Yani başında bir oyunlar dönüyorsa dünyanın öteki ucundakiler sınırında asker yigiyorsa ses etmezsen Suriye gibi olursun. Bizim oraya asker göndermemiz şarttı. Sınırımızdan o pislikleri temizlemek için ama kim ister ki şehit verelim. Rabbim askerimizi korusunBiizm yavrularimiz kendi sinirlarimiz varken neden idlibte kisla kuruyor sorgulanmasi gereken o kadar cok sey varki ama iste birlik olma zamani... -.-
Bazıları işte tam da ifade ettigin gibi arkadaşımYarina kadar arttirmaya devam edecekler..Bu insanlar cahilmi salakmi ogrenemeyecek miyiz sanki!
Niye üzerinize alindiniz ki ben kimseye kötü ithamda bulunmadım sadece bazı felaket tellallarina soyledim... Siz öyle değilseniz affola kusura bakmayın.
Acik hedef halinde onlari orda birakincada cok bisey degismedi yine bizim canimiz yandi..Bide evlerine ates dusenler var suan napiyolar dusunemiyorum.Haber alamiyolar oldumu yasiyomu bilemiyolar.Allah bu gecede ulkemize guc versinYani başında bir oyunlar dönüyorsa dünyanın öteki ucundakiler sınırında asker yigiyorsa ses etmezsen Suriye gibi olursun. Bizim oraya asker göndermemiz şarttı. Sınırımızdan o pislikleri temizlemek için ama kim ister ki şehit verelim. Rabbim askerimizi korusun
Onu nerden duydunuzGaliba resmî savaş ilan edilmiş
Zamanında Mustafa Kemal ingiliz subayına ‘git sor bakalım babasının Çanakkale’de ne işi varmış’ derken nasıl haklıysa, şuan bizim evlatlarımızın orada ne işi var derken aynı haklılık payına sahibiz.Yarin tvde cikip cok uzgunuz deyip o kaz tuylu hayatlarina geri donerler olan senin benim gibi vatandasa evladina olur
Inşallah son olur....O kadar soylenicek yazilicak sey varki.. Bir annenin suan eli kalbinde insallah yavruma bisey olmamistir diye beklerken onun hissettiklerinin binde birini bile belki hissedemeyiz. Allah insallah sebep olanlardan kat ve kat fazlasini cikarir. Umarim son olur daha kotu gunler bizi beklemez....
Aminnnnn. Ama en ağır şekilde karşılık alacaklar Yüce Türk ordusunun karşısında onlar ne ki?Acik hedef halinde onlari orda birakincada cok bisey degismedi yine bizim canimiz yandi..Bide evlerine ates dusenler var suan napiyolar dusunemiyorum.Haber alamiyolar oldumu yasiyomu bilemiyolar.Allah bu gecede ulkemize guc versin
Şehit üzerinden siyaset yapiyorsunuz bizim cigerimiz yanmis siz siyaset pesinde yazıktır!Bu hukumet resmen Bizlere düşman.. Ben inanmıyorum artık Rte ye.. Askerimizi öldürtmek için elinden geleni yapıyor.. Yeter artık Daha kaç canımız gidecek? Dost görünümlü Düşman! Aşırı üzgün ve sinirliyim. Biz Halk Bu adama çanak tuttukça daha çok canlar gidicek. Suriyeli ler ülkemizde nargile keyfi yapıyor sevişip sevişip doğruyorlar keyifleri paşa da yok maşallah. Hastane bedava yaşam bedava defolsun gitsin savaşsınlar. Yeter artık yeterrrrrr....
Rusya vurdugu halde suan suriye rejimi vurdu diyorlar...Rusyaya zaten guc yetmeyeckti ne gerek vardi dayilanmaya..Bu olen cocuklar bizim..Bi anne olarak dusunemiyorum bile haber alamamak bilememek ne kadar zordur
Can gönül isterdi ki hiçbir ocağa ateş düşmesin. Benimde iki evladım var. Maksat sizi de kırmak değildi. Ne diyim ya. Benimde sinirlerim acayip bozuldu. Iki yaşındaki oğlum şu anda kucağımda uyuyor. O yiğitler de birilerinin evladı. Canımızdan can gidiyor resmen
Oğlum yok ama kızım var ...öyle sinirlerim lacka cidden ilk 100 dendi birileri 1000 diyor ben zaten hassasım eşimde yok işte ... Ağlamaktan bittim için yaniyor, kolaymi bu kadar Rabbim bunları son etsin.Can gönül isterdi ki hiçbir ocağa ateş düşmesin. Benimde iki evladım var. Maksat sizi de kırmak değildi. Ne diyim ya. Benimde sinirlerim acayip bozuldu. Iki yaşındaki oğlum şu anda kucağımda uyuyor. O yiğitler de birilerinin evladı. Canımızdan can gidiyor resmen
Birileri once aldı eline bi çubuk batırdı elmaya ufak ufak basladi cekirdekleriyle oymamaya.. aşırı oynanmadan beyni bulanan çekirdekler kabuğunu beğenmedi.. cunku birilerinin sikinde mi çekirdekler tohumlar asıl değerli şeylere sahip olan elma lazım elmaya sahip olabilmek içinde önce tohumlardan çekirdeklerden kurtulmak. zaten tohum çekirdek ne kadar bozuksa kurtulmak o kadar kolaydır.. bir elmayı da bin kişi ister bir kişi alır..Rusya vurdugu halde suan suriye rejimi vurdu diyorlar...Rusyaya zaten guc yetmeyeckti ne gerek vardi dayilanmaya..Bu olen cocuklar bizim..Bi anne olarak dusunemiyorum bile haber alamamak bilememek ne kadar zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?