- 25 Aralık 2014
- 1.242
- 1.113
- 133
- Konu Sahibi chopinnocturne
-
Ay Eylemcim, ben tesekkur ederim asil. Hem cok seker bi insansin, hem de cok guzel yorumladin.Cok tesekkur ederim:) agzina saglik cok guzel baktin:)
Merhaba istersen birbirimize karsilikli kahve fali bakabiliriz:)Merhaba arkadaşlarrr, ben uzun zamandir fal bakiyorum. Ve çok merakliyim
Genelde dediklerimin tuttugunu soylerler. Burda da birkac defa fallaştim. Ama ne yazikki cogu ya baska yerden kopyalayip yapistirdi. Ya da ben baktim, onlar bakmadi. Buradagercekten dogru duzgun fallasmak istiyorsaniz bana yazin. Sadece karşılıklı bakıbakıyorum. Hadi bakalim kizlar :)
Yarin kahve ic bakayimkızlar benim de falıma bakan olur mu acaba, ama maalesef ben bakamıyorum =( bu aralar çok fal modundayım
Yarin kahve ic bakayim
Ozelden atarsin. Adini da yazarsan eger iyi olur:)
Iyi geceler:)))
Bakarim canimBana da bakar misiniz diyerek yuzsuzlugun dibine vuruyorum
Ne yapayim demeden gecemiyorum
Bakarim canimsen ic kahveni bana at ozelden:)
Canımm banada bakabilirmisin rica etsem lütfenIsterseniz ben tarot bakabilirim size. bana isim, dogum tarihinizi ve varsa sorunuzu yazmaniz yeterli.
Merhabalar. Yeni gordum bende, daha once fallasmadik sanirim ama fallasabiliriz seve seve :)Ben bakabilirim Kahve fali. Birbirimize bakabiliriz istersen
Süperrrbende fal bakıyorum baktıklarım cogunun cıktıgını soylerler karslıklı bakabılrıım
Süper olurr fallaşalımmbende fal bakıyorum baktıklarım cogunun cıktıgını soylerler karslıklı bakabılrıım
Olurr :))ben de fal bakıyorum arkadaşlarıma, ama sadece kahve. tarota yeni başladım. karşılıklı bakabiliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?