• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdeal Kiloma Ulaşana Kadar Devam... Diyet Günlüğüm...

Buarada arkadaşlar ben çikolata düşkünüyüm hatta genellersek tatlı düşkünüyüm.bu tutkumu tarçın ile bastırdım.canım çok tatlı çektiğinde 1 kabuk tarçını kupaya atıp üstüne sıcak su,demlemeye bırakıorm ve sonuç süper.tavsiye ederim.:6:

kızlar diyet yapinca mutlaka spor yapin bir anda
kilo verince sarkma olmasın diye bol bol spor yapin
en güzeli yürümek ve egzersiz yapmak

Buarada arkadaşlar ben çikolata düşkünüyüm hatta genellersek tatlı düşkünüyüm.bu tutkumu tarçın ile bastırdım.canım çok tatlı çektiğinde 1 kabuk tarçını kupaya atıp üstüne sıcak su,demlemeye bırakıorm ve sonuç süper.tavsiye ederim.:6:

Cnm acaba emzirirken bu cayi icmenin bir sakincasi
var mı tadı nasıl

tam tersi emzirirken ne kadar sıvı alırsan o kadar sütün olur.hatta ne yap biliyormusun, tarçın zencefil,karanfil içeren kaynar adı altında aktarda bir karışım satılıyor.kuzenim,teyzem hamile iken hep kaynar denilen karışımı kaynatıp içine ceviz kırıp içerlerdi.acaip süt yapıyormuş.emzirmede problem olacağını sanmıyorum.vitamin sonuçta bebişe :) Allah bağışlasın buarada.

tam tersi emzirirken ne kadar sıvı alırsan o kadar sütün olur.hatta ne yap biliyormusun, tarçın zencefil,karanfil içeren kaynar adı altında aktarda bir karışım satılıyor.kuzenim,teyzem hamile iken hep kaynar denilen karışımı kaynatıp içine ceviz kırıp içerlerdi.acaip süt yapıyormuş.emzirmede problem olacağını sanmıyorum.vitamin sonuçta bebişe :) Allah bağışlasın buarada.

sağol Cnm amsn süt yapiyirsa icmeyeyim.zaten bende
süt fazlalığı var Cnm yoksa sabaha kadar süt içinde kalırım:1:

Gunaydin kizlar. Telefondan giriyorum alintilar bozuk oldu :(

Bugun dersim erken oldugundan erkenden kahvaltiya kalktim.

Bu arada dun tam 3 lt su ictim ama biraz fazla kacirdim sanirim yemegi. Kilom sabit kaldi :)

03.12.2013

Sabah:

Ac karna 300 ml su
1 haslanmus yumurta
1 salatalik
1 kucuk dilim kepek ekmegi uzerine ince dilim salam
4 tane yesil zeytin

03.12.2013

Oglen:

Ac karna 300 ml su
1 tane yagsiz tavada kizarmis tavuk kebabi ( 50 gr )
1 salatalik
Biraz marul
1 mandalina

Sabah 1 km simdi de 2 km yurudum. Donuste de 2 km yurucem. Eder 5 km bugunluk super.
Aksam da 1 kucuk kase tarhana corbasi ve biraz yesillikle yetinmeyi dusunuyorum :)

Simdilik 3 kilo verdim canim bi haftada. Ekmek tuketmedim. Seker tuketmedim. Ama tuz azicik tuketiyorum :) bugunden itibaren bi diyete bagimli kalmadan devam edicem. Diyetime kepek ekmegi ve biraz meyve eklemeyi dusunuyorum.

masallah:nazar:Cnm bu hızla devam vercen bütün kiloları:8:
arkandayim ayrıca yürüyüş yapman çok iyi benim kardeşim
hiç diyet yapmadan sadece yürüyüş le bir ayda 8 kilo verdi

masallah:nazar:Cnm bu hızla devam vercen bütün kiloları:8:
arkandayim ayrıca yürüyüş yapman çok iyi benim kardeşim
hiç diyet yapmadan sadece yürüyüş le bir ayda 8 kilo verdi

Kesinlikle yürüyüş çok etkili canım inşallah böyle devam edebilirim. Malum havalar bozdu.
Rus diyetini bırakıp biraz daha değişik beslenmeye başladığımdan dünden bugüne 200 gr vermişim.
Zaten normal olan da bu. Her gün o kadar versem haftada 1.4 kg eder :)

04.12.2013

Sabah:

1 dilim kepek ekmeği
2 incecik dilim salam
1 salatalık
5 yeşil zeytin
1 fincan şekersiz nescafe

Son düzenleme:
Back
X