İDDAA VE EŞİM

Eşimin iddia için çektiği 70 bin tl krediyi ödüyoruz şu an.ve halada oynamaya devam ediyor uyuşturucudan bir farkı yok ikiside aynı bağımlılıkta nasıl bırakacak bilmiyorum ama bu bir hastalık yurtdışında görevde şimdi gelince tedavi olması şartıyla son kez affettim ama hiç umudum yok güvenmiyorum artık ona

canlar daha yeni evliyiz. bende evden çıkarken kumbara yapmıştım. bozuk paraları atıyom. otururken şiytan dürtü ne kadar para var merak ettim .30 lira olmasına 10 kuruş gerekli. yarın işe giderken bütünletirim diye düşündüm.ay dedim benim cebe baktım para yok.
eşiminkinden 10 kuruş alayım dedim. baktım bütün parasıda yok. ay dedim bozuk paralarından 10 kuruş aldım. bi baktım altı kaparık. bi baktım gözüne 60 lira koymuş bende uyandırdım geçeye gidicek.. sordum üstüme yürüdü,, meğer kumar parasıymış

Eşimin iddia için çektiği 70 bin tl krediyi ödüyoruz şu an.ve halada oynamaya devam ediyor uyuşturucudan bir farkı yok ikiside aynı bağımlılıkta nasıl bırakacak bilmiyorum ama bu bir hastalık yurtdışında görevde şimdi gelince tedavi olması şartıyla son kez affettim ama hiç umudum yok güvenmiyorum artık ona
alahım sanada banada yardım etsin

alahım sanada banada yardım etsin
Amin canım ben ücretsiz izne bile ayrılmadım kayinvalidemin bizde kalmasını kabul ettim yeterki oğlumuz icin birikim yapalım dedim ama yok ben işe başlarım sen iddia oyna demişim iddiadan öncede borsada yedi kaç milyar.eve her ay 6500 tl maaş giriyor ama eşimin maaşını hic görmüyoruz banka direk alıyor.yasak olunca daha cazip geliyor heralde dedim arkamdan iş cevirecegine gelene kadar benim kontrolümde oynamasına izin verdim yoksa borç alıp gene oynuyor.nereye kadar böyle devam edecek hiç bilmiyorum ama 6 senedir bittim tükendim artık her yakalamamda ikna ediyor ama yine dayanamayıp oynuyor.ev alıp borcada soksan devam eder gidip tedavi olsun en garanti yol bu

BİZ EŞİMLE 7 YILDIR TANIŞIYOZ. BAŞKA ŞEHİRLERDEYDİK. EVLENDİK. EŞİM HİÇ ÇAKTIRMADI BANA İDDAA OYNADIĞINI. 1 YILDIRDA EVLİYİZ. ÇOK SEVİYO BENİ AMA İDDAYIDA SEVİYO.. ELİNDE 100 LİRASI VAR HARCAR GELİR. NE YAPICAM BEN BU ADAMLA. BENDE ÇALIŞMASAM POPİŞ AÇIK KALIRDI DİYOM BAZEN.. DAHA DÜĞÜN BORCUNUN BİTMESİNE 2 AYIMIZ VAR.
BENİM GİBİ OLAN VARMI.. YADA Bİ YOL GÖSTERİN NE YAPAYIM....

Nasıl hiç mi açık vermedi bu 7 yılda. Elinde kağıt falan da görmedin??:KK57:

Hiç bahsetmedi??:KK57:

Bence 7 yılda bunu ustalıkla sakladıysa sen kork bu adamdan. Daha sakladığı ya da saklayacağı şeyler olabilir.

Nasıl hiç mi açık vermedi bu 7 yılda. Elinde kağıt falan da görmedin??:KK57:

Hiç bahsetmedi??:KK57:

Bence 7 yılda bunu ustalıkla sakladıysa sen kork bu adamdan. Daha sakladığı ya da saklayacağı şeyler olabilir.
ay allahım sen koru... hiç hiç çaktırmadı...

O zaman resmen çocuk muamelesi yapıp cebine para vermeyeceksin.
Ne biçim iş bu? evinizin nasibini bu tür şeylere vermesi.
Hem kazansa bile o paranın hayrı olur mu ki?:KK59:
canım 3500-4000 lira para giriyo eve hiç kalmıyo ay sonu. hiç bereketi yok...

ben de oynuyorum ya
ama 2 tl lik 2 şer kupon yapıyorum.
daha kazandığım görülmedi :(

ama 100 tl falan oynaması tehlikeli bence.
siz evde yaptırın kuponu 2-3 liralı oynasın.

ben de oynuyorum ya
ama 2 tl lik 2 şer kupon yapıyorum.
daha kazandığım görülmedi :KK43:

ama 100 tl falan oynaması tehlikeli bence.
siz evde yaptırın kuponu 2-3 liralı oynasın.

BEN YAPTIRSAM BİLE YİNE GİDİP EN AZ 6 TL İLE 7 TL OYNUYO....

Çok yüksek miktarlarda mı oynuyor?
Ben de çok severim, eşimle de sık sık oynarız ama bir ara ayarını kaçırmıştık. :KK17:
Abartmadıkça bırak oynasın.

eşimde oynuyodu sevgiliyken,istemiyorum günah dedim.bi gün kanalın birinde bi hoca anlatıyodu iddianın günahını aç izle dedim tamam bi daha oynamıcam söz dedi.
nişanlandıktan sonra abim dediki maçlara gidiyo izliyo,maç izleyen insan iddiada oynar,iddia varsa bu iş olmaz seni üzer dedi.şimdi hatırlamadığım başka şeylerde söyledi biraz sert konuştu. oynuyodu ama artık oynamıyo dedim.
eşime anlattım bunu abime karşı seni savundum beni abime aileme karşı utandırmazsın inşallah dedim. ben sana söz verdim bi daha oynamıcam diye dedi
o günden sonra hiç elini bile sürmedi zaten
artık bişey hakkında konuşurken söz diyosa o konuyu uzatmıyorum kapatıyorum, biliyorumki eşimin sözü sözdür :KK74:

eşimde oynuyodu sevgiliyken,istemiyorum günah dedim.bi gün kanalın birinde bi hoca anlatıyodu iddianın günahını aç izle dedim tamam bi daha oynamıcam söz dedi.
nişanlandıktan sonra abim dediki maçlara gidiyo izliyo,maç izleyen insan iddiada oynar,iddia varsa bu iş olmaz seni üzer dedi.şimdi hatırlamadığım başka şeylerde söyledi biraz sert konuştu. oynuyodu ama artık oynamıyo dedim.
eşime anlattım bunu abime karşı seni savundum beni abime aileme karşı utandırmazsın inşallah dedim. ben sana söz verdim bi daha oynamıcam diye dedi
o günden sonra hiç elini bile sürmedi zaten
artık bişey hakkında konuşurken söz diyosa o konuyu uzatmıyorum kapatıyorum, biliyorumki eşimin sözü sözdür :KK74:
BENİM BABAM DUYSA BOŞATIR BENİ. ANNEM 14 LÜYLE POPOISUNDA Bİ DELİK ECER.. KUMAR BİZİM EVDE ÇOK KÖTÜ KARŞILANIR.
SİGARAYI BİLE SIKINTI YAPMIŞTI. BUNU DUYSA GEBERTİR İKİMİZİDE AİLEM...

Canim bende esimle 4.5 senedir tanisiyoruz. 2.5 aydir evliyiz ve ben esimin iddaa oynadigini hic bilmiyordum evlenince ogrendim ve sok ustune sok yasadim megersem esim iddaa oynamis 50 bin bankaya kredi borcu varmis sok oldum gunlerce agladim esime olan guvenimi kaybettim hala da sozlerine guvenmem kolay kolay. Ama esim yaptigi hatanin farkindaydi o yuzden maas kartini kredi kartini hepsini bana verdi simdi o borclari da oduyoruz ve arada agzini yokluyorum ama asla oynamam artik diyor cok zor gercekten rabbim yardimcin olsun az az oynuyorlar ama birikince dag oluyor :KK43:
off kazığında bu kadarı.
valla tebrik ederim bu olgun tavrın için seni, ben taş üstünde taş bırakmazdım herhalde.

Back
X