Merhaba İdİl prenses resİmlerde ne gÜsel poz vermİŞ. MaŞallah Öznurcum Özelden mesaj attım ama bİlmİyorum bİrde burdan yazayım dedİm lİf İn adı benefİber kÜÇÜr kutulardan almanızı tavsİye ederİm gÜnde 2-3 kes bİr Çay kaŞıĞı katıyordum mamasına. GÖrÜŞmek Üzere...
Merhaba İdİl prenses resİmlerde ne gÜsel poz vermİŞ. MaŞallah Öznurcum Özelden mesaj attım ama bİlmİyorum bİrde burdan yazayım dedİm lİf İn adı benefİber kÜÇÜr kutulardan almanızı tavsİye ederİm gÜnde 2-3 kes bİr Çay kaŞıĞı katıyordum mamasına. GÖrÜŞmek Üzere...
İlnar cım,
41 kere maşallah İdil e!
ve inan bana fotografları görünce hiç şaşırmadım desem yeri, hayalimde canlandırdığım İdil le, fotoğraflardaki İdil birbirine o kadar benziyor ki... Allah sizi ayırmasın, sağlıkla mutlulukla yaşasın İdil bir ömür boyu...
Test sonuçlarınızın iyi çıkmasına çok sevindim. Doktorunuzun su vermeme kararı konusunda, eğer sadece devam sütü ile besleniyorsa ben de suya gerek olmadığını düşünüyorum. Ancak ek gıdalara geçtiğinizde ki 1 yıl içinde geçersiniz heralde, yedikten sonra bir iki yudum da olsa su içmesi gerekiyor ki ağzının içi temizlensin, diş çürükleri olmasın diye. Ek gıdaya henüz baslatmamasının sebebi vücuduna agır gelebileceğini düşünmesidir belki, bilemiyorum. Bence doktoru dinlemekte fayda var. Sonra gerekirse başka bir konunun uzmanı doktordan ikinci bir görüş alırsınız.
Bu arada bebeği küvözde olan bütün annelere İdil in yaşadıkları ve şu an geldiği nokta umut olsun, İdil başardı sizin bebekleriniz de başarabilir. İdil için de neler neler demişlerdi ama bakın şimdi maşallahı var. Sakın umudunuzu yitirmeyin. Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almak nasip etsin... :Saruboceq:
mesaj sayım yetmediği için özelden yazamıyorum..
doktor cuma günü çağırdı bizi. bebeğimin 2 aydır solunum desteğinden kurtulamadığını,ciğerlerinin gelişmediğini,beyin kanamasıda geçirdiğini hatırlatıp yaşarsa bile büyük ihtimalle sekel kalacak dedi..ümidimi değilsede aklımı yitirmek üzereyim artık.
siz küvez içi oksijenlemi yoksa huddaykenmi taburcu oldunuz..birde takip ettiğim kadarıyla sizin bebeğinizde 4.5ay kalmış yoğun bakımda,doktorlar bu nedenle sekel kalabileceğini söyledilermi?
vaktin varsa ayrıntılı yaz lütfen
mesaj sayım yetmediği için özelden yazamıyorum..
doktor cuma günü çağırdı bizi. bebeğimin 2 aydır solunum desteğinden kurtulamadığını,ciğerlerinin gelişmediğini,beyin kanamasıda geçirdiğini hatırlatıp yaşarsa bile büyük ihtimalle sekel kalacak dedi..ümidimi değilsede aklımı yitirmek üzereyim artık.
siz küvez içi oksijenlemi yoksa huddaykenmi taburcu oldunuz..birde takip ettiğim kadarıyla sizin bebeğinizde 4.5ay kalmış yoğun bakımda,doktorlar bu nedenle sekel kalabileceğini söyledilermi?
vaktin varsa ayrıntılı yaz lütfen
Ah ilnarcım çok zor günler yaşadın hala da yaşıyorsun. Ama artık toparlıyor İdilimiz inşallah oksijen desteğinden de kurtulacak yakında. Berkay'ın uyumasını bekliyordum şu an dua ediyorum canım inşallah hiçbir sıkıntısı olmadan atlatacak bu geceyi endişelenme. Minik prensesi öpüyorum. Sevgiler..
il_nar,soraya,nınım teşekkürederim yazdıklarınız için..
ama ümit tükendi bizde..
doktorlar beyi hasarı konusunda emin..
Allah sonumuzu hayretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?