- 23 Ekim 2019
- 191
- 88
- 13
- Konu Sahibi Ozgeduruege
-
Insallah cok mutlu ettiniz beni tesekkur ederim hadi hayrlisi2nin üzerindeyse gebelik oluyor çoğunlukla, belli ki yeni oluşmaya başlamış 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırın yükselirse vardır zaten
Benimde 3 cikmasi zaten kafami kurcaladi internetten arastrmakdan inanin başım agridi ...Canim sonucun 1 2 cikmamiski tam 3 cikmis bence testi 2 veya 4 gun sonra yenile yukselecektir
Test in adını yazsam reklama girebilir sanki ama normal eczanedeki 5 tl lık bir test gerci testten teste degisiyorTestin adi nedir? Ufakta olsa 3 olarak cok azcik var negatifte olsa kan degeriniz ama teste bu deger cikmayabilir de. Belki oyle algiliyor idrsr testi tekrar verip anlarsiniz..
Bidaha verin ya test bozuk ya da olusucak. Olabiliyor boyle durumlar.
Yoo girermiki:)) benm beta 9 ken aşiri silikti.Test in adını yazsam reklama girebilir sanki ama normal eczanedeki 5 tl lık bir test gerci testten teste degisiyor
Insallah cok mutlu ettiniz beni tesekkur ederim hadi hayrlisi
Benimkide artimed yaziyor eczaneler de sanirm hep farkli marka satiyorYoo girermiki:)) benm beta 9 ken aşiri silikti.
9 u bile algilamisti yani test dogruymus ama.. oncomd hep dogru cikardi.
Insallah ama inanin sevinemiyorum kandaki sonuc netatif onemli olan kanİnşallah vardır canımbende 14 aydır bekliyorum o silik çizgiyi görebilmeyi, Allah hepimize nasib etsin
Evet heryerde farkli olabiliyor..insallah gonlunce olur sabahlari tekrar yapip bakarsin canim insallah hakknda sagliklisi hayirlisi olsunBenimkide artimed yaziyor eczaneler de sanirm hep farkli marka satiyor
Amin insallah. Benim farklibdurum var suan esim ilk yaptigim teste gore evdeki pozitif biliyor ve ben ona bu olayi diyemedim.. malesef psikolijik savas yasiyorum şuan.. birdaha odrar testine guvenmicemİnşallah vardır canımbende 14 aydır bekliyorum o silik çizgiyi görebilmeyi, Allah hepimize nasib etsin
Evet heryerde farkli olabiliyor..insallah gonlunce olur sabahlari tekrar yapip bakarsin canim insallah hakknda sagliklisi hayirlisi olsun
[/QUOTE
Valla birdaha idrar testi almam ben beni yanıltan ilk idrar testi oldu ne yazık ki durumu ben karistrdim simdi ayikla pirincin taşını diyorum
Canım inşallag sağlıkla ilerler
İbrahim saraçoğlu 2 nin üstü gebeliktir diyor
[/QUOTEben onu duydym ama okuyamadim bulamadim
HamileyimmmmCanım inşallag sağlıkla ilerler
İbrahim saraçoğlu 2 nin üstü gebeliktir diyor
Hamileyimmmm
Hamileyimmmm cok şükürBirde soyle bir durum var 18 ekimde verdiğim kan 2 dun verdigin 3 degeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?