Idlipte 100e yakin sehit mi??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar soylenicek yazilicak sey varki.. Bir annenin suan eli kalbinde insallah yavruma bisey olmamistir diye beklerken onun hissettiklerinin binde birini bile belki hissedemeyiz. Allah insallah sebep olanlardan kat ve kat fazlasini cikarir. Umarim son olur daha kotu gunler bizi beklemez....

Biizm yavrularimiz kendi sinirlarimiz varken neden idlibte kisla kuruyor sorgulanmasi gereken o kadar cok sey varki ama iste birlik olma zamani... -.-
Yani başında bir oyunlar dönüyorsa dünyanın öteki ucundakiler sınırında asker yigiyorsa ses etmezsen Suriye gibi olursun. Bizim oraya asker göndermemiz şarttı. Sınırımızdan o pislikleri temizlemek için ama kim ister ki şehit verelim. Rabbim askerimizi korusun

Niye üzerinize alindiniz ki ben kimseye kötü ithamda bulunmadım sadece bazı felaket tellallarina soyledim... Siz öyle değilseniz affola kusura bakmayın.

Can gönül isterdi ki hiçbir ocağa ateş düşmesin. Benimde iki evladım var. Maksat sizi de kırmak değildi. Ne diyim ya. Benimde sinirlerim acayip bozuldu. Iki yaşındaki oğlum şu anda kucağımda uyuyor. O yiğitler de birilerinin evladı. Canımızdan can gidiyor resmen

Acik hedef halinde onlari orda birakincada cok bisey degismedi yine bizim canimiz yandi..Bide evlerine ates dusenler var suan napiyolar dusunemiyorum.Haber alamiyolar oldumu yasiyomu bilemiyolar.Allah bu gecede ulkemize guc versin

Yarin tvde cikip cok uzgunuz deyip o kaz tuylu hayatlarina geri donerler olan senin benim gibi vatandasa evladina olur
Zamanında Mustafa Kemal ingiliz subayına ‘git sor bakalım babasının Çanakkale’de ne işi varmış’ derken nasıl haklıysa, şuan bizim evlatlarımızın orada ne işi var derken aynı haklılık payına sahibiz.
Kendi vatandaşı savunmazken ülkesini, bizim canımız yavrularımız bir bir gidiyor ölüme.
El vicdan, kim için kurban gidiyor kim için yanıyor yürekler?

Inşallah son olur....

Acik hedef halinde onlari orda birakincada cok bisey degismedi yine bizim canimiz yandi..Bide evlerine ates dusenler var suan napiyolar dusunemiyorum.Haber alamiyolar oldumu yasiyomu bilemiyolar.Allah bu gecede ulkemize guc versin
Aminnnnn. Ama en ağır şekilde karşılık alacaklar Yüce Türk ordusunun karşısında onlar ne ki?

son 1,5 saattir siteye girip duruyorum sehitlerle ilgili baslik scan var mi diye. bu gunlerde nerde virusten depremden soz etsem insanlari galeyana getirmekle suclaniyorum. simdi konuyu ben acarsam siyaset yapiyorsun diye ban yerim filan dedim suskun suskun bekledim.

cok fazla yorum yapmak istemiyorum. insallah sayi artmaz, burayi da belki o civarda gorev yapan doktor hemsire saglik calisani arkadaslarimiz vardir bilgi verir diye takip ediyorum.

2020 hic sevmedim seni. heryerden yuregimize alev dusurup duruyorsun. o sehit aileleri ne halde simdi diye dusundukce aklimi ksciracak gibi oluyorum. allah hepsine sabir versin

Şehit üzerinden siyaset yapiyorsunuz bizim cigerimiz yanmis siz siyaset pesinde yazıktır!

Rusya vurdugu halde suan suriye rejimi vurdu diyorlar...Rusyaya zaten guc yetmeyeckti ne gerek vardi dayilanmaya..Bu olen cocuklar bizim..Bi anne olarak dusunemiyorum bile haber alamamak bilememek ne kadar zordur

rusyanın kazığı bu.
abd tehdit edince geri çekilsinler diye zaman verildi rusya garantör oldu.
sonra da arkadan vurdu.
mal varlığından korkusu olmasa abd nin tehditine göz yumarmıydı.

Bırakın kırılsın. Hangi mesajlara beğenmedim bıraktığına bakarsanız holiganlığının sebebini anlarsınız. Şöyle bir durumda bile taraf tutuyorlar hala, hayret ya. Gerçekten merhamet yok bu insanların kalbinde.

Oğlum yok ama kızım var ...öyle sinirlerim lacka cidden ilk 100 dendi birileri 1000 diyor ben zaten hassasım eşimde yok işte ... Ağlamaktan bittim için yaniyor, kolaymi bu kadar Rabbim bunları son etsin.
Bu aziz vatanın evlatları yüzyıllardır bu mezalimle uğraşıyor hep biz kan döktük hep biz çile çektik ... Allah'ım olsun artık dökülen kanların hepsi helal ve bitsin bu zulüm. Kirdiysam tekrar özür dilerim bu durumda böyle olmamalı.... Hakkınızı helal edin ben haince sözünü cidden partizanlikla düşünüp sırf insanları galeyana getirenler için sarf ettim ki onlarda bu forumda yok zaten hepimiz vatan için hepimiz türk evladı için yaş döküyoruz.

Rusya vurdugu halde suan suriye rejimi vurdu diyorlar...Rusyaya zaten guc yetmeyeckti ne gerek vardi dayilanmaya..Bu olen cocuklar bizim..Bi anne olarak dusunemiyorum bile haber alamamak bilememek ne kadar zordur
Birileri once aldı eline bi çubuk batırdı elmaya ufak ufak basladi cekirdekleriyle oymamaya.. aşırı oynanmadan beyni bulanan çekirdekler kabuğunu beğenmedi.. cunku birilerinin sikinde mi çekirdekler tohumlar asıl değerli şeylere sahip olan elma lazım elmaya sahip olabilmek içinde önce tohumlardan çekirdeklerden kurtulmak. zaten tohum çekirdek ne kadar bozuksa kurtulmak o kadar kolaydır.. bir elmayı da bin kişi ister bir kişi alır..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…