İDDAA VE EŞİM

off kazığında bu kadarı.
valla tebrik ederim bu olgun tavrın için seni, ben taş üstünde taş bırakmazdım herhalde.

Canim gunlerce perisan oldum inanamadim sinir krizleri gecirdim ailemden uzakta oturuyorum yakinda olsa belki anlarlardi ama uzakta olunca onlara belli etmedim ama cok zordu gercekten esimden asla beklemezdim cunku o günden sonra guvenim yok malesef ama mutluyuz tabi esim arada isyan ediyor guven bana artik diye :( insallah zamanla o da olur...

TEDAVİ EDİYOLARMI.. NEREYE BAŞVURCAM.. SİGARASI İDDASI CEKİLMİYO BAZEN
Patolojik kumar bağımlılığıdır bu hastalığın adı. Başta meşgul olmak için öylesine başlarlar bir iki kazanınca kazanmak için oynarlar kaybedince kaybettiğini kazanmak için oynarlar bu döngü böyle devam eder gider.psikiyatriste gitmeyi kabul etmezse boşanacağınızı söyleyin

Canim gunlerce perisan oldum inanamadim sinir krizleri gecirdim ailemden uzakta oturuyorum yakinda olsa belki anlarlardi ama uzakta olunca onlara belli etmedim ama cok zordu gercekten esimden asla beklemezdim cunku o günden sonra guvenim yok malesef ama mutluyuz tabi esim arada isyan ediyor guven bana artik diye :KK43: insallah zamanla o da olur...
inşallah canım benim gerçekten çok üzüldüm.
benim eşimin 9 bin lira vergi borcu çıktı geçmişten kıyametleri kopardım ben senin sorumsuzluğunun sıkıntısını çekmek zorunda mıyım? diye. bi de 50 binlira kumar borcu gibi bişey çıksaydı off vay haline.
Neyseki siz atlatmışssınız, inşallah bi daha buna benzer bişey yaşamazsınız.

Eşimin iddia için çektiği 70 bin tl krediyi ödüyoruz şu an.ve halada oynamaya devam ediyor uyuşturucudan bir farkı yok ikiside aynı bağımlılıkta nasıl bırakacak bilmiyorum ama bu bir hastalık yurtdışında görevde şimdi gelince tedavi olması şartıyla son kez affettim ama hiç umudum yok güvenmiyorum artık ona
:KK43::KK43::KK43:
gerçekten çok üzüldüm, 70 bin lira ya:KK43:

inşallah canım benim gerçekten çok üzüldüm.
benim eşimin 9 bin lira vergi borcu çıktı geçmişten kıyametleri kopardım ben senin sorumsuzluğunun sıkıntısını çekmek zorunda mıyım? diye. bi de 50 binlira kumar borcu gibi bişey çıksaydı off vay haline.
Neyseki siz atlatmışssınız, inşallah bi daha buna benzer bişey yaşamazsınız.

Sagol canim aslinda icimde gecmedi hala zoruma gidiyor :( yeni atandim ben ogretmenim dusun aileme bes kurus faydam olmadi esimin kumar borcunu oduyorum kit kanaat zor geciniyoruz zoruma gidiyor gercekten :( ama elimden birsey gelmiyor malesef...

Sagol canim aslinda icimde gecmedi hala zoruma gidiyor :KK43: yeni atandim ben ogretmenim dusun aileme bes kurus faydam olmadi esimin kumar borcunu oduyorum kit kanaat zor geciniyoruz zoruma gidiyor gercekten :KK43: ama elimden birsey gelmiyor malesef...
BENDE MEMUR OLARAK CALIŞIYOM BİR SENE NİŞANLIYDIM OZAMANDA CEYİZ ALDIM. ŞİMDİ EVLENDİM AMA DÜĞÜN BORCU ÖDÜYOM.

Kumarın küçüğü büyüğü olmaz bi şekilde vazgeçirin konuşun maaşını elinden alın ama uzak tutun bu illeti ailenizden

canım çok zor bir durum şimdi küçük küçük oynuyordur belki ama kazanma hırsı olunca bırakmaz sürekli oynar daha dün Müge Anlı'nın programında buna benzer bir olay çıktı şaşırdım kaldım Allah kurtarsın

canım çok zor bir durum şimdi küçük küçük oynuyordur belki ama kazanma hırsı olunca bırakmaz sürekli oynar daha dün Müge Anlı'nın programında buna benzer bir olay çıktı şaşırdım kaldım Allah kurtarsın
AMİN TATLIM.. ALLAHIM YARDIM ET...

:KK43::KK43::KK43:
gerçekten çok üzüldüm, 70 bin lira ya:KK43:
70 bin daha çektiği toplu para canım arabayı değiştirmek için sattık yeni araba bulana kadar onun parasından da oynamış ben kartını alınca arkadaşından borç almış aşağı yukarı harcadığı 150bini geçmiştir eminim.bu kez oğlumun üzerine yemin etti olurda sözünü tutmazsa sözünü tutmadığı için değil oğlumun üstüne yemin ettiği için ayrılacağım

70 bin daha çektiği toplu para canım arabayı değiştirmek için sattık yeni araba bulana kadar onun parasından da oynamış ben kartını alınca arkadaşından borç almış aşağı yukarı harcadığı 150bini geçmiştir eminim.bu kez oğlumun üzerine yemin etti olurda sözünü tutmazsa sözünü tutmadığı için değil oğlumun üstüne yemin ettiği için ayrılacağım
tüm samimiyetimle söylüyorum gerçekten çok üzüldüm.
hepimiz borç ödüyoruz sıkıntı çekiyoruz evet ama bu bambaşka bişey.
bazı arkadaşlar maaş kartlarını al sadece harçlık ver demiş ama maalesef bunlarla engellenebilecek bir şey değil, elden borçlanıyor yine yapıyor yapan.Rabbim inşallah doğru yola iletir eşini de bi daha ailenize böyle sıkıntılar yaşatmaz.

tüm samimiyetimle söylüyorum gerçekten çok üzüldüm.
hepimiz borç ödüyoruz sıkıntı çekiyoruz evet ama bu bambaşka bişey.
bazı arkadaşlar maaş kartlarını al sadece harçlık ver demiş ama maalesef bunlarla engellenebilecek bir şey değil, elden borçlanıyor yine yapıyor yapan.Rabbim inşallah doğru yola iletir eşini de bi daha ailenize böyle sıkıntılar yaşatmaz.
Teşekkür ederim canım amin rabbim doğru yoldan ayırmasın.Hakkaride görev yapıyorduk orda yapılacak başka birşey yok arkadaşlarından alıştı hala da bırakamıyor işte arkadaş çevresi cok etkiliyor

Ben de bu dertten konu açtım,aynı dertten muzdaribim konu sahibi arkadaşım.. Allah yardımcın/yardımcım olsun

benim ardaşımın eşide böyle yoldan çıktı en son eşinin adına borç aldığı kişilere senet vermiş kadın ödemek için 200 bin tl kredi çekti boşandı şimdi yeminler etti tekrar evlendiler bende bu tercihini desteklemediğim için arkadaşım ile arama mesafe koyrum yine iş yerinde başka şubeden bir arkadaşında 160 bin tl çaldığını tespir etim iddaa sevdassına hapse girdi şimdi hiç bir yerde işe giremiyorum sicilinede işlendi.allah şaşırtmasın gerçekten ne ocaklar sönüyor eniştemin kardeşide yine iddaa dan dükkanını sattı 40bin tl borca girmiş.haramdan hayır mı gelir?

benim ardaşımın eşide böyle yoldan çıktı en son eşinin adına borç aldığı kişilere senet vermiş kadın ödemek için 200 bin tl kredi çekti boşandı şimdi yeminler etti tekrar evlendiler bende bu tercihini desteklemediğim için arkadaşım ile arama mesafe koyrum yine iş yerinde başka şubeden bir arkadaşında 160 bin tl çaldığını tespir etim iddaa sevdassına hapse girdi şimdi hiç bir yerde işe giremiyorum sicilinede işlendi.allah şaşırtmasın gerçekten ne ocaklar sönüyor eniştemin kardeşide yine iddaa dan dükkanını sattı 40bin tl borca girmiş.haramdan hayır mı gelir?
Bu kocalar bizim üstümüze borç yaptırıp hapislere de düşürür Allah muhafaza

kumar oynayan adam hem kendisi batar hemde etrafındakileri batırır... bataklıktan kurtulmak istemez sizlere tavsiyem onların battığı çamura sizde batıp gitmeyin... bırakın onlar kendi bataklıklarında boğulsun...

Bu kocalar bizim üstümüze borç yaptırıp hapislere de düşürür Allah muhafaza
çok örnek olmasın dedim ama şu an eşimin partonun karısı o durumda memur emeklisi kadın işler kötü gidince kadına kredi çektirmiş şimdi iflas etti bilinen 400bin tl borç var tüm malları gitti kadın dün ağlıyor eve kağıtlar geliyor evde satıldı ne yapacağım hapse girersem çocukların ne olacak diye kaç yaşında lcw başvurmuş tezgahtar olarak adam yok ortada oynadı kumarı şimdi kadın kaldı ortada tabi eşimin maaş hakları herşeyi kaldı bizimde hakkımızı yedi ama varlıktan yokluğa düşmek dahdada zor çok üzüldüm sonuçta eşinin suçu yok aradım teselli etmey çalıştım biraz oda size çok mahçubum dedi bizimde çok paraya ihtiyacımız var ama bu durumdaykendebir şey diyemedik geçen ay elektiriğimizi ödüyemedik ama onların herşeyi gitti psikolojileride kızsam kırsam ödeyemiyecek diye bende motive etmeye çalıştım ama gözünün yaşıo dinmiyor sürekli hapse girermiyim diye ağladı.allah kimseyi düşürmesin inşallah bu iletten kurtulup akıllanır oynayanlar.

çok örnek olmasın dedim ama şu an eşimin partonun karısı o durumda memur emeklisi kadın işler kötü gidince kadına kredi çektirmiş şimdi iflas etti bilinen 400bin tl borç var tüm malları gitti kadın dün ağlıyor eve kağıtlar geliyor evde satıldı ne yapacağım hapse girersem çocukların ne olacak diye kaç yaşında lcw başvurmuş tezgahtar olarak adam yok ortada oynadı kumarı şimdi kadın kaldı ortada tabi eşimin maaş hakları herşeyi kaldı bizimde hakkımızı yedi ama varlıktan yokluğa düşmek dahdada zor çok üzüldüm sonuçta eşinin suçu yok aradım teselli etmey çalıştım biraz oda size çok mahçubum dedi bizimde çok paraya ihtiyacımız var ama bu durumdaykendebir şey diyemedik geçen ay elektiriğimizi ödüyemedik ama onların herşeyi gitti psikolojileride kızsam kırsam ödeyemiyecek diye bende motive etmeye çalıştım ama gözünün yaşıo dinmiyor sürekli hapse girermiyim diye ağladı.allah kimseyi düşürmesin inşallah bu iletten kurtulup akıllanır oynayanlar.
Allah korusun çok üzüldüm kadına yaa..çeken bilir neler yaşandığını çekmeyen nereden anlasın...

Back
X