iddaa ve eşim

Görünen o ki; sorunsuz bir evlilik gibi gözükmesini sağlamak için elindenngeleni yapmışsın k. kartını kocaya vermeseydin en baştan, bak bakalim olur muydu ..diyebilir miydin sorunsuz evlilik diye ? Hayır diyemezdin. Adam rahat! para muhabbeti yok çalıştığın parayi çeken koca oh miss.

Adam tüm birikimi yemiş bunun kabul edilebilir hic bir yani yok....maaş kartin elinde daha ne olsun ....ama artık uyanma vakti bu anlamsiz uykudan .

Neden kırılsin her şey yolunda olsa durduk yerde alsan hadi neyse ama kocaman hata var tam vakti de kartı almanın.

Nasıl bir gözü kararmışlıkla bütün varlığı yatırır ya?

Ben de iddaa oynarım da zevkine, zaten 20 liralık oynarım en fazla

Çok saçma yaptığı

Gerçekten anlamıyorum kartını kocasına verip sağolsun harçlığımı da verir diyen kadınları.Çalışmak çocuklu bir kadın için gerçekten çok zor.Ben bukadar zorlanacağım kenara para koyacağım o paranın hepsi bir zevk uğruna gidecek sonra eşime üzüleceğim.Ne hali varsa görsün der ilk olarak çocuklarımı düşünerekten kartımı alırım.Yarın çocukların bir ihtiyacı olduğunda elinizde 5 kuruş para olmadığında da eşinize üzülecek misiniz?

Sizi en iyi ben anlarım herhalde 5 yıllık sevgilimi bu idda yüzünden bıraktım.... çünkü artık içinden çıkamayacağım bir hastalık boyutuna gelmişti... hayatında hiç yapmayacağım cesareti göstererek sevdiğimi adamdan ayrıldım.... çünkü ben ona söylemiştim eğer bi daha oynarsan giderim demiştim o oynadı , ben gittim
sonra evlendim şuan mutluyum eşimi de seviyorum.. malesef bana yaşattığı acıları da unutamıyorum

Şu kkda gördüm ben ,maaş kartı kocasında ,kendi kazandığından harçlık alıyor .Benim aklım bunu almıyor ,nasıl bir mantık gerçekten anlamıyorum .Maası kazanan benim ,harcamasını da ben yapabilirim ,muhasebeciye gerek yok,he ille birinde duracaksa kocanız size versin maaş kartını .
Ayrıca her iddia konusuna yazıyorum ,isterseniz 5 çocuğunuz olsun ,o adamın yanında durduğunuz her dakika size borç olarak geri dönecek .iddiadan kurtulma diye birşey yok,gizli gizli yapacak sonra gelip ağlayacak ,yalvaracak .Böyle kısır döngüde devam eder.Aklınız varsa boşanın ,kendi de naparsa yapsın .

aynen katılıyorum dışarda kahve içmezler tasarruf olsun diye kuaföre mumkun olduğunca az uğrarlar yazdan kışlık yiyecek yaparlar emek verıp ailem diye.begendığı kıyafetleri sadece vitrınde ızlerler kendi maaşlarıyla sormadan takı bile alamzlar kendilerine 2. araba isteyemezler ha bir de burada harcayan kadınları eleştırırler ayy tasarrufsuzsunuz ayy o kadar para harcanır mı yazıkkk diye.sonraaa kocaları 2 geliri iç edıp ellerine 3 kuruş harçlık verıp onun da hesabını sorarlar harcarken.eş kişisi ailesine yedırır hamuduyla kumar oynar sigara içer karısı yerine arabasına yedırır paracıkları vs. vs..acımıyorum ben bu hemcinslerime kendi düşen ağlamaz

Haklısınız ama malesef konu sahibi arkadaşınız için çok zor bi durum o bahsettiğiniz gibi Emerler kanınızı emer emer hemde öyle mi emer ki kurmadaki çitmesen duygu sömürüsüyle çok da güzel yaparlar bunu ben yaşamış biri olarak söylüyorum komidinin üstünde bırakmıştım ki 5 bin tl borç geldi bana İnan’ın bu erkekler kartı almayı beklemezler bi şekilde sizden o parayı çıkarırlar

Banka ilerde evinizide elinizden alinca ben o zaman gorcem uzulmesin etmesini.

Uzulsun uzulsun ki akli basina gelsin onun guzel bi agzinin payini verin ki sarsilsin.
Siz iyi niyetlisiniz anladm.ama.karsinizdaki degil.

Kredi ceker odeyemez banka elinizden alir herseyinizi.
Bir sarsilin evet para olunca verilir vermis size para konusu yapmamis, cunkü durumunuz iyimis herkesin eşi durumu iyiken hic bisiyi esirgemez eşinden,
ama simdi degil, asıl simdi onu tanima zamani gülluk gulistanlik degilken.

Ortak kazancınızı yani sizin emeğinizi, alın terinizi, üzer miyim diye düşünmeden kumarda hiç edip, bir de üstüne yalanlar söyleyen adama bu kadar yumuşak davranırsanız, kaybettiklerini geri kazanma ümidiyle oynamaya devam eder.

Ciddi şekilde pişman edin ki bir daha oynamasın.

Gerçi kumar da uyuşturucu gibi, bırakabilen yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…