• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iddaa bağımlısı eş

Haklisiniz. Durumun vahim oldugunu cok gec fark ettim. Iddaa oynayan kisiler var cevremde ama 5-10 liralik oyunlar bu tipki gazozuna okey oynamak gibi geliyordu bana ama esiminki farkli buyuk meblaglar yatiriyor arkadaslariylaortak oynuyor organizeolmuslar yani.
Aile buyuklerimize soyleyemem ailesi muhafazakar ve buyuk tepki gostereceklerdir

O 5-10 lira oynamaların sonu oldu bize de olan..
Buyur oku.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/inanamiyorum.852188/

Bir ay oldu. Tüm hesaplar bende, harçlık veriyorum 31 yaşındaki adama.
Hatta suçluluk duygusu ile verdiğimi bile almak istemiyor :S
Takipteyim, yeni bir şeyini görmedim ama neye yarar?

Bu aptallığın sonucu bize geçmiş birikimlerimiz üzerine 3 yıl borca mal oldu.

Sen başından biliyorsun kesinlikle tepkini ver ve döndür onu bu yoldan.

kesinlikle oyle bebek yapmayin. siz eger onu kisitlamazsaniz asla birakmaz o kumari. benim esimde oynuyor maalesef surekli takip ediyorum onu.hesaplarini karistiriyorum. yoruldum artik onu takip etmekten. ve bu surecte tam 40bin kaybeytti. bebeginiz olursa onun rizkinida yatirir tepkinizi koyun uygulamazsa yol verin gitsin

Universitede bir arkadasim vardi iddaa yuzunden kirasini odeyemiyordu oyle kotu duruma dusmustu ki.. yine de vazgezmiyordu ondan bundan borc alip yine oynuyordu.. cok berbat bir illet.. bu yuzden evini, arabasini, malini, mulkunu kaybeden coook.. hatta karisini,kizini kumara yatiranlar var.. daha ne bekliyorsunuz allah askina ya takilarinizi kumara vermis heeeey! Sen yok kirmak istemiyorum yok uzmek istemiyorum yok evliligim yeni... oyle bir sert tepki vermen lazim ki... durum vahim kardesim... ailesine soyle hemen cunku biliyorum birakamiycak...

idda kelimesini görünce bile sinirleniyorum çok çektim bu dertten idda değil bildiğin kumar bu kumar denilmesi için illa masaya mi oturmak gerek. evliligimi çok etkiledi ama çok şükür artık oynamıyor sessiz kalmayin ilerledikçe daha kötü olacak bunu yaşayan biri olarak söylüyorum direk ailesine söyleyin

Buyur oku.

Eşin senin ayağının altını öpsün başkası olsa anında boşardı. Umarım eşin değerini bilir, bu zamanda senin gibi eşi bulamaz

Buyur oku.

Üzüldüm durumunuza bu durum beni cok korkutuyor hala tepki göstermedim tüm parasini geçtim tüm vaktini de iddaaya yatiriyor. Sonumuz hayrolsun.

Bunun icin bilezikleri bozdurdu ve iddaaya yatirdi para filan umrumda degil ama kendini kaptirmasindan korkuyorum biraz bekle diyorum yanlisindan dönmesini bekliyorum sadece caresizce
Bileziklerimi bozdurdu ? Çok beklersin düzelmez canım çoook bence ayrıl bu adam5 kuruş etmez !!

Para umrumda değil diyorsun ama Allah korusun borca harca batarsanız perişan olursunuz. Bir an önce önlem alın.

Henuz bir aylik evliyim. Bes yil suren bir iliskiyi evlilikle devam ettirdik. Simdilik sikintimiz yok her sey yolunda gidiyor sevgi, saygi cercevesinde ... Yalniz tek sorun esimin iddaa bagimliligi surekli oyun oynuyor telefondan gozunu ayirmiyor cok gec vakitte yataga geliyor. Ayrica kaybedince stresli oluyor bana pek yansitmamaya calisiyor ama anliyorum haliyle bu yipratiyor kendini.
Cok yogun calisiyor bu yuzden pek bozuk atmiyorum ona ama hic birlikte plan yapmiyoruz balayina dahi gitmedik onemli degil ama cikip bir yürüyüş bile yapmıyor benimle hep evdeyiz ya da annemlere gidiyoruz. Bunaldim şimdiden. Acaba çok mu tepkisiz kaliyorum isteklerimi belirtmeli miyim siz olsaydiniz ne yapardiniz nasil yaklasirdiniz?

Canim bende fazla olmadi bu konuyu acali. Bende de bu sorun vardi 3 krre cok siddetli uyardim 3unde cok sinirlendim yapmadigim sey kalmamisti evden gitmeler evden kovmalar
Henuz bir aylik evliyim. Bes yil suren bir iliskiyi evlilikle devam ettirdik. Simdilik sikintimiz yok her sey yolunda gidiyor sevgi, saygi cercevesinde ... Yalniz tek sorun esimin iddaa bagimliligi surekli oyun oynuyor telefondan gozunu ayirmiyor cok gec vakitte yataga geliyor. Ayrica kaybedince stresli oluyor bana pek yansitmamaya calisiyor ama anliyorum haliyle bu yipratiyor kendini.
Cok yogun calisiyor bu yuzden pek bozuk atmiyorum ona ama hic birlikte plan yapmiyoruz balayina dahi gitmedik onemli degil ama cikip bir yürüyüş bile yapmıyor benimle hep evdeyiz ya da annemlere gidiyoruz. Bunaldim şimdiden. Acaba çok mu tepkisiz kaliyorum isteklerimi belirtmeli miyim siz olsaydiniz ne yapardiniz nasil yaklasirdiniz?

Cnm bende boylr bir konu acmistim bende esimle cok kavga ettik 3 kre... evden gittim evden kovdum evin altini ustune getirdim ama yok vazgecmedi huyundan bu bi bagimlilik cunku en son yine ayni sey oldu kavga gurultu bosanicam ddm bitti dedm baktim yne ertesi gun oynamis.. sen tabiki bunu yapma ama bnde eski sevgilime msj attim ona da ekran fotosunu yolladim. Esim eski sevgilimi cok kiskanir 5 senemiz gecti ve unutmam icin 3 ay ugrasti.. neyse sonra birdaha oynarsan niye oynadin demem agzimi acmam dedim yapacagmdan degil ama eski sevgilime msj atarim dedim ve sana soylemem gizli gizli birgn ogrenir sen bendn bosanirsn ddm. Tabikki de hic hos dgl ama suan oynamiyor uzun bi sure olmadi ama oynamicak gbi gorunuyor surekli takipteyim.m bu idda cok kotu bisey lutfen ustunde durrr... ve bunu bitirmek icin elinden geleni yap yoksa esini ve evliligini kaybedebilirsn

Artik yavaş yavaş tepki gösteriyorum çünkü hiç paylaşımımiz kalmadı. Dün işten geldi oturdu yine pc başına iddaa için ben de bir seyler anlatıyorum ''of canim bi susmadın'' dedi ki ben konuşmam fazla normalde sadece dikkatini çekmek istedim. Bu tepkisi cok ağrıma gitti sustum ama gelip gönlümü aldı hemen. Ben nasıl yaklaşayım küsemiyorum dahi ben yokum sanki

aynı sorun bende de var canım başlarda eğlenceliydi beraber oynuyorduk gece maç takip edıyorduk ama artık kabak tadı vermeye basladı kaybettıkçe hırs yapıyor tamam kucuk meblalar ama yınede kafasını beynını o maçlara vermesıne dayanamıyorum.... kaç kere gecenın bı yarısı kaybettıgı para yerıne tekrar yatırmak için atm aradıgını bılırım... aynen bende erken yatıyorum o 3 lere kadr maç izlıyor bızde 2 yıllk evlıyız... ben cozumunu bulamadm cnm kavga da ettım küste kaldm ama işe yaramadı

Aynen cok yorgunum arginim diyen kisi gecenin bir vakti atmye gitmeye üşenmiyor. Çok saçma buluyorum bu uğraşını onu öyle çabalarken görünce soğuyorum ki eşimi çok severim.
Benimle ilgili harcamalar gözüne batarken (sabunu bimden almayip 2.5 liralik kremli sabun almam ki elim sivi sabuna alerjik reaksiyon gösterdiği için seciciyim ya da iki tane pantolona 95 lira ödemem ki bu benim evlendigimizden beri tek harcamam onu da bozdurdumuz altinlardan arta kalan parayla aldim yani benim de hakkim olan para) idda konusunda böylesine savruk olması bana değer vermediğini de düşündürüyor.

Back
X