim.tebrik ederim kendinizi heba etmemişsiniz.zararın neresinden dönerseniz kardır unutmayın.ya 4 yılda evli kalıp düzeltmek için harcayıp kendinizi mahvetseydiniz.mutlu olun sevinin bence allahın sevgili kulusunuz.herşeyden önce dimdik duran güçlü bir kadınsınız.düne üzebilirsiniz belki ama bakın yarın daha güzel.

bi psikiyatra gidin. ne yazık ki sizinle oynamış böyle hissetmeniz çok normal.

zararın neresinden dönsek kardır diye düşünün. maddi durumunuz varsa bir spor salonuna yazılın spor çok iyi geliyor böyle durumlara hem enerjinizi nefretinizi atarsınız hem yeni insanlarla tanışırsınız. hem 4 sene gençleşir sıfırdan başlarsınız ;)

kafanızı dağıtın düşünmeyin bol bol şehir dışındaki akraba arkadaşlarınızı ziyaret edin hayata dışarıdan bakın ve rahatlayın.

bütün sayfaları okudum. çok acı bi şekilde öğrenmişsiniz ama var ya Allah söyletmiş size.

benim rahmetli annem derdi ki hakkını helal et ve gerisini Allaha havale et. sizde öyle yapın. öbür türlü can çekişirken bi türlü canını veremezmiş.

bunda da vardır bi hayır her ne kadar zor olsa. herşeyden önce genel olarak güveniniz öyle bi yıkılmıştır ki.. kendinize zaman verin ve geleceği düşünmeyin. yani acaba iyi birini bulur muyum falan gibi.

üzülme diye yorumlar var. hepsi iyi niyetle söylendi elbette ama bence üzüldüğünüzde kendinize kızmayın; kolay değil bu yaşadıklrınız. ağlamak istediğinizde ağlayın. kızmak istediğinizde kızın falan. en önemlisi; hisleriniz hakkında konuşun. ailenizle de konuşun. tabi ki hergün değil ama bu konu 'tabu' olmasın. öyle olursa anneniz, babanız kendilerince bişeyler kurup daha da üzülebilirler.

umarım en kısa zamanda bütün bunları atlatırsınız...

ben de eşimden bu yüzden boşanmıştım.ama siz akıllılık edip erken boşanmışsınız.ben arabamızı evimizi satmasını bekledim maalesef:)baktım sıra bana geliyo bana müsaade diyebildim.tebrik ederim kendinizi heba etmemişsiniz.zararın neresinden dönerseniz kardır unutmayın.ya 4 yılda evli kalıp düzeltmek için harcayıp kendinizi mahvetseydiniz.mutlu olun sevinin bence allahın sevgili kulusunuz.herşeyden önce dimdik duran güçlü bir kadınsınız.düne üzebilirsiniz belki ama bakın yarın daha güzel.
Teşekkür ederim canım.Sende boşanmak ile en dogrusunu yapmışsın okudugum,gördüğüm kumar sorunu nedeniyle yaşanana hayatlarda ben düzeleni görmedim maalesef.Eski eşimde arabasını satcaktı borç için havaalnında ilk başta kendi arabamıda satıp ikşmizin arabası ile borcu kapatmayı düşündüm ama sonra aklıma geldi bu adam beni düşünmeden kumar oynuyor onun için ne satacagım arabamı sabahtan akşama kadar çalıştım ben halada çalışıyorum emeğim var.Onların kumar borçlarını mı ödeyecegiz.Sizde çok dogru karar almışsınız asla hiçbirşey için geç değil.Çok daha güzel günler yaşayacagız Allahın izniyle.

bi psikiyatra gidin. ne yazık ki sizinle oynamış böyle hissetmeniz çok normal.

zararın neresinden dönsek kardır diye düşünün. maddi durumunuz varsa bir spor salonuna yazılın spor çok iyi geliyor böyle durumlara hem enerjinizi nefretinizi atarsınız hem yeni insanlarla tanışırsınız. hem 4 sene gençleşir sıfırdan başlarsınız :KK66:

kafanızı dağıtın düşünmeyin bol bol şehir dışındaki akraba arkadaşlarınızı ziyaret edin hayata dışarıdan bakın ve rahatlayın.
Spor salonuna yazıldık arkadaşım ile gidyoruz spor yapmak iyi geliyor gerçekten.Psikiyatr gitmeyi düşünüyorum psiklog gittim ama pekbir fayda göremedim.Beni bu kadar üzen sizinde dediğiniz gibi benim ve özellikle de ailem ile oynaması.Çünkü bu evlilşkte tüm fedakarlıkları hem maddi hem manevi benim ailem yapmıştı.Onlar birkez bile lafını etmedi düşünme kızım para çalıntı der geçeriz dediler ama ben bunuda düşünüp daha da üzlüyorum:(

bütün sayfaları okudum. çok acı bi şekilde öğrenmişsiniz ama var ya Allah söyletmiş size.

benim rahmetli annem derdi ki hakkını helal et ve gerisini Allaha havale et. sizde öyle yapın. öbür türlü can çekişirken bi türlü canını veremezmiş.

bunda da vardır bi hayır her ne kadar zor olsa. herşeyden önce genel olarak güveniniz öyle bi yıkılmıştır ki.. kendinize zaman verin ve geleceği düşünmeyin. yani acaba iyi birini bulur muyum falan gibi.

üzülme diye yorumlar var. hepsi iyi niyetle söylendi elbette ama bence üzüldüğünüzde kendinize kızmayın; kolay değil bu yaşadıklrınız. ağlamak istediğinizde ağlayın. kızmak istediğinizde kızın falan. en önemlisi; hisleriniz hakkında konuşun. ailenizle de konuşun. tabi ki hergün değil ama bu konu 'tabu' olmasın. öyle olursa anneniz, babanız kendilerince bişeyler kurup daha da üzülebilirler.

umarım en kısa zamanda bütün bunları atlatırsınız...
Teşekkürler inş en kısa sürede atlatır eski neşeli halime geri dönebilirim.Şimdi çık uzak gibi geliyor o zamanlar ama elbet o günlerde gelecek.
Onu ve ailesini Allaha havale ettim.Allah ilahi adelete zamansızdır er geç Allah bunların hesabını soracak ben kendimden çok bunu ailem için istiyorum.Dedem babanem tüm aile buyuklerim onu çok sevil onun için seferber olmuşlardı.Duyunca mahvoldular.

• Beğen
Reactions: KV_
Canim baska dencek bisey yok ancak zamanla gecicek hersey zamanla kullenir..hayal kirikligi yasamak brz zor unutuluyo ama insanlar zmnla nelere alisiyo hayirlisi buymus de zararin neresinden donersen kardir

Spor salonuna yazıldık arkadaşım ile gidyoruz spor yapmak iyi geliyor gerçekten.Psikiyatr gitmeyi düşünüyorum psiklog gittim ama pekbir fayda göremedim.Beni bu kadar üzen sizinde dediğiniz gibi benim ve özellikle de ailem ile oynaması.Çünkü bu evlilşkte tüm fedakarlıkları hem maddi hem manevi benim ailem yapmıştı.Onlar birkez bile lafını etmedi düşünme kızım para çalıntı der geçeriz dediler ama ben bunuda düşünüp daha da üzlüyorum:KK43:

üzülür insan ama... o para sağlığınıza sebep olursa ne anladım o işten. bırakın giden para olsun. ruh ve beden sağlığınızı sağlam tutun siz.

evet psikiyatr a gitmelisiniz. psikologlar bir yere kadar yardım edebilir.

üzülür insan ama... o para sağlığınıza sebep olursa ne anladım o işten. bırakın giden para olsun. ruh ve beden sağlığınızı sağlam tutun siz.

evet psikiyatr a gitmelisiniz. psikologlar bir yere kadar yardım edebilir.
Evet Şükürler olsun ki saglımız yerinde.Buda benim sınavımmış diyorum.Hayırlısı boyleymiş benim için...

Nefret etmekte haklısın canım bu kadar kötü birşeyi insan kardeşine nasıl alıştırır bunlar insan olamaz ya.Baban inş kurtulur bu illetten de sizi daha fazla uzmez canım.Dua edecegim sizin için
Allah razı olsun canım Allah kurtulmak isteyen herkese yardım etsin yasamayan bilemez. kazansa bile ne hayır gelir ki haram paradan. cok yazık :(

Kusura bakmayin konunuzla belki alakasi yok ama balayindan gelip 1 haftada nasil bosandiniz? anlasmali bosanma 1 yildan once olmuyor ve cekismeli bosanma da 5 ay onceden gün verilmiyor. kusura bakmayin ama merak ettim dogrusu

Kusura bakmayin konunuzla belki alakasi yok ama balayindan gelip 1 haftada nasil bosandiniz? anlasmali bosanma 1 yildan once olmuyor ve cekismeli bosanma da 5 ay onceden gün verilmiyor. kusura bakmayin ama merak ettim dogrusu
Başka bir arkdaşta sordu yazdım yukardaki yorumlarda.Pazar geldim çarşamba anlaşmalı başvurduk cuma günü eski eşim bende hemen boşanmak istiyorum diye adliyeye gitti 1 hafta sonra Çarşambaya gün verdi 2 şahit ile gittik o gün boşadı hakim.15 gün sonra ilan fermanı aldım.20 gün sonra da soyadı değişti.1 yıldan once anlaşmalo boşanamaz kanunun kuralları var bir tarafta hakime göre agır kusur var ise boşuyor.Agır kusurlardan biri eşin evledikten sonra çıkan yuklu borcu olması ve evine bakamaması.Bunu iki şahitle kanıtla eski eşimde kabul ediyorum desin direk boşanma oluyor.

Allah allah ya bi sanssiz benmisim galiba eski esim bana neler yapti kendisi de ceza evinde ama ben 1bucuk yildir bosanamiyorum demekki herkez icin ayni kanunlar işlemiyor

Merhaba Arkadaşlar,
4 yıllık birlikteliğindem sonra bu eylülde evlendiğim eski eşimim iddaa bagımlısı oldugunu balayı dönüşü havaalanında ögrendim.Kendisi itiraf etti çünkü artık başka bir çıkarı kalmamıştı.Ay sonu aldıgı maaşını o gün tuketmiş ve geriye çok az bir parası kaldı ki eski eşimde mühendisti ve 9 bin maaş alıyordu.9 bin maaşı ev kirası borçlar hiçbirşeyi umursadan tüm parayı kumara vermiş.bagımlılıgı bu dereceymiş 2 kez tedavi olmuş ama sonuç vermemiş.Ben umut görmediğim için onu çok sevmeme rağmen beni kandırmasını özellikle söylemek için evlenmeyi beklemesini kaldıramıyorum.4 yıl boyunca yalanlarla kandırmış beni.Boşanalı 2 ay oldu ancak ben hala kendimi toplayamadım.Beni kandırmasını sindiremiyorum psikologa gittim ama bir fayda göremedim galiba insan ancak kendisi isterse düzelebiliyor.Şu an gelecege karşı çok buyuk korkularım var tüm hayyalerim suya düştü o kadar ozenle kurdugum evde bir gün oturmadım.Ben bu durumdan nasıl kurtulucagım.Herkes zamanal geçecek diyor gerçekten geçecek mi zamanla:KK43:

İnsan nasıl maaşını hiç düşünmeden gözü kapalı moktan işlere harcar aklım almıyor.İnsan emeğinede mi acımaz.9 bin lira.Bir maaşına kaç kişi ev geçindiriyor.

İyiki çocuğunuz falan yok.Yeniden kendinize hayat kurarsınız.Yalnız bu sefer yoğurdu üfleyerek yiyin.

Allah allah ya bi sanssiz benmisim galiba eski esim bana neler yapti kendisi de ceza evinde ama ben 1bucuk yildir bosanamiyorum demekki herkez icin ayni kanunlar işlemiyor
Sizin durumunuz ile benimki aynı olmadıgı için yorum yapamayacagım.Avukata danışanırsanuz daha dogru bilgiler verebilir.

İnsan nasıl maaşını hiç düşünmeden gözü kapalı moktan işlere harcar aklım almıyor.İnsan emeğinede mi acımaz.9 bin lira.Bir maaşına kaç kişi ev geçindiriyor.

İyiki çocuğunuz falan yok.Yeniden kendinize hayat kurarsınız.Yalnız bu sefer yoğurdu üfleyerek yiyin.
Evet bu yaşadıklarımdan sonra zaten ben nasıl insanlara güvenecegim diyorum.4 yıl boyunca sürekli vakit geçirmemize ragmen hiç anlamadım:(İnş bir daha Allah boyle kotu insanları karşımıza çıkarmaz.Teşekkürler.

Back
X