İdeal evlilik yaşı?

Vallahi ben kendimi 29da ancak hazır hissetmiştim ve çok kısa sürede evlendim. Emin ol hazır olduğunu kendin hissedeceksin.

Merhaba ben geçen sene hele bi üniversite bitsin evlenirim diyordum. sonra işe başladım. şimdi de hele bi para biriktireyim evlenirim diyorum. ama asla şu vakit evlenirim diyemiyorum. bi erkek arkadaşım var görüşüyoruz. sorum şu tecrübeliler yazsın lütfen sizce ideal evlilik yaşı ne zaman olmalı ve neden ? şu aralar her arkadaşım pat pat evleniyor 18 yaşında evlenip çocuğu bile olan var. bir de ballandıra ballandıra anlatmaları yok mu. merak ediyorum sizce ideal evlilik yaşı kaç olmalı ve neden? erken evlenmenin eksisi artısı nedir? ben şu an için 25 26 gibi düşünüyorum size de sormak istedim ilk konum bu arada teşekkürler şimdiden ....
Benim için ideal 25 26 bekarım bende

Bir kadın ekonomik özgürlüğünü kazanmadan, kendini ezdirmemeyi öğrenecek kadar bilgisi ve deneyimi olmadan, Sevgi, aşk adına fedakarlık yapmanın ve taviz vermenin sadece tek taraflı olmadığını öğrenmeden ve buna benzer birçok hayati meseleyi bilip görmeden evlenmemeli. Bunu bir evli olarak söylüyorum. Evet benim ekonomik özgürlüğüm var bu konuda kafam rahat ama malesef bu tek başına yeterli olmuyor bazen. İnsanlar senin düşünmediğin aklına bile getiremeyeceğin şeyi düşünüp uygulayınca ben nasıl bir şeyin içindeyim diyorsun. O yüzden kendini gerçekleştirmeden lütfen evlenme.

Back
X