İdrar koktugu nasil soylenir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi BYV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Niye cis koktugundan mada, cis kokması önemli burda
Kokuyor ve rahatsız konusahıbı. Niye koktugu kokanı baglar ona göre yön verir kendisine.
Insallah halledersiniz konusahıbı.
Benden ziyade yanindaki kisiler rahatsiz ben odamda yalniz oturuyorum ama buna cozum bulmam lazim diger calisanlarida korumam lazim umarim onu incitmeden dogru yolu buluruz.

Çamaşırına çişmi damliyor acaba idrarını yaptikdan sonra.Çamaşirda sık degistirmiyorsa kokuyordur.Istediginiz kadar ciş kokusu var etraftada deseniz üstüne alınmaz farkinda degildir bence.Nasul denir bilemedim.Şey bile olabilir.Yetiskin oldugu halde altını gece ıslatan birisi.Belkide hijyen sıfirdır kalkip ustunu degistirip işe geliyordur
Ustuste ayni gun ayni kiyafetlerle geliyor ama 4 gun is yeri tatildi en azindan tatilde yikayabilirdi gibi geliyor bilemedim yani

Benden ziyade yanindaki kisiler rahatsiz ben odamda yalniz oturuyorum ama buna cozum bulmam lazim diger calisanlarida korumam lazim umarim onu incitmeden dogru yolu buluruz.
Hı dıgerlerı yani yerleri silenler, onun koktugunun farkında?
Ben degıller sandım...
Umarım.

Çok iyi anlıyorum kokan bir insanla aynı ortamda çalışmak çok zordur benim ev arkadaşı olarak aldığım biri de kokuyordu bir iki gün dayandım

Bence çamaşırını değiştirmiyordur, cok açık yazıp mide bulandirmak istemiyorum ama tuvaletten sonra çamaşıra değmesin diye dikkat etmiyordur. Sağlık sorunundan ziyade temizliğe dikkat etmemekten oluyor bu konu. İmali söylemenin de bir işe yarayacağını zannetmem. Ya birisi toplu halde konuşma yapsın kokuya, banyo yapmaya, çamaşır değiştirmeye dikkat edilsin, toplu halde yaşıyoruz vs. Vs. diye ya da biri özel olarak konuşsun. Ben unideyken hoca birkaç defa sınıfta konuşmuştu hatta koltuk altı temizliğine dikkat edin gibi bişey de demişti. Ama çok ciddi şekilde söylemişti bunlar çok önemli falan diye. Belki de çok kokan birkaç kişi vardı ondan öyle konuşma ihtiyacı hissetmisti.

Bizim is yerindede vardi.. ben mumkun mertebe muhattab olmuyodum, cunku nefesimi tutcam diye fenalik gecirecek gibi oluyodum

Kizlar isyerinde biri var ve idrar kokuyor.Bu bahsettigim kisi 20li yaslarinda genc bir cocuk. Ya kisisel bakimina ozen gostermiyor(surekli ayni kiyafeti giyiyor) yada iyi niyetli dusunup saglik problemi var diyorum bilemiyorum ama bunu cozmem lazim. Rencide etmeden nasil denir bu bir akil verin lutfen
Şöyle yapabilirsin; eğer yönetici konumundaysan bi toplantı yapabilirsin ya da mail olarak kişisel bakıma önem verilmeli diye yazı gönderebilirsin herkese... Bizim işyerinde en ufak huzursuzluk toplantı yapılarak aşılmaya çalışılıyor aklıma o geldi...

İş yeri hekiminiz ile durumu görüşerek ondan söylemesini rica edebilirsiniz.
Piyasalarin durumu malum malesef yilbasinda departman kapatip kuculmeye gidildi zorunlu sayi altinda kaldigi icin artik isyeri hekimimiz yok

Hı dıgerlerı yani yerleri silenler, onun koktugunun farkında?
Ben degıller sandım...
Umarım.
Yok degiller diye dusunuyorum ama soyleniyorlar kedi falan diye belkide anladilar rahatsiz olduklarinu oyle belli etmeye calistilar bilemiyorum ama anlamadilarsada anlayacaklar gecen hafta ise basladi bu cocuk.

Yaninda oturan arkadasi bugun kalkti cok kotu kokuyor kedi cis yapti heralde diye yerleri vilada yapip oda kokusu sikti ama yarin obur gun bu devam ederse bunlarin hepsi genc tipler biryerden patlak verecek dusunmeden konusup rencide edecekler bundan korkuyorum.
Ya nasıl söylenir bilmiyorum ama acaba boşalma kokusu olabilir mi? İstanbulda biraz ücra biyerde lisede öğretmendim. Bir erkek öğrenci bana göre idrar gibiydi koku ama sürekli kokuyordu. Alay konusu oldu sınıfta. Yaklaşamıyorduk yanına. Sonra rehberlik servisi öğrenciyi cagırmıs konusmus. Meğer cocuk her gün tuvalete gidip boşalıyormuş okulda. Hastalık olmuş artık. Psikologa yönlendirildi...

Sizde zor durumdasınız ama kırılmaz bence unutur gider bi haftaya kokuya bende tahammül edemiyorum ya
Gozlemledigim kadariyla icine kapanik ve ise ihtiyaci var. Korkum daha 20li yaslarinda genc bir erkek bir travma yasamasin daha baharinda bundan once sef calisan genc bir bayanda bit gormus pat diye soylemis kiz istifa etti gitti cok kizdim neden bana gelmedin diye boyle birsey yasanmasin. Kizin kucuk kardesi varmis okula giden halbuki uygun birsekilde soylense cozulurdu. Bundada uygun yolu bulmamiz lazim.

Belkide makinesi filan yoktur.Yikayamiyordur.Bir insan kendi kokusunu anlamazmi.Ben epilasyon yaptirdim.Deodorant kullaniyorum.hergun dus aliyorum koltuk altim kokuyor.Bir kac kisiye ablam,yakin arkadsim sordum.yoo sana oyle geliyo kokmuyosun dediler.Onlara gitmiyo ama ben aliyorum..Gecen haftada yegenim soyledi sinifinda 2 kiz varmis cok kokuyormus biri,digerinde cok fazla bit varmis.tum sinif farkinda oflayip puflayip ima ediyor kiza dogru kolanya parfum sıkıyorlarmis.Ben de oyle olmaz .Sen tek basina git ve anlat konus ,Tum sinif rahatsiz dikkat et de dedim. O da rehber ogretmenle konusmus.Rehber ogretmen kokan yerine,bit olani.Bit olan yerine kokani cagirmis.Onda bit yok oda kokmuyodu demis.Soyleyememislerde bende cevaplari okuycam.Insallah cozum bulunur.Zor bir durum.Bahsettigim olayda lise ogrencileri.

Masasına zarf için de not yazıp bırakın.
B BYV bu fikri uygulayabilirsiniz 😊
O zaman da çevresindeki herkesten çekinir acaba kim yazdı diye herkese şüpheli bakarak içine kapanık biri olabilir.. Çok zor bir durum ya
Ayni fikirdeyim acaba kim diye diye iyice icine kapanacak zaten yeni bir eleman 2. Haftasi bu hafta daha kaynasamadi zaten samimiyetini gosterip bir abi gibi konusacak biri gorusecek bakalim insallah cik8s yolu buluruz.

Back
X