İDDAA VE EŞİM

70 bin daha çektiği toplu para canım arabayı değiştirmek için sattık yeni araba bulana kadar onun parasından da oynamış ben kartını alınca arkadaşından borç almış aşağı yukarı harcadığı 150bini geçmiştir eminim.bu kez oğlumun üzerine yemin etti olurda sözünü tutmazsa sözünü tutmadığı için değil oğlumun üstüne yemin ettiği için ayrılacağım
allahım yardım et. hepsine hidayet ver. vermiyosanda al canlarınıda karıları çoluğu çoçuğu rahat etsin

çok örnek olmasın dedim ama şu an eşimin partonun karısı o durumda memur emeklisi kadın işler kötü gidince kadına kredi çektirmiş şimdi iflas etti bilinen 400bin tl borç var tüm malları gitti kadın dün ağlıyor eve kağıtlar geliyor evde satıldı ne yapacağım hapse girersem çocukların ne olacak diye kaç yaşında lcw başvurmuş tezgahtar olarak adam yok ortada oynadı kumarı şimdi kadın kaldı ortada tabi eşimin maaş hakları herşeyi kaldı bizimde hakkımızı yedi ama varlıktan yokluğa düşmek dahdada zor çok üzüldüm sonuçta eşinin suçu yok aradım teselli etmey çalıştım biraz oda size çok mahçubum dedi bizimde çok paraya ihtiyacımız var ama bu durumdaykendebir şey diyemedik geçen ay elektiriğimizi ödüyemedik ama onların herşeyi gitti psikolojileride kızsam kırsam ödeyemiyecek diye bende motive etmeye çalıştım ama gözünün yaşıo dinmiyor sürekli hapse girermiyim diye ağladı.allah kimseyi düşürmesin inşallah bu iletten kurtulup akıllanır oynayanlar.
allahım sen koru.

allahım yardım et. hepsine hidayet ver. vermiyosanda al canlarınıda karıları çoluğu çoçuğu rahat etsin
Hidayet versin inşallah da canlarını alsın kısmına katılamam size.canınız çok yanmış belli ki ama duanın hayırlısını edin.belki dua kapınız açıktır kabul olur

BİZ EŞİMLE 7 YILDIR TANIŞIYOZ. BAŞKA ŞEHİRLERDEYDİK. EVLENDİK. EŞİM HİÇ ÇAKTIRMADI BANA İDDAA OYNADIĞINI. 1 YILDIRDA EVLİYİZ. ÇOK SEVİYO BENİ AMA İDDAYIDA SEVİYO.. ELİNDE 100 LİRASI VAR HARCAR GELİR. NE YAPICAM BEN BU ADAMLA. BENDE ÇALIŞMASAM POPİŞ AÇIK KALIRDI DİYOM BAZEN.. DAHA DÜĞÜN BORCUNUN BİTMESİNE 2 AYIMIZ VAR.
BENİM GİBİ OLAN VARMI.. YADA Bİ YOL GÖSTERİN NE YAPAYIM....

senin gibi olan arkadaşım var defalarca boşanmak istedi ama malesef gidecek yeri yok olsa bir dakika katlanmaz lanet gelsin diyo nefret etti kocasından tam 9 yıldır bu bela başında ne yaptıysa olmadı

Çok zor bir durum bazı arkadaşların yorumlarını okudumda kimi maaşını sen al demiş bu tarz insanlar için en önemli şey paradır ve asla vermez. Bir digeride zararsızdır ufak oynuyorsa demiş Gerçekten komik parası azsa az çoksa çok oynar kumar bir aliskanliktir az diye hoş görülemez.

Back
X