İdrar kan testi betahcg 🙄

Hayırlı olsun

Benimde çookk silik çıkmıştı kanda değerim 0.1 di. 4 gün sonra yine yaptırdım değerim 40 çıktı

Kan testin çıktı mı canım hayırlı olsun saglıkla büyüttt yaadarısı bize inşallah dua et 13 ay oldu
Ben sunu anladim stres yapinca olmuyor. Bide cok kafaya takinca olumsuzu cekiyoruz heralde negatif enerjiyi işin ilginc yani 18 inde 2 carsamba gunu 3 cikmisdi ve hic artma olmamis di birde dusunsene

Ben sunu anladim stres yapinca olmuyor. Bide cok kafaya takinca olumsuzu cekiyoruz heralde negatif enerjiyi işin ilginc yani 18 inde 2 carsamba gunu 3 cikmisdi ve hic artma olmamis di birde dusunsene
Kuzu sen nasıl stres yapmadın biraz yardım et nasıl oldu yani bende öyle yapim yumurtlama ile 8.denemem oldu doktor sasırıyor bıde sorun yok sadece pko var

Kuzu sen nasıl stres yapmadın biraz yardım et nasıl oldu yani bende öyle yapim yumurtlama ile 8.denemem oldu doktor sasırıyor bıde sorun yok sadece pko var
nekadar desem de 18 inden beri inanki gecelerim gunduz oldu okadar kötüydüm ki anlatamam ve beb tezcanlj bir insanim durmadan acile gidyim aksama kan veriyim flan deyip kendime evham yapiyordum dun bile resmen negatife yakın bir idrar sonucu aldm dun beklemiştim birde idrari heralde pozitifi göreyim diye psikojik olarak sabah da inanirmisin evden cikmakla çıkmamak arasinda kaldim dedim ki eger 3 se bu 2 gunde yukselmistr 4 olsa bile bir umut dedim sakin olamiyor insan bu durumda inanki

Olacağı varsa oluyor stres falan bahane . Sadece ınsanın inancı olmalı. Cocuk ısteyen herkes stres yapar . Ama onemlı olan isyan etmemek ve hergun dua etmek rabbım sanada saglıklı hamılelık süreci nasıp eder ınsallahhh canım saglıklı gebelıgın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…