İdrar kan testi betahcg 🙄

Sevgili konu sahibi,
Benim adetime 9 gün vardı, kan vermiştim ve 2 çıkmıştı. Hemşire bana "eğer 2 çıktıysa, yükseleceğinden emin ol" demişti, ve beni hamilesin diye tebrik etmişti. Biz de seni tebrik edelim.

Tesekkur ederim isteyen herkese Allah nasip etsin evet 2 3 degerler pozitif oluyormus

inanın bu konuyuu açan arkadaşım ve sizin yorumunuz beni çok umutlandırdı, 17 ve 19 ekimde 2 kere kan verdim sonuç <2 çıktı ama banada ordaki biri negatif dedi çok üstünde durmak istemedim yinede bi heyecan vardı ama direk 0 çıkmadığı için... <2 olunca 2 sonucun diyende var 2 den küçük diyende var, bugün tekrar kan vereceğim inşallah benimde değerim yüksek çıkar

Inşallah sonucunu iyi veya kötü paylaş bizimle

Bende direk 2 çıktı. <2 : 2'den küçük demek ama

Hormonlarına baktırdın mı

Inşallah sonucunu iyi veya kötü paylaş bizimle

Bende direk 2 çıktı. <2 : 2'den küçük demek ama

Hormonlarına baktırdın mı

baktırdım canım hormonlara da baktırdım, rahim ağzıma yumurtalıklarıma da baktırdım, hiçbir sıkıntn yok dedi doktor, benim normalde gecikir adetim hep ama hiç bu kadar gecikmemişti stresten gecikir hep ama şu an 5 gün sonra2 ay olcak son adetimin üstünden geçeli

Bayağı olmuş. Kan verdin mi?

Bayağı olmuş. Kan verdin mi?

17 ve 19 ekimde 2 kere verdim <2 idi, şimdi acildeyim son kan verdiğimde hemşire 7 gün sonra falan tekrar gel belki yükselir demişti o umutla geldim birsürü de konu okudum o günden beri bakalım ne çıkacak sonuç yazarım sizlerede, eğer negatifse diye pazartesiye doktorumdan randevu aldım, son günlerde stresli çok olay yaşadım ama ne yaşarsam yaşıyım maksimum 10-15gün gecikmişti bu yaşıma kadar.. bu çok uzun oldu ve korkmaya başladım artık

Aynen normal değil. 1 saate çıkar sanırım.

aynen canım inşallah nasip olursa gideceğim pazartesi günü
Hatta şoyle yapabilirsin surekli kan vermemek adina. 2 gun sora guvenilir ucuz idrar testi al eger cizgi gorursen kan verirsin. 4 gun filan beklesen daha iyi olur bence canim

Hatta şoyle yapabilirsin surekli kan vermemek adina. 2 gun sora guvenilir ucuz idrar testi al eger cizgi gorursen kan verirsin. 4 gun filan beklesen daha iyi olur bence canim

tamamdır canım yine buraya yazarım teşekkürler

Kızlar herkese selam. Bende 20 ağustos da düşük yaptım sonra 19 eylülde ilk adeti oldum. İkinci adetim 8 gün gecikti. Dr a gittim bir sorun yok dedi beta hcg 2.41 ve 2.11 çıktı adet söktürücü progestan verdi iki gündür kullanıyorum hala olmadım şüpheli ilişki 17 si diye hatırlıyorum geç döllenme olmuş olabilir mi ki ?

Ya nee3
adet sokturucu kullanmayin ya benjmde 2 cikmisti yukseldi

Ya nee3
adet sokturucu kullanmayin ya benjmde 2 cikmisti yukseldi
Gec dollenme degil normal eger birliktelok oldu ise sansiniz var bence adet sokucu filan kullanmayın derim ben bekleseydiniz keske benim 18 eylul 2 23 eylül 3 25 eylül de 25 e yukseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…