• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdeal Kiloma Ulaşana Kadar Devam... Diyet Günlüğüm...

Anladım.Benim uyguladığım diyet yok sadece yediklerimi azalttım bakalım.Pek su içmiyordum suyu 3 litreye çıkardım.Aslında olması gerekende bu fakat ben içmiyordum işte.Bu yüzden de sindirim sorunu da yaşıyorum.Su sayesinde her tuvalete çıkış idrar yoluyla 30 kalori atımı demekmiş.5 sene önce 75 kiloydum ve 3 sene de 17 kilo vermiştim.Yediklerimi azlatarak ve düzenli yürüyüşle birlikte.
Aradan bir kaç sene geçti yine almaya başladım.Ben moral bozuk olunca iştahımı kontrol edemiyorum.Bu yüzden zaten kilo alıyor olmam.Şu an 79 kg. Veyeniden başladım bakalım.Ama bu sefer yürüyüş azmim yok.

Canım yürümesen bile her ayağa kaltığında hopa zıpla ben gibi.
Benim de yürüyüşe çok vaktim olmuyor bu şekilde yapıyorum.
Suyu ben ağzıma sürmezdim bu diyete başladığımdan beri 2 2.5 lt içiyorum her gün.
Bir de bağırsak sorunum var birkaç günde bir çıkıyorum tuvalete :(

Ben tek bir diyete bağlı kalınması taraftarı değilim.Çünkü vücut için gerekli vitaminler bazı diyetlerde yasak.Az az her çeşit meyveden sebzeden yenmeli bence.Sonra bunun acısı kötü çıkıyor.İnşallah ideal kilonuza ulaşırsınız.

Bir de sanki sizi tanıyorum başka bir topikten.Doğru mu acaba?

Ben tek bir diyete bağlı kalınması taraftarı değilim.Çünkü vücut için gerekli vitaminler bazı diyetlerde yasak.Az az her çeşit meyveden sebzeden yenmeli bence.Sonra bunun acısı kötü çıkıyor.İnşallah ideal kilonuza ulaşırsınız.

Bir de sanki sizi tanıyorum başka bir topikten.Doğru mu acaba?

Evet ama bu diyet 10. gün biticek ve daha sonra dediğiniz gibi yapıcam. Diyette meyve olmaması bana da normal gelmiyor çünkü.
Bebekle alakalı topic'se evet tanıyorsunuz :)

Evet ama bu diyet 10. gün biticek ve daha sonra dediğiniz gibi yapıcam. Diyette meyve olmaması bana da normal gelmiyor çünkü.
Bebekle alakalı topic'se evet tanıyorsunuz :)

Yok yemekle ilgiliydi.Yazım tarzınızı çok benzettim.Gerçi şimdi yok o kişi.

Eheh :) Sen diyette misin canım?

Ben kendimi bildim bileli diyetteyim.:1:Dilimde var sadece:)Ben öyle katı diyetlere bağlı kalamıyorum.Canım bir şeyi yemek isterse mümkünü yok onu yiyeceğim.Sporla dengelemeye çalışıyorum işte.Akşamları egzersiz yapıyorum tv karşısında.Herşeyden az az yenmesi taraftarıyım.Gün içinde herşeyi yiyip,akşamı çok hafif geçirirsen kilo verildiğini savunuyorum.Ama işte o akşamı nasıl geçireceğiz.:27:

Ben kendimi bildim bileli diyetteyim.:1:Dilimde var sadece:)Ben öyle katı diyetlere bağlı kalamıyorum.Canım bir şeyi yemek isterse mümkünü yok onu yiyeceğim.Sporla dengelemeye çalışıyorum işte.Akşamları egzersiz yapıyorum tv karşısında.Herşeyden az az yenmesi taraftarıyım.Gün içinde herşeyi yiyip,akşamı çok hafif geçirirsen kilo verildiğini savunuyorum.Ama işte o akşamı nasıl geçireceğiz.:27:

Ben de ilk defa bir diyete bağlı kalıyorum canım.
Kilo sorunum küçüklükten beri var. Ama ben hipotiroit hastasıyım.
Dr uğraşma diyetle tiroitin düzelene kadar dedi ama düzeleceği yok.
Şimdi kendi çapımda bu diyeti yapıyorum işte. İnşallah işe yarar.

02.12.2013

Akşam menümü de şimdiden yazayım akşam giremem.

Haşlanmış tavuk
Yeşil salata
1 kepçe tarhana çorbası içicem yasak olsa da
Bir de eşime ıspanak yapıyorum. Kendim yemiyorum ama bu diyete uygunmuş ıspanak yemeye çalışıcam azıcık da olsa.
Biberiye çayı.

Şimdilik 1.8 lt su içtim ama devam ediyorum.

Ben de ilk defa bir diyete bağlı kalıyorum canım.
Kilo sorunum küçüklükten beri var. Ama ben hipotiroit hastasıyım.
Dr uğraşma diyetle tiroitin düzelene kadar dedi ama düzeleceği yok.
Şimdi kendi çapımda bu diyeti yapıyorum işte. İnşallah işe yarar.

Bir yerden yakalamak lazım.İpin ucu kaçınca çok zor olur.Azimlisin işe yarar tabiki.Diyetinde başarılar canım.:16:

merhaba cnm insallah istedigin kiloya kavusursun bende. bir buçuk ay önce
dogum yaptım ama hiç fazlaligim kalmadi tâbi gevsek bir gobegi
saymassak.doğumdan beri hiç tartilmadim kackilo olduğumu bilmiyorum dagumâ 57 ile girdim
bende sana katılmayı isterim ama bebis olduğu için pek duzenli beslenemiyorum zaten ben hayatimda diyet yapmadim bence diyet yapmak
pek iyi değil.ben bu aralar abur cubur yiuorum ve kilo almaktan korkuyom bir cesaret edip inşallah sana katılırım birde bir an önce bir an
tartı alipta kilomu öğrenirim inşallah sana

merhaba cnm insallah istedigin kiloya kavusursun bende. bir buçuk ay önce
dogum yaptım ama hiç fazlaligim kalmadi tâbi gevsek bir gobegi
saymassak.doğumdan beri hiç tartilmadim kackilo olduğumu bilmiyorum dagumâ 57 ile girdim
bende sana katılmayı isterim ama bebis olduğu için pek duzenli beslenemiyorum zaten ben hayatimda diyet yapmadim bence diyet yapmak
pek iyi değil.ben bu aralar abur cubur yiuorum ve kilo almaktan korkuyom bir cesaret edip inşallah sana katılırım birde bir an önce bir an
tartı alipta kilomu öğrenirim inşallah sana

Canım emziriyorkan güzel beslen emzirmeyi sonlandırınca diyete başla derim.
Tabi şimdi abur cuburu kesmekte sakınca yok :)
Her zaman beklerim konuya :16:

arkadaşlar 29 kasım cuma günü başladım bu diyete.68kg'dan 65,5kg düştüm.bgn 4.günüm 2,5kg verdim.tam gaz devam edicem :) yalnız bişe danışacağım.pilav,makarna yiyebilir miyiz bu diyette??? Show must go on :32::32::21::21:

Canım emziriyorkan güzel beslen emzirmeyi sonlandırınca diyete başla derim.
Tabi şimdi abur cuburu kesmekte sakınca yok :)
Her zaman beklerim konuya :16:

sağol Cnm o zaman sana destek olayı:119:m bende
şu abur cuburlari kemessem gülle gibi olcam:1:
sen kaç kilo verdin Cnm bu arada ekmeği kizartipta
ye kizartinca kalorisi düşüyor sekwr tuz un kullanma
mesela hergün yarım limonun suyunu sıkıp icinede biraz
ilik su koy iç çok faydqsi olur..

Back
X