iddialı kadın nasil olur

Merhaba hanımlar☺
Sizce her yönüyle iddialı bir kadın nasıl olur?
önce süper zayıflamış olup vücuduna bakan. saçı başı makyajı kıyafeti süper bakımlı olan ve kitap okuyarak kendini geliştiren. ikincisini gerçekleştirdim ilki için savaşıyorum:)

Ben her yonuyle iddiali bir cevrede yillarimi harcadim.
Sabah 05:30 da kalkip 5 km kosan, sonra yuzmeye gidip oradan blue chip firmalarda entegre devre tasarlayan, stock exchange'de calisan, tatillerini Mallorca ya da Teneriffe'de harcayan yuksekten ucarlar...
Yine sabah 6:00da kalkip 6:30 da haftada uc saat kurek talimi, hafta sonu kurek yarismalarina katilan, tatil olarak hiking yapan, gunluk yasamda influenza virusunun evrimini arastiran oksbric liler.
Bu hanimlarin arasinda adlari gazetelerde cikan, cocuklu, aileli hanimlar da var. Bazilari manken kadar bakimli ve gosterisli kadinlar.
Ne ilginc degil mi.
Ulkeye' olanaklara gore degisiyor iddiali olmanin tanimi.
Evet mukkemmel olani var ama, bir avuc kadar.
Erkekler icin cok daha kolay mukemmel olmak.
Cunku tum dunya, kadin ve erkek, bu "mukkemmel" adamlar icin cabaliyor, kendini paraliyor. Onlar yukselsin diye.

Haha hepsinden daha iddialıyım sabah 5te kalkıyorum :D :D :D

O da hep seviselim diyor ama
"Hayat yemek yemek yemek ve seks yapmaktan ibarettir" deyu kendisi :confused:

Instagramda takip ediyorum da çok tatlı kadın ya öyle sevişmeli şeyler pek demiyo orda :D özgüvenli dimdik güzel değil ama ne giyse yakışıyo duruşu güzel :D

Bu kadar oyuna taktiğe ne gerek var gerçekten. Böyle saçma sapan işlere kendimi sokmamı gerektiren erkek beni baştan kaybeder zaten.

Taktiklerde taktik olsa bari..insanı komik duruma düşürmekten başka birşeye yaramaz.ve dediğin gibi beni olduğum gibi kabul etmeyecek adam bir zahmet girmesin hayatıma

Kimsenin vazgeçilmez olmadığını bilirsen ve yalnızlıktan korkmazsan iddialı olursun. bir de biraz paran olacak tabi. yalnız kalmak masraflı bir iş

Iddiali olacam diye kendini kasim kasim kasan kadinlardan/erkeklerden olmamak lazim. Cidden cok itici ve komik oluyor :)
Simdik ben 1.58'lik boyumla elli ton makyaj yapip,apartman topuklarimla,iddiali kiyafetlerimle ortama girer havalanirim. O sira 1,80'lik kot pantolonlu,tisortlu dalgali sacli bir hatun gelir ve ortaligin tozunu attirir :KK70:

Eee 1.58 olan bizler napalım, ölelim mi, hiç mi iddialı olmayalım, kırmızı geceliğimizde mi olmasın :KK42::KK42:

Back
X