- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
- Konu Sahibi Ozgeduruege
-
Hamileyimmmm
Hayırlı olsun
Benimde çookk silik çıkmıştı kanda değerim 0.1 di. 4 gün sonra yine yaptırdım değerim 40 çıktı
Verdim cikmasini bkliyorumMaşallah canımm sağlıkla ilerlesin inşallah
Kan verdin mi
dicektim sen hamilesin die kendin yazmıssın hamileyim dieVerdim cikmasini bkliyorum
Ebe idrarda yapti ben heyecan yapinca cok şükürYüdicektim sen hamilesin die kendin yazmıssın hamileyim die
Yüdicektim sen hamilesin die ebe idrarda pozitif kanda kesin cikar dedi
Kan testin çıktı mı canım hayırlı olsun saglıkla büyüttt yaaEbe idrarda yapti ben heyecan yapinca cok şükür
Ebe yapti idrar testini direk 2. Cizgi belirdi ben hamilesin dedi beklemedim hicÇizgi 5 dakika içinde çıktıysa hamilesiniz
Ben sunu anladim stres yapinca olmuyor. Bide cok kafaya takinca olumsuzu cekiyoruz heralde negatif enerjiyi işin ilginc yani 18 inde 2 carsamba gunu 3 cikmisdi ve hic artma olmamis di birde dusunseneKan testin çıktı mı canım hayırlı olsun saglıkla büyüttt yaadarısı bize inşallah dua et 13 ay oldu
alahim güzel haber almanizi nasip etsin inşallah cuma gunu hayrna sabah evden resmen cikmak gelmedi icimden dedim bugün ben negatifi alirim heralde dedimKan testin çıktı mı canım hayırlı olsun saglıkla büyüttt yaadarısı bize inşallah dua et 13 ay oldu
Kuzu sen nasıl stres yapmadın biraz yardım et nasıl oldu yani bende öyle yapimBen sunu anladim stres yapinca olmuyor. Bide cok kafaya takinca olumsuzu cekiyoruz heralde negatif enerjiyi işin ilginc yani 18 inde 2 carsamba gunu 3 cikmisdi ve hic artma olmamis di birde dusunsene
nekadar desem de 18 inden beri inanki gecelerim gunduz oldu okadar kötüydüm ki anlatamam ve beb tezcanlj bir insanim durmadan acile gidyim aksama kan veriyim flan deyip kendime evham yapiyordum dun bile resmen negatife yakın bir idrar sonucu aldm dun beklemiştim birde idrari heralde pozitifi göreyim diye psikojik olarak sabah da inanirmisin evden cikmakla çıkmamak arasinda kaldim dedim ki eger 3 se bu 2 gunde yukselmistr 4 olsa bile bir umut dedim sakin olamiyor insan bu durumda inankiKuzu sen nasıl stres yapmadın biraz yardım et nasıl oldu yani bende öyle yapimyumurtlama ile 8.denemem oldu doktor sasırıyor bıde sorun yok sadece pko var
Benim bundan az koyuydu 273 cıktı degerimEbe idrarda yapti ben heyecan yapinca cok şükür
Bakalim benim kac gelecek kanBenim bundan az koyuydu 273 cıktı degerim
O zaman tebriklerEbe yapti idrar testini direk 2. Cizgi belirdi ben hamilesin dedi beklemedim hic
Olacağı varsa oluyor stres falan bahane . Sadece ınsanın inancı olmalı. Cocuk ısteyen herkes stres yapar . Ama onemlı olan isyan etmemek ve hergun dua etmeknekadar desem de 18 inden beri inanki gecelerim gunduz oldu okadar kötüydüm ki anlatamam ve beb tezcanlj bir insanim durmadan acile gidyim aksama kan veriyim flan deyip kendime evham yapiyordum dun bile resmen negatife yakın bir idrar sonucu aldm dun beklemiştim birde idrari heralde pozitifi göreyim diye psikojik olarak sabah da inanirmisin evden cikmakla çıkmamak arasinda kaldim dedim ki eger 3 se bu 2 gunde yukselmistr 4 olsa bile bir umut dedim sakin olamiyor insan bu durumda inanki
Cıktı mı sonucun benı de haberdar etBakalim benim kac gelecek kan
Cok şükür 2 gunde 3 den 25 olmuş bi anda yukselmis Allah var umut var demislerCıktı mı sonucun benı de haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?