- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
bu ne demek biri bana söyleyebilir mi ? idrar yolu enfeksiyonumuyum ben şimdi ne yapmam lazım ?
Sonuclarini doktora gostereceksin ne demek ne yapmam lazim? Tahliline bakarak bile kimse sana teshis koymaz. Koymamali.
bir bakteri üremesi var da yani kimse teşhis koyamaz ki. Netten bakarsan psikolojin bozulur. Belki 10.000 e kadar üreme ilaca gerek olmadan atılacak vucuttan. Moralini bozma da doktoruna göster. Geçmiş olsun.1. Escherichia coli
(Üreme Düzeyi : 10.000 Koloni/ml)
Antibiyogram Adı 1
Ampisilin S
Piperasilin/Tazobaktam S
Sefuroksim aksetil S
Gentamisin S
Siprofloksasin S
Trimetoprim/Sulfametoksazol S
Amoksisilin/Klavulanik Asit S
Mikroskobi : 10 lökosit/mm3 görüldü.
bu ne demek biri bana söyleyebilir mi ? idrar yolu enfeksiyonumuyum ben şimdi ne yapmam lazım ?
bir bakteri üremesi var da yani kimse teşhis koyamaz ki. Netten bakarsan psikolojin bozulur. Belki 10.000 e kadar üreme ilaca gerek olmadan atılacak vucuttan. Moralini bozma da doktoruna göster. Geçmiş olsun.
benim kültür sonuçlarımda çıkacak bu cuma hayırlısı sana da geçmiş olsun canım. bence dr dan başka kimseye güvenme tahlil yorumlamak için
Idrar yolu enfeksiyonunuz var. Altta yazanlar hangi grup antibiyotigi doktorun yazacagi ile ilgili. Fırsatını yoksa aile hekiminizde anlar sanirim
hemen başla ki etkisi başlasın. Neden gün kaybediyorsun ki?teşekkürler canım gittim sağlık ocağına doktor enfexia diye bir ilaç yazdı hafif düzeyde enfeksiyon var bunu kullanırsan geçer dedi . Aldım yarın başlıyorum kullanmaya . 12 saat arayla 2 kez kullanmam lazmmışacaba yarın öğlen 12 de mi alsam bu gece 12 den mi almaya başlasam ilacı bilemedim
İnşallah senin sonuçlarda kötü birşey çımaz cnm sağol gittim doktora ilaç yazdı
aile hekimine gittim doktor ilaç yazdı teşekkürler yorum için
hemen başla ki etkisi başlasın. Neden gün kaybediyorsun ki?
Bol su tüket ki bakteriler idrarla atılsın.
e coli en sık idrar yolu enfeksiyonu yapan bakterilerdedn biri endişe etmeyin . 10000 koloni alt limit enfeksiyon sayılması için .. ilacınızı kullanın bol su için ayrıca . geçmiş olsun.
e coli en sık idrar yolu enfeksiyonu yapan bakterilerdedn biri endişe etmeyin . 10000 koloni alt limit enfeksiyon sayılması için .. ilacınızı kullanın bol su için ayrıca . geçmiş olsun.
hemen başla ki etkisi başlasın. Neden gün kaybediyorsun ki?
Bol su tüket ki bakteriler idrarla atılsın.
spiralin oksitlenme, tarihi gecme yada yara yapma durumu yoksa ilgisi olmamasi muhtemel. Yalniz soyle bir sorun var, kondom kullanmiyorsan enfeksiyona daha sik yakalanman kacinilmaz. En azindan iyilesene kadar esin kondom kullanmali ve olabildigince az ve dikkatli ilişkiye girilmeli bu donemde. Hatta bana doktor 6 ay cinsel iliski yasagi vermisti hemde dugune 1 ay kala. Tabi benimki dedigim gibi bayagi fena. Siz bunu kendi durumunuza gore basitlestirerek örnek alabilirsiniz. Benim doktorlarim da vajinal bir yaradan kaynakli olabileceginden endise etmisti ama cok ilerleyen aşamada.Birsey daha sorsam ?
Spiralle korunuyorum onla alakası yok heralde bu enfeksiyonunun değil mi ?
spiralin oksitlenme, tarihi gecme yada yara yapma durumu yoksa ilgisi olmamasi muhtemel. Yalniz soyle bir sorun var, kondom kullanmiyorsan enfeksiyona daha sik yakalanman kacinilmaz. En azindan iyilesene kadar esin kondom kullanmali ve olabildigince az ve dikkatli ilişkiye girilmeli bu donemde. Hatta bana doktor 6 ay cinsel iliski yasagi vermisti hemde dugune 1 ay kala. Tabi benimki dedigim gibi bayagi fena. Siz bunu kendi durumunuza gore basitlestirerek örnek alabilirsiniz. Benim doktorlarim da vajinal bir yaradan kaynakli olabileceginden endise etmisti ama cok ilerleyen aşamada.
evet maalesef. ama demek istediğim tedbirli olmakta fayda var elbette. bu arada eşiniz bana bencil geldi açıkçası. neyse çok geçmiş olsun.spiral 7 ay önce takıldı o yüzden tarihi geçmesi olanaksız . kondom kullanmıyoruz eşim istemediği için spiral ile korunuyorum zaten bir de pıhtılaşma var kanımda doğum kontrol hapı yüzünden hayati risk yaşadım yoğun bakımda yattım bütün hormonel herşey yasak kondomuda eşim istemediğinden spirale kaldık. Bi de doktor ilişkiyle ilgili bişey söylemedi hafif oranda dedi ciddi değil dedi antibiyotik yazdı bunu kullan geçer dedi . Size de çok geçmiş olsun cidden kötü zzamana denk gellmiş . 6 ay da baya uzun bi süreymiş düğne 1 ay kala olması da şansızlık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?