Başlar böyle işlerin tövbesine inanmam sizi manipüle etmesine izin vermeyin kötü gün bu değil adam keyfi kumar oynamış küçümsemeyibKızlar merhaba. 4 yıllık evliyim 1.5 yaşında bir oğlum var. Kocam 2 yıldır iddia oynuyor öyle büyük paralar kaybetmezdi. Ama elinde sürekli telefon dolaşır oynadığı maçları takip eder günde 20-30 kupon falan yapardı. Aramızda sürekli problem olurdu bu durum. En son 3 bin TL yatırmış hepsini kaybedince bir daha oynamayacagim diye söz verdi. Bir hafta sonra da kendi hesap ve kredi kartını boşaltıp 15 bin TL yatırıp hepsini kaybetmis. Daha olsaymis onu da verirmiş yani. Şimdi yine söz veriyor asla oynamayacagim çok pişmanım diye. Ben tepki verdim tabi günlerdir aramız bozuk. Kimseye de söyleyemiyorum içime icime işledi resmen. Bu sefer de sen de iyi gün dostuymussun diye tepki gösteriyor . Sağlık olsun ne yapalım falan diyor daha da sinirleniyorum. Ne yapmalıyım sizce. Tekrar oynamaya başlar diye de korkuyorum.
Tekrar kesinlikle oynayacak ve oynuyorKızlar merhaba. 4 yıllık evliyim 1.5 yaşında bir oğlum var. Kocam 2 yıldır iddia oynuyor öyle büyük paralar kaybetmezdi. Ama elinde sürekli telefon dolaşır oynadığı maçları takip eder günde 20-30 kupon falan yapardı. Aramızda sürekli problem olurdu bu durum. En son 3 bin TL yatırmış hepsini kaybedince bir daha oynamayacagim diye söz verdi. Bir hafta sonra da kendi hesap ve kredi kartını boşaltıp 15 bin TL yatırıp hepsini kaybetmis. Daha olsaymis onu da verirmiş yani. Şimdi yine söz veriyor asla oynamayacagim çok pişmanım diye. Ben tepki verdim tabi günlerdir aramız bozuk. Kimseye de söyleyemiyorum içime icime işledi resmen. Bu sefer de sen de iyi gün dostuymussun diye tepki gösteriyor . Sağlık olsun ne yapalım falan diyor daha da sinirleniyorum. Ne yapmalıyım sizce. Tekrar oynamaya başlar diye de korkuyorum.
esiniz bana gore bir bagimli. 15 bini gozunu kirpmadan boyle birseye yatirabiliyorsa bu ciddi bir problem. onu kesinlikle bir psikiyatri ile gorusmeye ikna etmelisinKızlar merhaba. 4 yıllık evliyim 1.5 yaşında bir oğlum var. Kocam 2 yıldır iddia oynuyor öyle büyük paralar kaybetmezdi. Ama elinde sürekli telefon dolaşır oynadığı maçları takip eder günde 20-30 kupon falan yapardı. Aramızda sürekli problem olurdu bu durum. En son 3 bin TL yatırmış hepsini kaybedince bir daha oynamayacagim diye söz verdi. Bir hafta sonra da kendi hesap ve kredi kartını boşaltıp 15 bin TL yatırıp hepsini kaybetmis. Daha olsaymis onu da verirmiş yani. Şimdi yine söz veriyor asla oynamayacagim çok pişmanım diye. Ben tepki verdim tabi günlerdir aramız bozuk. Kimseye de söyleyemiyorum içime icime işledi resmen. Bu sefer de sen de iyi gün dostuymussun diye tepki gösteriyor . Sağlık olsun ne yapalım falan diyor daha da sinirleniyorum. Ne yapmalıyım sizce. Tekrar oynamaya başlar diye de korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?