6 ay gibi bi süre oldu boşanalı 8 aydırda ayrıyım eşimden . Çocukluğumdan beri tanıdığım biri var hayatımda onun bulunduğu şehire gidicem giderkende bu süredende kurtulmak tamamen özgür olmak istiyorum aslında bir nevi zincirimden kurtulmak istiyorum
Gitti evet ama ben kurtulmak istiyorum tamamen bu sürenin bile olması okadar canımı sıkıoki psikolojikman kurtulmak istiyorum
Amacımda bu hayat kurup sıfırdan başlamakTamam git ama sebebin kendine yeni bir hayat kurmak olsun.
Çok daha yanlış bir evlilik yapacak olabilirsin.
Aileni bu şekilde karşına alma ne olursa olsun senin yanında olacak olanlar onlar başka kimse değil .
Şu an ailenden bıkmış olsanda bir düşün başka bir evlilik kurtuluşun olmayacak asla
Çok saolun ben biraz takıntılıyım ondantamam madem bunu bu kadar sknti ediyorsun kurtul bende de benzer bir durum var ama kafama takmiyorum zaten herhangi bi sey icin de acelem yok, sana tavsiyem zamana birak, bazi seyleri iyi düsün , ölc, tart... mutluluklar dilerim..
boşandıktan sonra 300 gün içerisinde yeniden evlenmeye niyetiniz yoksa iddet müddetini kaldırmanın hiçbir mantığı yokAmacımda bu hayat kurup sıfırdan başlamak
O zaman sakın evlenme!Amacımda bu hayat kurup sıfırdan başlamak
Yok hemen evlenmiycem ama eğer burdan kalkma gibi bi zorunluluğu varsa kaldırıp gitmek istiyorum internette okuduklarım çok karışık tam bi bilgi alamadım ailemden kaçmak için hiç tanımadığom biriyle evlenmiyorum çocukluğumdan beri tanıyorum .
1 yıl çok değil mi ya. Hamilelik yoksa bir de iddet süresi varsa bir hamilelik o ortaya çıksın diye yok mu?Hamilelik yoksa iddet süresi 1 yıl diye biliyorum..
1 yıl çok değil mi ya. Hamilelik yoksa bir de iddet süresi varsa bir hamilelik o ortaya çıksın diye yok mu?
Herhalde kadını koruma adınamı bunlar bilmiyorum..
Şayet hamilelik varsa evlilik yapabiliyor..
Soy kaymasın diye yani ahmetin çocuğu mehmete yazdırılmasın diye var.
Malesef kadını değil boşandığı eşi ve varsa bebeği soy bakımından korumak adına
Çok fazla bilgim yok bu durumdan acaba dedim kadını himaye diyemi..
Yok canım nerde bizde kadını korumak :)
Iddet suresi resmi olarak yaklasik 1 sene.. Cok yeni sanirim bosanmaniz? Yeni biriyle bi yola girmek icin cok erken degil mi? "Gercekten" tanidiginiza emin misiniz? Çocukluktan beri taniyor olmak yeterli mi? Evlilik cok farkli bi şey..merhabalar öncelikle konuyu doğru yeremi açtım emin deilim oyuzden şimdiden özür dilerim yanlışsa
Ben ailemin yanından ayrılmak istiyorum ve boşanmış bayanım çok baskı uygulanıo ve yeni biri var hayatımda evlenmeyi düşünüoruz ama bu iddet süresi kafamı karıştırıo onunda canını sıkmamak için buraya yazmak istedim bilgisi olan vardır belki diye.. sanırım kadın hamile olmadığını kanıtladığında kalkıyormuş . Bu iddet süresi kaldırma başvurusu illa şuan bulunduğum yeremi yaptırmam lazım ? Yoksa gittiğim yere ikametgahımı aldığımda ordan kaldırabiliyormuyum? Şuan ailemin yanında olduğum için baskılardan avukata bile soramıyorum oyüzden avukatmı burası die yargılamayın... belki daha önce yaşayıp bilgisi olan vardır diye yazıyorum . Birde yaklaşık ne kadar sürüyor bu kaldırma süreci onuda öğrenmek istiyorum? Lütfen bilgisi olan yardımcı olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?