İdil Baby hastane çıkışları çok mu küçük? Kullananlar?

zuccini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
9
2
36
Bilecik
Merhaba, hastane çıkışını yenilerde İdil baby'den (10'lu set) aldım. Kalitesi, kumaşı kesinlikle çok başka, belli. Benimki Temmuz bebeği olacağı için kumaşı delikli delikli olan incelerden aldım ama diğer markalarınkine göre kalıpları daha küçük. Başka bir mağazada "çok kısa süre kullanırsınız, hiç iyi etmemişsiniz almakla" dediler, canım sıkıldı. Kaliteli olsun deyince fiyatlar da uçuyor malum... Kullananlardan fikir alabilir miyim, kaç ay giyer, standart boy olan diğerlerini kaç ay giyer, siz ne kadar giydirdiniz? Aklıma 5'li seti ile değiştirme fikri de geliyor. 5'li sette 2 beden varmış. Şimdiden teşekkürler

zaten hastane çıkışları 0-3 ay için.ben bebepan kullandım.3. ay bitiminde ayaklısı geriyor.idil bayby ile seçim yapmıştım.gaye bebe,albimini,flexi bunlarda güzel ,kullandım.

Merhaba bende idilbaby hastane çıkışı delikli olanlardan mavi renkli olanı aldım.Zaten yenidoğan seti ve hastane çıkışı amaçlı aldığım için 1 ayda gitse benim için farketmez.Sonuçta bu takımı hergün giydiremeyiz.Ayrıca bebekler hızlı büyüdüğü için ne alsak zamanla küçülecek.Bence sen duyduğun olumsuz şeyleri ciddiye alma.Birkezde giydirsen gönlüne göre olsun

Yine de 1 ayda hemen küçüleceğine 2 -3 ay rahat kullanmak isterim, 5 - 6 ay giysin diye beklentim yok :) Cevaplar için teşekkür ederim. Kullananlar tecrübelerini paylaşırsa yine de sevinirim

Yine de 1 ayda hemen küçüleceğine 2 -3 ay rahat kullanmak isterim, 5 - 6 ay giysin diye beklentim yok :) Cevaplar için teşekkür ederim. Kullananlar tecrübelerini paylaşırsa yine de sevinirim

Hastane çıkışını iki üç ay kullanmak biraz zor be canım... Bir ay olduğunda küçük gelmeye başlıyor... Hem büyük alsan bu seferde çuval giydirmiş gibi oluyor bebeğe... Omuzu sıyrılıyor falan... Zaten onlularda bir takım bir tulum atlet battaniye mendili eldiveni olmuyor mu... Zaten iki takım yetmez QGeri kalanlarını üç ay alırsın....

Son düzenleme:
Eğer idil Bebe satmıyorlarsa karalamak için demişlerdir. Kesinlikle inanmayın. Beberoma'dan aldım ben idil bebe hastane çıkışlarını.yıka yıka giydir. Üstelik çok zarif modelleri var.Aziz Bebe'de güzel fakat onda da 0 ve 0-3 beden olarak var. Bebeğe kocaman geliyor.nerdeyse 6 aylık gibi.bebek doğduğunda üzerine tam oturdu mu güzel duruyor. Zaten ilk 1 yaşına kadar hep giysileri çok kısa süre giyecek. hiç değilse çocuğumun giydiği de üzerinde güzel dursun istiyorum. Öbür türlü hep bebek içinde kaybolacak ya da üşüyor gibi geliyor insana. Yani İdil Bebe'den ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

Bebeğim şu an 2 aylık oldu. Denemişken tecrübemi de yazayım istedim :) Oğluşum vaktinden 1 hafta geç ve 3.800 gr. doğduğu için 15 gün kadar giydirebildim hastane çıkışlarını. Ama yaz bebeği olduğu için İdil baby'nin kumaşı çok güzel oldu kesinlikle. Delikli, yumuşacık, ince... 10'lu setti ama içindeki önlüğü, zıbını, mendili hiç kullanmadım. Yani açıkcası 5'li setin büyük bedenini alsam ve yanına bir battaniye uydursam daha mantıklı olurmuş, aklınızda olsun. Küçülünce de hastane çıkışlarını yıkadım, ütüledim, katlayıp kaldırdım. Sonraki ufaklıklarıma sakladım, inanın hepsine rahat ve severek kullanacağım bir ürün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…