Idlipte 100e yakin sehit mi??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yardım etsin yatıcam yatamıyorum eşime bakıyorum çocuklara bakıyorum kendimi asker ailelerinin yerine koyuyorum dayanamıyorum askerimizi polisimizi vatanımızı koru Yarabbi

Ben işin siyaset boyutuna bakmıyorum bile. Böyle bir durumda kimsenin sagci solcu asaga yukarı bizi bölmesine izin vermem. Söz konusu Türk asker ise, ben sadece vatanlarin evlatlarını görürüm. İnsanlarda bu konuda bölünmemeli. Birlik her zaman önemlidir. Icerde kavga edersin, ama dışarı birlik olmak Şart

rusyanın kazığı bu.
abd tehdit edince geri çekilsinler diye zaman verildi rusya garantör oldu.
sonra da arkadan vurdu.
mal varlığından korkusu olmasa abd nin tehditine göz yumarmıydı.
Turkiye ya basta girmiycekti yada artik donulcek tarafi kalmadi suriyeyi baslarina gecirene kadar durmamalari lazim en azindan bastakiler bu sehitler vunu borclu kanlarini yerde birakmiycaklar

Şehit üzerinden siyaset yapiyorsunuz bizim cigerimiz yanmis siz siyaset pesinde yazıktır!
siyaset mi? Sana ayıp yüreğin yanıyorsa bu zalimliğe neden susuyorsun? AP açık ortada hersey Aklını kullan biraz.. Bu ülkede ben değilim Tek Adam??? Ve ne kadar siyaseti varsa yerin dibine batsın hepsi para nın köpeği...

arkadaşım tabur deniliyor. keşke olmasa ama 100 e yakındır malesef.

Konuşulan herşey boş onlarca can gitti ve geri donemeyecekler onca annenin düşündüğü tek şey evladı..gerisi boş..sözün bittiği yer..istediğiniz kadar sağ sol kavgasına girin canlar gitti malesef..Allah rahmet etsin..ailelerine sabır versin

Hakkım varsa helal olsun. Sizde helal edin. Zaten aynı acıyı paylaşıyoruz. Allah asker ailelerine sabır versin. Biz böyleyken onlar ne haldeler tahmin bile edemiyorum

Canım gün gelir insan vatani için vatanında huzurla yaşamak için olur de öldürür de.. eski tarihte o gün geldiğinde kadinlar sırtlarında bebeleriyle bile koşmuştur savaşa.. ama bu bahsettiğim gibi birşey değil ki değil yani

Yüreğim yanıyor.
Orda evladı, eşi, kardeşi, babası abisi olan aileler ne durumda şimdi.
Benim evladım mı diye bekleyen anneler ne halde. Nasıl sabah olur onlara nasıl geçer bu gece
Arkadaşımın kardeşi de gitti 1 hafta önce.
Korkudan yazamıyoruz.
Ne haldeler düşünemiyorum bile.
Yarın ilk işim gitmek olacak yanına.
Yarabbim sen Kahhar isminle kahret.
Ordaki askerimize yardım et nolur.
Bu gecenin hürmetine sen darda koyma onları

Turkiye ya basta girmiycekti yada artik donulcek tarafi kalmadi suriyeyi baslarina gecirene kadar durmamalari lazim en azindan bastakiler bu sehitler vunu borclu kanlarini yerde birakmiycaklar

iki sene önce girmeliydi bence..
neyse artık bunlar için geçte ben suriyelilerdeyim göndersinler bunları kendi ülkeleri için savaşsınlar.

Acaba forumda asker eşi olup haber alamayan var mı?
Allah ım ne büyük acı.
Nasıl dayanılır buna.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…