İdrar koktugu nasil soylenir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi BYV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya nasıl söylenir bilmiyorum ama acaba boşalma kokusu olabilir mi? İstanbulda biraz ücra biyerde lisede öğretmendim. Bir erkek öğrenci bana göre idrar gibiydi koku ama sürekli kokuyordu. Alay konusu oldu sınıfta. Yaklaşamıyorduk yanına. Sonra rehberlik servisi öğrenciyi cagırmıs konusmus. Meğer cocuk her gün tuvalete gidip boşalıyormuş okulda. Hastalık olmuş artık. Psikologa yönlendirildi...
Valla daha gencecik daha 20li yaslarda belkide olabilir bilmiyorumki ama idrar gibi geldi bana digeri nasil kokar bir fikrim yok esimde hic yasamadim oyle birsey

Ayni fikirdeyim acaba kim diye diye iyice icine kapanacak zaten yeni bir eleman 2. Haftasi bu hafta daha kaynasamadi zaten samimiyetini gosterip bir abi gibi konusacak biri gorusecek bakalim insallah cik8s yolu buluruz.
Bence birinin konuşmasındansa bot bırakılması daha iyi.
Benimle biri gelip konuşsa daha çok utanirdim.

Valla daha gencecik daha 20li yaslarda belkide olabilir bilmiyorumki ama idrar gibi geldi bana digeri nasil kokar bir fikrim yok esimde hic yasamadim oyle birsey
Ben de böyle ağır bir idrar kokusu alıyordum cocuktan

İşyeri kurumsal bir yer değil sanırım? Yoksa çoktan işine son verilirdi. Ter falan hadi anlarım ancak idrar kokmak ne demek yahu hele 20 li yaşlarda biri kişisel temizlik nedir ne değildir bilmiyor mu? Erkeklerden biri gidip direkt söylesin uyarsın yok psikolojisi bozulur yok içine kapanır diye bir şey olamaz iş yeri orası kreş değil ki.

Bir erkeğin konuşması konusunda doğru düşünmüşsünüz bence. Hoş değil rahatsız edici aynı zamanda hassas bir konu aslında. Rahatsızlığı falan varsa gururunu kırmadan konuşmalı. Ergenlikten yeni çıkmış sayılır. Ne bileyim anne gözüyle bakıyorum galiba.

İşyeri kurumsal bir yer değil sanırım? Yoksa çoktan işine son verilirdi. Ter falan hadi anlarım ancak idrar kokmak ne demek yahu hele 20 li yaşlarda biri kişisel temizlik nedir ne değildir bilmiyor mu? Erkeklerden biri gidip direkt söylesin uyarsın yok psikolojisi bozulur yok içine kapanır diye bir şey olamaz iş yeri orası kreş değil ki.
Hayir kurumsal degil isine son verme karari bana ait canim ama bu zaman kadar en az 200 kisi isten cikarnisimdir departman kapatma haricindekilerin hepsiyle hirsizlik sapiklik vs yapmadiysa oncesinde bir uyari konusmasi yaparim konu herneyse dikkat etmesi icin baktim duzelmedi isine son veririm. Aksi bebim yapima ters geliyor.

Ya nasıl söylenir bilmiyorum ama acaba boşalma kokusu olabilir mi? İstanbulda biraz ücra biyerde lisede öğretmendim. Bir erkek öğrenci bana göre idrar gibiydi koku ama sürekli kokuyordu. Alay konusu oldu sınıfta. Yaklaşamıyorduk yanına. Sonra rehberlik servisi öğrenciyi cagırmıs konusmus. Meğer cocuk her gün tuvalete gidip boşalıyormuş okulda. Hastalık olmuş artık. Psikologa yönlendirildi...
Evet bu tarz birsey olabilir konuyu ilk okuduğumda aklıma geldi
Bende ortaokulda öğretmendim bir kac ogrencimden bu koku geliyordu

Necaset kokusu da denilir

Ordan bi erkek arkadaş hani hamama gidicem yanında arkadaşını getirene %50 indirimliymiş benimle gelsene desin
Hamamdan sonra koku devamsa bi hastalığı olabilir

çamaşırınida degistirmiyor muhtemelen

Ya ne desem bilemedim. Ben de söyleyemem bu tür şeyleri ama kötü bir durum. Benim de gebelikten sebep gün içinde hapşırdığımda kaçırıyorum, evdeysem hemen çıkartıp yıkanıp temiz giysiler giyiyorum, inanın günde 3-4 sefer değiştirdiğim oluyor. Dışarıdayken günlük ped kullanıyorum biraz kalın olanını. Sürekli de kendimi kokluyorum kokuyor muyum diye. Ki bir insanın rahatsızlığı varsa ona göre önlem alır. Bence pislikten kokuyor dikkat etmiyor.

Ya ne desem bilemedim. Ben de söyleyemem bu tür şeyleri ama kötü bir durum. Benim de gebelikten sebep gün içinde hapşırdığımda kaçırıyorum, evdeysem hemen çıkartıp yıkanıp temiz giysiler giyiyorum, inanın günde 3-4 sefer değiştirdiğim oluyor. Dışarıdayken günlük ped kullanıyorum biraz kalın olanını. Sürekli de kendimi kokluyorum kokuyor muyum diye. Ki bir insanın rahatsızlığı varsa ona göre önlem alır. Bence pislikten kokuyor dikkat etmiyor.
Bencede pislikten kokuyor idrar damlasa kac gun o çamaşırı cikarmamasi lazm kokmasi icin ya da üstüne cikmasi lazim ki insan koktuğunu anlar burnunda sorun yoksa

Bi site var kokuyorsun.com diye. Ordan kokan kişiye mail atıyorsun ama isimsiz bi de ne koktuğunu falan yazıyorsun, bence çok mantıklı bi araştır istersen 😎
Annaaa ne güzel bir siteymiş hemen girip rahatsiz olduğum kişiye atayım diye sevinirken mail adresi ile ulaşabildiğini okuyunca yüzüm düştü zira bu kişinin mail adresini bilmiyorum sorsam vermez keşke whatsapp olsaydi ya😭😭😭

Hastalık olduğunu zannetmiyorum. Muhtemelen kişisel temizliğine özen göstermiyodur. Bı arkadasim vardı çok güzel bir kızdı bide sürekli tanga giyerdi belli olurdu pantolonlardan ama sık degistirmedigi için idrar kokardı resmen o da çok güzel olduğunu zannederdi. O zaman küçüktüm bişey soyleyememistim şimdi olsa kırmadan söylemeye çalışırdım
Bence babacan ve orta yaşlı bir erkek çalışandan rica edin , kendi yaşlarındaki kişiler söylerse rencide olabilir

kızlar bizim iş yeride açık ofis
45li yaşlarda bi çalışan var
sedef hastalığı var
kokudan ölecez yani öyle ki, yanından geçemiyosun
gerçekten zor bi durum
kimse de bişi diyemiyo hastalığı var diye
burnumuzun direği sızlıyor :(

kızlar bizim iş yeride açık ofis
45li yaşlarda bi çalışan var
sedef hastalığı var
kokudan ölecez yani öyle ki, yanından geçemiyosun
gerçekten zor bi durum
kimse de bişi diyemiyo hastalığı var diye
burnumuzun direği sızlıyor :KK43:
Sedef yaralari mi kokuyo.
Ama onlar kokmazki. Mantar falan mi gelisti acaba yaralarinda

Sedef yaralari mi kokuyo.
Ama onlar kokmazki. Mantar falan mi gelisti acaba yaralarinda

ya bilemiyoruz ki belki de normal ter kokuyo herkes sedef hastalığına bağlıyo bilemiyorum
çünkü öyle böyle bi koku değil
hem vücudu kokuyor hem ağzı
allah affetsin ya yüzüne bile bakasım gelmiyor :(

Bizim bir komşu vardı. Evde 3 oğlan çocuk vardı. Evlerine gittiğimizde evde inanılmaz idrar kokusu hissederdik ki evlerine gidemezdik. O koku, çocuklar temiz olsa dahi kıyafetlere veya saça, tene işliyordu sanırım çünkü çocuklar da öyle kokuyordu. Onlar hissetmiyorlardı ama inanılmaz ağır ve pis kokuyordu hem evleri hem de kendileri.

Belki kendisi kişisel temizliğine dikkat etse de evleri öyle kokuyorsa üzerine siner o koku.

Ben de hastalık olduğunu düşünmüyorum. Hastalık olsa durumunun farkında olur ve mutlaka önlem alır. Çocuklar da bezleniyor ama hiç bir çocuk sidik kokmuyor uzun süre değişmediği sürece.

Mutlaka uyarılması gerekir. Toplum içinde değil de bir kişi ya da bir mail gibi bir yöntem ile uyarılmalı. Gerçekle yüzleşsin ki çözüm bulsun. Bunun yumuşatılacak bir yanı yok. Evet rencide olmasın ama uyarılsın bence.

Back
X