• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İddia bağımlısı koca!

Kesinlikle boşansin. Bende aynı nedenden boşanıyorum. Asla bırakmazlar. Kaç defa yedama götürdüm. Fayda etmedi. Eğer can korkusu varsa kesinlikle plansız hareket etmesin şiddet olursa ki mutlaka olur anında darp raporu alsın evlatlariyla kadın sığınma evine yerleşsin mesleğide varmış farklı şehirde bile hayat kurabilir. Çok üzüldüm Maalesef bizim gibi iyi niyetli kadınlar böyle pisliklerle sinaniyor. Ama mutlaka A B C planı olmalı asla bu aşağılık adamla olmamali

Eşi kadar ailesi de vicdansız karaktersiz insanlar. Mal mül varlık varmış, bir ev verip oturtsalar ya torunlarını ve annelerini. Kız çocukları diyorsunuz, hiç mi acımıyorlar o çocuklara? Adama bak koğuş ağası gibi geziyor ortada, dur yapma diyen yok.
Ya arkadaşınız varlıklı diye bile bile evlendi ya da ailesi kakaladı başlarından attılar. Tedavi falan yok, randevu al psikologdan falan demesi hep zaman kazanma atlatma. Öztürk Serengil "birine beddua edeceğin zaman çoluğunudan çocuğundan çıksın deme, çocuğun kumarbaz olsun de" diye bir laf etmiş.

Şurada bir gün için çocukların ezilmediği, mağdur olmadığı bir konu açılsın yeter ya. Varlıklısı dar gelirlisi fark etmiyor, hiç biri umursamıyor çocuğunu.

Arkadaşınıza da söyleyin kendisi üye olsun konu açsın, yasak böyle.

Merhabalar hemen konuya gireceğim çünkü durum çok acil‼️çok yakın arkadaşımın eşi iddia bağımlısı , eşini ve iki çocuğunu ihmal ediyor,bütün maaşını üzerine bir de arkadaşımın maaşını yatırıyor kaybettikçe daha çok hırslanıp daha çok yaptırmakla birlikte evde psikolojik be fiziksel şiddete kadar ilerliyor.
Arkadaşım iki kızını da alıp boşanmayı düşünüyor. Sizden ricam bu konuya bir çözüm bulalım , ne yapılabilir? Bu bağımşılığın bir çaresi var mı? Psikiyatriden randevu al bırakacağım demiş eşi, randevu tarihi gelene kadar elli kere vazgeçmiş tekrar oynamış:KK43:
Eğer boşanacaksa da kendini maddi bi güvenceye alıp en azından üç beş birikim yapıp öyle boşanayım diyor ama nerde ne var hepsini alıp iddiaya yatırıyor eşi, telefonunu alıp hesaplarına giriyor vermezse çocukların önünde kavga gürültü:KK43:
Allah rızası için bir çare bir çözüm. Ana baba kardeş hiç arkadaşı yok arkadaşımın bı arada. Bir de boşanırsam beni bulur öldürür diye korkuyor kimlik değişimi gibi bi şey oluyor mu ? Lütfen bir fikir bir çare çok bunalmış durumda 😔
Sadece şunu söylemek istiyorum. Abinin bu kumar bağımlılığı yüzünden babam beyinnkanamasi gecirdi. Ve ben 62 yaşındaki babamı kaybettim. Sonu yok. Akıllandım diyor abim ama bilmiyorum. Babam gittikten snra akillansa ne olur ki.
Denesin ama sonu gelmez gbibgeliyor bana . Akrabamızda da vardi. Ailesi 7 sene önce 500 milyar borcunu ödedi. Geçen duyduk. Bak yine başlamış. Eşi hamile. Ve evi terkertti.

Merhabalar hemen konuya gireceğim çünkü durum çok acil‼️çok yakın arkadaşımın eşi iddia bağımlısı , eşini ve iki çocuğunu ihmal ediyor,bütün maaşını üzerine bir de arkadaşımın maaşını yatırıyor kaybettikçe daha çok hırslanıp daha çok yaptırmakla birlikte evde psikolojik be fiziksel şiddete kadar ilerliyor.
Arkadaşım iki kızını da alıp boşanmayı düşünüyor. Sizden ricam bu konuya bir çözüm bulalım , ne yapılabilir? Bu bağımşılığın bir çaresi var mı? Psikiyatriden randevu al bırakacağım demiş eşi, randevu tarihi gelene kadar elli kere vazgeçmiş tekrar oynamış:KK43:
Eğer boşanacaksa da kendini maddi bi güvenceye alıp en azından üç beş birikim yapıp öyle boşanayım diyor ama nerde ne var hepsini alıp iddiaya yatırıyor eşi, telefonunu alıp hesaplarına giriyor vermezse çocukların önünde kavga gürültü:KK43:
Allah rızası için bir çare bir çözüm. Ana baba kardeş hiç arkadaşı yok arkadaşımın bı arada. Bir de boşanırsam beni bulur öldürür diye korkuyor kimlik değişimi gibi bi şey oluyor mu ? Lütfen bir fikir bir çare çok bunalmış durumda 😔
Selam öncelikle bir yakınımın başına gelmişti böyle bir olay . Kadın eşine dava açtı dava şöyle evlilik birliğine hakimin müdahalesi davası. davanın içeriği şu kocanın kredi çekememesi kredi kartı çıkartamamısı , bütün bunların kadının yasal iznine tabi olması istendi . Böyle olunca da kişinin kredi kartları iptal edildi tüm bankalar tarafından blokelendi erkek. Blokeli olunca mecbur eşine iyi davrandı Boşanmak istemiyorsa çözümü bu .

Selam öncelikle bir yakınımın başına gelmişti böyle bir olay . Kadın eşine dava açtı dava şöyle evlilik birliğine hakimin müdahalesi davası. davanın içeriği şu kocanın kredi çekememesi kredi kartı çıkartamamısı , bütün bunların kadının yasal iznine tabi olması istendi . Böyle olunca da kişinin kredi kartları iptal edildi tüm bankalar tarafından blokelendi erkek. Blokeli olunca mecbur eşine iyi davrandı Boşanmak istemiyorsa çözümü bu .
Teşekkür ederim 🙏

Yakinen benzer bir duruma şahit oldum kumar…
25 yıl oldu defalarca yemin etti sözler verdi valla bunun bir tek çözümü var ayrılmak Kendi hayatı mahvoluyor yakınlarının hayatı da mahvoluyor.Bu artık onlara yapışmış bir şey sökmek çok zor.Kendisi iyileşmek istemiyorsa imkansız.Alışmış kudurmuştan beterdir demişler.Rabbim yardımcıları olsun.

Yakinen benzer bir duruma şahit oldum kumar…
25 yıl oldu defalarca yemin etti sözler verdi valla bunun bir tek çözümü var ayrılmak Kendi hayatı mahvoluyor yakınlarının hayatı da mahvoluyor.Bu artık onlara yapışmış bir şey sökmek çok zor.Kendisi iyileşmek istemiyorsa imkansız.Alışmış kudurmuştan beterdir demişler.Rabbim yardımcıları olsun.
Amini inşallah çok zor bir durum

Hiç uzatmadan boşansın. Enerjisini parasını zamanını 2 çocuğuna harcasın. Allah yardım eder. Zaten çalışan bir kadınmış. Elin hödüğünü ve kumar bağımlılığını çekmesin yani

Back
X