aa süper dönme çalışmaları yapması..
çok sevindim...
bize de haber verdiğin için teşekkür ederim Mehtap...
Öznuru aradım bugün arkadaşlar herkese selamı var. İdilimiz gülücükler atmaya dönme çalışmalarına başlamış maşallah. 3 kilo civarına gelmiş. Yalnız mamasını az yiyormuş yaramaz. İnşallah biran önce kilo alıp oksijen desteğinden de kurtulur miniğimiz. Telefonla konuşurken sesini duydum o kadar şekerdi ki.. İnşallah hep güzel haberlerini alırız.
uzun bir ara verdik yine, kusura bakmayın İdilimin teyzoşları ve benim dert ortaklarım sevgili arkadaşlarım....
yine anlatacak öyle çok şey var ki, nerden başlasam bilemiyorum. Aklıma geldik.çe yazayım... İdilcik şu an uyuyor. Fırsat bu fırsat bende nete gireyim dedim...
Mama konusundaki sorunlarımız halen daha devam ediyor. Tembelliğe alışacak ve biberonla beslenmeyi tamamen kesecek diye korkuma artık OG (mide sondası) takmıyorum İdil'e. Az az da olsa biberonla besliyorum. Beslenmesini bir görseniz, mamayı istemediği için başını bir sağa bir sola öyle hızlı hızlı döndürüyor ki... Ama o inat ben inat... inşallah ben galip gelirim de beslenmeye alışır küçük yaramaz..
Son zamanlarda beslendikten sonra az da olsa kusmaları oluyor. Kısmet olursa (havalar çok souk olmazsa) çarşamba günü VEP testi işin hastaneye gittiğimizde doktoruna da göstereyim diyoum. Bakalım gelişmeleri nasıl bulacak...
Oksijen miktarını azalttık biraz, böyle deniyoruz 1-2 gündür. 0.5 in altına cektim. En kısa zamanda bir kurtulsak şu oksijenden....
Aman bir de kaka sorunumuz baş gösterdi son günlerde... Poposuna zeytinyağlı derece girmeden kaka yapamaz oldu neredeyse:) doktora gittiğimizde hepsini bir bir anlatıcm. Bakalım ne önerecek..
Mehtapla konuşmamızda dönmeye çaılışıyor demiştim. Ne zaman altını açsak o zaman kendini yan aatmaya çalışıyor. Ama tabi başaramıyr henüz. Yüz üstü yatırdığımızda da zorlanıyor bir iki defa kaldırmaya ugrasıyor kendisini ama sonra yoruluyor. Oksijn desteği aldığından çanuk yoruluyor. Bende zorlamıyorum..
Bu arada cuma günü synagis aşısının 3. dozunu yaptırdık. Aslında aşılarına da başlamamz gerekiyor ama oksijenle gitmek ve oralarda enfeksiyon almasından korktugum için ksatıyorum. Olmazsa hemsirelerden rica edicem, eşim gidip alsın evde yapılsın aşıları.. Bakalım bunu nasıl çözücez. .
Neyse tekrar yazarım..
Yavruları küvezde olan tüm annelere sabır diliyorum.. İnşallah en kısa zamanda kuzucuklarına kavusurlar.. Ceylancım - Hazancım sizler den ne haber? bebek için tedavi nasıl gidyr? Allah dileklerinize kavustursun...
son zamanlarda nete cok sık girmediğimden bebişler hakındaki gelişmeleri de bilemiyorum. Umarım Berkay, Beril, Deriin, Ata, Ufuk, Nur ve şu ann ismiii sayamadığım tüm abebişleriizden haberler çok iyidir.
el-muallim, canım sende biran önce kavusursun inşallah minik savaşçılarına..
İdilim ve ben Hepinizi çok öpüyoruz..
iyi dilekleriniz için çook teşekkürler arkadaşlar.
Snunda vep testini yaptırabildik. Çok şükür temiz çıktı.
Aylık kontrolünü de yaptırdık.Gelişimini iyi buldu doktorumuz. Ek gıda ya gececekmiyiz diye sordum.Düzeltilmiş 4 ayını doldurduk. Hayır dedi. Ne zaman oturmaya başlaro zaman geicez dedi. Su verecekmiyiz dedim ona da hayır cevbını aldım. 1 yasına kadar suyu vermeyecekmişiz sanırım.Şu kavanozmamalarını ve dğer ek gdaya gecis mamalarını sordum pek kullandırma taraftarı değil doktorumuz.
Aa birde yürüteç e kesinlikle karsılar. Bebekler parmak uçlarına bastıklarından topuklardaki sinirlerin geç gelişmesine neden oluyormus.
İşte bizden haberler bunlar. Sizler ek gısaya ne zaman gectiiz İdil cik oturmadanek gıdaya geciş yok.AAbirde kaka soruumuz vardı ya, mamaya katılan tahıl varmıs, eczaneden onu aln katın dedi. İsmini hatırlayamadı. Szi duyduuzmu bölebirsey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?