Evet ben aynı kişiyle tekrar evlenmek için iddetin kaldırılması için dilekçe verdim. Direkt hakime çıktım odasına gittim. Hakim aynı kişiyle mi evleneceksin dedi evet dedim bir yazı verdi o yazıyla nikah dairesine gittim. Hakimle görüşmem yarım saat surdu
Fark etmez kişi de arayın sorun siz yine deeski eşimle değil başka biriyle evlilik yapacağım. yani sürekli aramak mı gerekiyor hızlandırmak için ..
Yukarıda arkadaşın dediği gibi her kalemine uygulaması farklı arayıp sormanızı tavsiye ederim zaten ben aynı kişiyle evlendiğim için hastaneye falan gitmedim o süreçleri bilmiyorum
Yukarıda arkadaşın dediği gibi her kalemin uygulaması farklı arayıp sormanızı tavsiye ederim zaten ben aynı kişiyle evlendiğim için hastaneye falan gitmedim o süreçleri bilmiyorum
Rica ederim kolay gelsinteşekkür ederim saolun
süreçle ilgili fikrim yokta 2016 ekimde boşanmış biri olarak erken değil mi evlenmeniz için emin misiniz?bu süreci geçirmiş olan arkadaşlar da var ise aramıza bana yardımcı olabilirlermi lütfen.
yeni bir evlilik için cok erken degil mi ?ama ben eski eşimle değil başka bir kişiyle evlilik yapacağım.
süreçle ilgili fikrim yokta 2016 ekimde boşanmış biri olarak erken değil mi evlenmeniz için emin misiniz?
yeni bir evlilik için cok erken degil mi ?
bu kadar kısa zamanda evlenmeye yeniden karar vermeniz beni şaşırrtı. çünkü bir yanlıştan cıkıp diger yanlışa atlıyor gibi duruyorsunuz.resmi olarak 2016 tarihinde bitti evliliğim. oyüzden 2016 ekim yazdım
Ben bu süreci gecirmedim ama bu işi yapiyorum. Dedim ya kalemin yogunluguna baglı. Bizde bazen 1 ay bazen 1 hafta sürüyor. Tanidik warsa yardimci olsunlar. Ayni gün tensip yapilir, hastaneye müzekkere yazilir, size elden werilir ve ayni gün hastaneye rapor almak icin gidersin. 1 haftaya rapor mahkemeye gelir, ayni gun celse acilir ve karar yazilir, yine ayni gun kesinlesir ve size elden teblig edilir. Sonra ewlenirsiniz hemen :)bu süreci geçirmiş olan arkadaşlar da var ise aramıza bana yardımcı olabilirlermi lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?