İddia sorunu

Anydra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
1
0
1
Kızlar merhaba. 4 yıllık evliyim 1.5 yaşında bir oğlum var. Kocam 2 yıldır iddia oynuyor öyle büyük paralar kaybetmezdi. Ama elinde sürekli telefon dolaşır oynadığı maçları takip eder günde 20-30 kupon falan yapardı. Aramızda sürekli problem olurdu bu durum. En son 3 bin TL yatırmış hepsini kaybedince bir daha oynamayacagim diye söz verdi. Bir hafta sonra da kendi hesap ve kredi kartını boşaltıp 15 bin TL yatırıp hepsini kaybetmis. Daha olsaymis onu da verirmiş yani. Şimdi yine söz veriyor asla oynamayacagim çok pişmanım diye. Ben tepki verdim tabi günlerdir aramız bozuk. Kimseye de söyleyemiyorum içime icime işledi resmen. Bu sefer de sen de iyi gün dostuymussun diye tepki gösteriyor . Sağlık olsun ne yapalım falan diyor daha da sinirleniyorum. Ne yapmalıyım sizce. Tekrar oynamaya başlar diye de korkuyorum.

Şuan maddi durumu kötü olsa siz arkanızı dönseniz iyi gün dostu olursunuz iddiada kaybedipte birde destek beklemesin beyefendi tam anlamıyla tavrınizi koyun çünkü git gide parayı arttırıyor
Bi kereden bırakabileceğini sanmıyorum ama inşallah bırakır

Korkmakta haklısınız çünkü eşiniz bağımlı olmuş.
Evli çocuk sahibi adam hesabında ki tüm parayı iddiaya yatıracak hale geldiyse, söz veriyorum oynamayacagım eşiğini çoktan geçmiştir.
Hem suçlu hem güçlü olup sizi bastırmasına izin vermeyin.
Bu gidişin sonu sizden gizli çekilen krediler, başkalarından alınan borçlar olur.
Tedavi olmalı eşiniz, onunda bir garantisi yok maalesef.

Parası olduğunda tekrar yapabilir. Bu gibi sorunlarda saklamak arka çıkmak sizin idare edip sineye çekeceğinizi düşündürüyor karşı tarafa. Herkese anlatmanız gerekmiyor tabii ki ama aile büyüğünden destek almaya çalışabilirsiniz. Şayet annesi ve babası olgun insanlar ise. Profesyonel destek almak zorunda. Bu bağımlılıktır. Söz vererek geçecek birşey değil bu.

Başlar böyle işlerin tövbesine inanmam sizi manipüle etmesine izin vermeyin kötü gün bu değil adam keyfi kumar oynamış küçümsemeyib

Tekrar kesinlikle oynayacak ve oynuyor

Yani parayı hiç ettiği yetmiyor gibi bir de sizi mi suçluyor ? Oldu olacak borçlarını da siz ödeyin,kötü gün dostu olduğunuzu gösterin,bu fırsat kaçmaz.
Hadi 2 kişi olsanız anlarım da bir insan çocuğunun rızkını nasıl keyfi yere böyle harcar ben anlamıyorum.Ben ya tedavi kapı önü derdim bu arada.Çünkü verdiği sözü bir hafta tutma kapasitesine sahipmiş,bir de 5 le çarpmış miktarı.Yarın eve daha yüklü miktar borç gelirse ne yapacaksınız ? Bağımlı insanların sözüne güvenmeyin,annesinin üstüne yemin etse de,Kuran'a bassa da.Yine oynar.Yarın değilse bile bir gün yine yapar.Siz de kafanızı duvarlara vurursunuz neden inandım diye.

Bu kötü gün değil, sizde bu durumda kötü gün dostu olamazsınız. Eşiniz bağımlı olmuş, saklamayın yoksa o miktar yarın 150 bin olur. Aileleri çağırıp söyleyin bi baskı altına alınsın. Ha devam ederse yolunuzu ayırın

Ailesine söyle bilsinler, yoksa onlardan da borç isteyip o paraları da batırır. Eğer ikna oluyorsa bütün hesap kartları ve kredi kartlarını sen yönet. Yoksa işin çok zor allah yardımcın olsun

Çok mi zenginsiniz neyin sağlık olsunu ki kumarda kaybedilmiş para neden sağlık olsun yani. Bu bir bağımlılık ve cok tehlikeli bir durum haberiniz olsun .cok sert ve net olun hastalık yani bu ötesi yok. Bu konu yüzünden hayatları biten insanlar var ayrıca içinize atmayın cidden bu durumu önemseyin

esiniz bana gore bir bagimli. 15 bini gozunu kirpmadan boyle birseye yatirabiliyorsa bu ciddi bir problem. onu kesinlikle bir psikiyatri ile gorusmeye ikna etmelisin

Birakmayacak ama aza indirgemeye ugrasin az paralar harcamasi icin soz versin bence.Birakmasi %20 bence cok zor kendi cevremden biliyorum.

Adamdaki pişkinliğe bak.
Sağlık olsunmuş.
İnsan kaza geçirir, beklenmedik, ani bir olay gelişir maddi zarara uğrar elbette 'sağlık olsun' denir.
Adam bile, isteye kumar oynuyor, evin rızkını iddiaya yatırıyor, yetmiyor kartı patlatıp 15.000 lirayı gözünü kırpmadan harcıyor,
yakalanınca da 'sen iyi gün dostusun, sağlık olsun', bla bla...
Kocanız hem kumarbaz, hem bağımlı,
hem de yavuz hırsız, haberiniz olsun.

İddia oynama bir kumar bağımlılığı aslında. Daha önce açılan konular var, lütfen geriye yönelik okuyun. Geçmiş olsun, umarım eşiniz bu durumdan kendisini kurtarır. Kendi kartlarını elinden alın, harçlık verin.

Tedavi şart. Ayrıca tüm hesap yönetimi, para vs sizde olmalı.

esiniz zamaninda oradan sicak bir para almis birakamiyor ya yine alirsam diye.
kaybettigi paralar coktan o miktari gecmistirde farkinda degildir.
esimde bir ara bizim icin iyi olan bir miktar tutturdu sonra baktim sicak para heyecaniyla isin ucunu kaciriyor uyardim aldigin paranin heyecanina kapildin daha fazlasini oynamaya basladigin gunden beri vermissindir sicak paraya aldanip coşma diye uyardim laftan anladi belki esinize verdigi paralari bir hesaplasaniz bi silkelenip kendine gelir

Seni manipüle ediyor. Kesin dille konuşmalısın. Maalesef zorlu bir dönem seni bekliyor. Maaş kartını al. Ev sizinse şerh koydur. Araba varsa üstüne al.

Söz verirler ama asla tutmazlar. Kendi babamdan ve eşimin kardeşinden biliyorum. Sizi manipüle etmesine izin vermemelisiniz. Tedavi olmaya yanaşmıyorsa ve siz de kendinizi mahvetmek istemiyorsanız ayrılın. Kendi kendine asla düzelmez.

Üzgünüm ama eşnz bağımlı olmuş.. Kendi zevkna para kaybedip birde iyi gün dostu dye szi suçluyor.. Tedavi olsun ikna edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…