Google'a sorsanız bir sürü cevap çıkıyor.
Ama aceleye getirmesiniz keşke. Ne zaman ayrıldınız? Bu yeni tanıştığınız insanı ne kadardır tanıyorsunuz? Sırf evden kurtulucam diye yanlış bir evlilik daha yapmayın inşallah.
Daha once yasamadum bu durumu ama, kadinin ifeti korunmasi dair bu kanun. Mahkeme aciliyor bu kararla ortadan kalkiyor
Yok hemen evlenmiycem ama eğer burdan kalkma gibi bi zorunluluğu varsa kaldırıp gitmek istiyorum internette okuduklarım çok karışık tam bi bilgi alamadım ailemden kaçmak için hiç tanımadığom biriyle evlenmiyorum çocukluğumdan beri tanıyorum .Google'a sorsanız bir sürü cevap çıkıyor.
Ama aceleye getirmesiniz keşke. Ne zaman ayrıldınız? Bu yeni tanıştığınız insanı ne kadardır tanıyorsunuz? Sırf evden kurtulucam diye yanlış bir evlilik daha yapmayın inşallah.
http://bosanmasureci.com/bosanma-sonrasi-bekleme-suresi-iddet-muddeti/
hayır, ortada bir hamilelik varsa cocugun nesebi ile ilgili sorun olmasın diye bu hüküm koyuldu.Daha once yasamadum bu durumu ama, kadinin ifeti korunmasi dair bu kanun. Mahkeme aciliyor bu kararla ortadan kalkiyor
Bende öyle yapıorumda burdan kaldırma zorunluluğum varmı onu merak ediyorum şehir deiştircem çünki hayatımdaki kişiyi de çocukluğumdan beri tanıyorumAmaç İffet vs değil nesep karışıklığının önlenmesi
Yani çocuğun babası kesin olsun diye
Kısa sürede kalkar başvuru doktora sevk muayene vs halledilir
Lakin yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın
Sütten ağzınızın yandığını hatırlayıp yoğurdu üfleyin
6 ay gibi bi süre oldu boşanalı 8 aydırda ayrıyım eşimden . Çocukluğumdan beri tanıdığım biri var hayatımda onun bulunduğu şehire gidicem giderkende bu süredende kurtulmak tamamen özgür olmak istiyorum aslında bir nevi zincirimden kurtulmak istiyorumBenim bildiğim dediğiniz gibi gidip doktor raporu alırsanız evlenebilirsiniz.
Benim bir sorum var
Siz evlenmek için acele ediyorsunuz sanırım bu süre 1 yıl geçerli çünkü. Daha bir yıl olmamıştır boşanalı.
Emin misiniz doğru kişiyle evlendiğinize yoksa aileniz baskılarından mı kaçıyorsunuz bir durup düşünün.
2. kez aynı hatayı yapmayın, yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın
Bende öyle yapıorumda burdan kaldırma zorunluluğum varmı onu merak ediyorum şehir deiştircem çünki hayatımdaki kişiyi de çocukluğumdan beri tanıyorum
Çok saolun aradığım cevabı verdiniz teşekkürlerİddet müddeti ikamet adresinin bulunduğu yer aile mahkemesine vereceğin bir dilekçe ile kaldırılır. Nerde ikamet ediyorsan orada yapabilirsin. Ikamet adresini değiştirirsen, o anda resmiyette nerdeysen ora aile mahkemesi yetkilidir.(Yeni yer)
Çok saolunşehirle bir ilgisi yok ki bunun siz nerede iseniz orda başvurursunuz
Gitti evet ama ben kurtulmak istiyorum tamamen bu sürenin bile olması okadar canımı sıkıoki psikolojikman kurtulmak istiyorumiddet süresi 300 gün diye okudum ben zaten yarisi gitmis hemen evlenmeyeceksen ugrasmaya bile degmez bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?