Bırakın kırılsın. Hangi mesajlara beğenmedim bıraktığına bakarsanız holiganlığının sebebini anlarsınız. Şöyle bir durumda bile taraf tutuyorlar hala, hayret ya. Gerçekten merhamet yok bu insanların kalbinde.
Turkiye ya basta girmiycekti yada artik donulcek tarafi kalmadi suriyeyi baslarina gecirene kadar durmamalari lazim en azindan bastakiler bu sehitler vunu borclu kanlarini yerde birakmiycaklarrusyanın kazığı bu.
abd tehdit edince geri çekilsinler diye zaman verildi rusya garantör oldu.
sonra da arkadan vurdu.
mal varlığından korkusu olmasa abd nin tehditine göz yumarmıydı.
siyaset mi? Sana ayıp yüreğin yanıyorsa bu zalimliğe neden susuyorsun? AP açık ortada hersey Aklını kullan biraz.. Bu ülkede ben değilim Tek Adam??? Ve ne kadar siyaseti varsa yerin dibine batsın hepsi para nın köpeği...Şehit üzerinden siyaset yapiyorsunuz bizim cigerimiz yanmis siz siyaset pesinde yazıktır!
Oğlum yok ama kızım var ...öyle sinirlerim lacka cidden ilk 100 dendi birileri 1000 diyor ben zaten hassasım eşimde yok işte ... Ağlamaktan bittim için yaniyor, kolaymi bu kadar Rabbim bunları son etsin.
Bu aziz vatanın evlatları yüzyıllardır bu mezalimle uğraşıyor hep biz kan döktük hep biz çile çektik ... Allah'ım olsun artık dökülen kanların hepsi helal ve bitsin bu zulüm. Kirdiysam tekrar özür dilerim bu durumda böyle olmamalı.... Hakkınızı helal edin ben haince sözünü cidden partizanlikla düşünüp sırf insanları galeyana getirenler için sarf ettim ki onlarda bu forumda yok zaten hepimiz vatan için hepimiz türk evladı için yaş döküyoruz.
Offfffarkadaşım tabur deniliyor. keşke olmasa ama 100 e yakındır malesef.
AminArkadaşlar durum çok vahim. İnşallah yarın savaşla uyanmayiz Rabbim yar ve yardımcımz olsun
Oğlum yok ama kızım var ...öyle sinirlerim lacka cidden ilk 100 dendi birileri 1000 diyor ben zaten hassasım eşimde yok işte ... Ağlamaktan bittim için yaniyor, kolaymi bu kadar Rabbim bunları son etsin.
Bu aziz vatanın evlatları yüzyıllardır bu mezalimle uğraşıyor hep biz kan döktük hep biz çile çektik ... Allah'ım olsun artık dökülen kanların hepsi helal ve bitsin bu zulüm. Kirdiysam tekrar özür dilerim bu durumda böyle olmamalı.... Hakkınızı helal edin ben haince sözünü cidden partizanlikla düşünüp sırf insanları galeyana getirenler için sarf ettim ki onlarda bu forumda yok zaten hepimiz vatan için hepimiz türk evladı için yaş döküyoruz.
Canım gün gelir insan vatani için vatanında huzurla yaşamak için olur de öldürür de.. eski tarihte o gün geldiğinde kadinlar sırtlarında bebeleriyle bile koşmuştur savaşa.. ama bu bahsettiğim gibi birşey değil ki değil yaniO kadar soylenicek yazilicak sey varki.. Bir annenin suan eli kalbinde insallah yavruma bisey olmamistir diye beklerken onun hissettiklerinin binde birini bile belki hissedemeyiz. Allah insallah sebep olanlardan kat ve kat fazlasini cikarir. Umarim son olur daha kotu gunler bizi beklemez....
Bırakın kırılsın. Hangi meiArkadaşım şu an bunun sırası değil farkında mısın?siyaset mi? Sana ayıp yüreğin yanıyorsa bu zalimliğe neden susuyorsun? AP açık ortada hersey Aklını kullan biraz.. Bu ülkede ben değilim Tek Adam??? Ve ne kadar siyaseti varsa yerin dibine batsın hepsi para nın köpeği...
Turkiye ya basta girmiycekti yada artik donulcek tarafi kalmadi suriyeyi baslarina gecirene kadar durmamalari lazim en azindan bastakiler bu sehitler vunu borclu kanlarini yerde birakmiycaklar
Hah şunu baştan bi deseniz....Arkadaslar sagci solcu denilmis lutfen bu konu asla ayrismak icin acilmadi biz bi bayrak icinde biriz..Cok zor gunler gelecek hic biyerde ayrismadan dimdik durmamiz lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?