Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ider mobilyadan memnun olmayan var mı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
kızlar kardeşim evlenecek ve mobilyaları oradan almayı düşünüyorlar kullanan var mı acaba birkaç şikayet okudum da..bir de fiyatlar ne zaman daha uygundur sizce? sonbaharda daha uygun olur indirime girer gibi bir algı var bizde

ben iderden aldım ve fiyatının uygun olması nedeniyle biraz şüpheliydim ama çok memnunum

canım ben de yeni eve taşınacağım için yaklaşık bir buçuk yıldır mobilya bakıyorum iderin tüm mobilyalarını ezberledim diyebilirim o derece takipteyim bu bir buçuk yıl boyunca hiç kampanyaya girmediği gibi bu yıl arttı fiyatları

yaklaşık üç aydır iderden aldığım koltuk takımını kullanıyorum fiyat performans oranı olarak düşünüldüğünde çok çok memnunum.

bende iderden koltuk takımı aldım rahatlık açısından takımından takımına farkediyor ama benim aldığım takım inanılmaz rahat (sardis modeli)

merhaba kızlar :) mayısta evleneceğim bende mobilyaları iderden beğendim gercekten hem tarzıma göre hem fiyatı uygun.. çok fazla şikayet okudum kafam karıştı siz hala memnun musunuz bir problem çıktı mı acaba ??? tavsiye ediyor musunuz?

Biz de koltuk takımı, yemek odası takımı, tv ünitesi bir tane de köşe koltuk aldık iderden 6 aydır kullanıyoruz şimdilik bir sorunumuz olmadı çok şükür montaj aşamasında da bir sorun yaşamadık fiyat performans olarak iyi gibi duruyor şu an ha çok çok süper kalite midir tartışılır ama fiyatına göre iyi yani tek korkum taşınırsak ne hale gelirler onu bilmiyorum yoksa yerinde kalsa uzun süre dayanırlar bence. Biz açıkçası kiracıyız diye tercih ettik ilerde taşınınca başına bir şey gelse de üzülmem açıkçası çok çok bir para dökmedik.

canım cevapladığın için çok teşekkür ederim. bizde kiracı olacağız düğün malum zaten masraflı olacak çok beğendim modelleri fakat herkes dolabım şu halde süngerim bu hale geldi deyince gözüm korktu istikbal bellona falan tamam sağlam olabilir ama modelleri cok kötüü cok klasik spor model yok hemde pahalı içime sinmeyince neden o kadar para ödeyeyim ki :) dimii

Yok canım o kadar da değil durduğu yerde dediğim gibi hiç bir şey olmaz ama taşınmada filan zarar görürse onu bilemem. Benim de modelleri hoşuma gidiyordu hem de hesaplıydı biz de iderden aldık hiç bir sorunla karşılaşmadık şimdilik.

Sağol canm içimi rahatlattın soncta bakıyorum bütün markalar için şikayet var. yarın mağazasına gidip bakacağım iderin teşekkür ederim

Inan bellona istikbal saglam degil. Bundan 15 yil once evet istikbal saglamdi ama artik degil. Cunku tuketim stratejisi degisti. Eskiler bir alir yillarca kullanilirdi. Simdi oyle degil. Salon takimini bellonadan aldim 1.5 sene kullanmadan sungerleri yumusadi. Onceden salon takimini oturma odasinda kullandim. Sonra tasininca ayri oturma odasinda yatasdan enza homdan kose koltuk aldim 3 senedir tepesindeyiz hic bir seyi yok. Saglam olsun diyorsan yatas. Ozellikle sunger kalitesi
Istikbal bellona ve kikim ucu de ayni boydak grubu pazarlama stratejisinden dolayi isimleri degisik.
Iderle bellonanin kalite farki oldugunu dusunmuyorum bellona kullanan biri olarak

Öyle mi ozmn hiç okadar para vermeye gerek yok ayrıca modelleri de hiç güzel değil enzahome gerçekten müthiş hem tarzı hem kalitesi dışardan bile belli oluyor imkanım olsa tabi ki tercih ederdim ama şimdilik daha ekonomik birşeyler lazım teşekkür ederim tavsiyeniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…