- Konu Sahibi chopinnocturne
-
canım suan basım cok agrıyor ama hafta sonu detaylı tarot bakarım sana.birde suan kahve ictim bana bakar mısın? atayım resmni cekerim simdi lütfen özelden atatyım mıMerhaba arkadaşlarrr, ben uzun zamandir fal bakiyorum. Ve çok merakliyim
Genelde dediklerimin tuttugunu soylerler. Burda da birkac defa fallaştim. Ama ne yazikki cogu ya baska yerden kopyalayip yapistirdi. Ya da ben baktim, onlar bakmadi. Buradagercekten dogru duzgun fallasmak istiyorsaniz bana yazin. Sadece karşılıklı bakıbakıyorum. Hadi bakalim kizlar :)
canım suan basım cok agrıyor ama hafta sonu detaylı tarot bakarım sana.birde suan kahve ictim bana bakar mısın? atayım resmni cekerim simdi lütfen özelden atatyım mı
kahve mi bakıyorsun tarot mu canımOlur tabiki, ne zaman müsait olursan o zaman bakarsın :). Sen bana ilişki durumunu ve varsa özellikle bakmamı istediğin bi konu söylersin :)
kahve mi bakıyorsun tarot mu canım
Kahve bakıyorum :)kahve mi bakıyorsun tarot mu canım
tamam canım hemen cekip atıyorumKahve bakıyorum :)
Tamam, bu arada şarjım çok az biterse yarın bakamak zorunda kalırım haberin olsun :)tamam canım hemen cekip atıyorum
özelden atıyorum simdiTamam, bu arada şarjım çok az biterse yarın bakamak zorunda kalırım haberin olsun :)
özelden atıyorum simdi
özelden atıyorum simdi
attım tatlım
özel kutuna bak
Hemen :)özel kutuna bak
canımm özel kutuna bakar mısın??Hemen :)
ozel mesaj attimBen bakabilirim Kahve fali. Birbirimize bakabiliriz istersen
Ozelden yazdimozel mesaj attim
Cok tesekkur ederim:) agzina saglik cok guzel baktin:)Isterseniz ben tarot bakabilirim size. bana isim, dogum tarihinizi ve varsa sorunuzu yazmaniz yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?