Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedim ya her yönüyle☺Hangi acidan? Egitim ,basari vs?
Yoksa guzellik,giyim kusam mi?
Nasilmissiniz siz mesela☺Benim gibi![]()
İddialıNasilmissiniz siz mesela☺
Haklısın,sonradan eklenmiş gibi dururSoru sorarak olmaz.
Bundan emin olabilirsiniz. İddialıysanız iddialısınızdır. Değilseniz de o da sizin kendi özelliğinizdir. Olduğunuz kişi olmanız yeterli, başka bir şey olmak için gayret etmeyin bence.
Vee yüzdeki ifade görülmeye değerdir...Iddiali olacam diye kendini kasim kasim kasan kadinlardan/erkeklerden olmamak lazim. Cidden cok itici ve komik oluyor :)
Simdik ben 1.58'lik boyumla elli ton makyaj yapip,apartman topuklarimla,iddiali kiyafetlerimle ortama girer havalanirim. O sira 1,80'lik kot pantolonlu,tisortlu dalgali sacli bir hatun gelir ve ortaligin tozunu attirir![]()
Gecelik de illa kırmızı olacak amaBen öyleyimdir :)))) herkes iddia akıyorsun der.
Bu öyle tarif etmeyle falan olacak birşey değil.Karakterinde varsa vardır yoksa yoktur.
Güzelliğin,zekan vs zaten Allahtan varsa vardır.Kültür,eğitim,öğretim konusunda ne kadar kendini geliştirdiğinde yine seninle alakalı.Karakterde dediğim gibi doğuştan..
Yani böyle forumda konu açıp, gelen cevaba göre "ay dur ben bir iddialı olayım" denecek birşey değil.Burdaki gecelik giy,hafif makyaj yap kocanı etkile yorumlarına benzemez iddialı olmak :) heyyttttt beee