mesele böbrek veya idrar kesesinin fizyoloik farkı değil ki, boşalıp boşalmaması....
böbrek diye belki yanlış yazmış olabilirim, ama anlatmak istediğim zaten tam boşalmayan bir organın varlığı yani...
kasın açılıp açılmama durumu sizin o anki pozisyonunuza göre değişiyor işte....
benim böbrek hastası bir yakınım var ve yakın zamanda böbrek nakledildi, bizzat onun ağzından dinledim...doktoru klozete yapmasını yasaklamış ve bunu ölçmek için bizatihi göstermiş, klozete yapan kişi ile alaturkaya yapan arasındaki idrar ölçü farkını cd'den...
bunu kafamdan uydurmadım yani sizde araştırabilirsiniz....
ha ilginç pozisyonlarda yapmaya çabalamaya devam edecem derseniz de size kalmış....
Büyük kabir azabi olduğu nerede yaziyor konu sahibi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Google'a kabir azabının sebepleri yazarsanız yalnızca bu değil epey kabarık bir liste çıkacaktır. :)
Google benim için bi kriter değil. İnternette yazilan herşey doğrudur diye biseyde yok. Yani Kuranda yada hadiste onu soruyorum.?
Hadis'te var bu konu. Buraya yazmam için internetten alıntı yapmam gerek şu an. Yok bunu kabul etmiyorsanız kitaplarımdan bulacağım ve biraz uzun sürecek. Ama gerçekten bilmek istiyorsanız hiç üşenmem. Hatta çok mutlu olurum.
Yok inanmamak değil. Sadece merak ettim ve bundan sonra bende dikkat edicem .
En ucuzundan pet bardak Ve bir kutu eldiven alin. Tuvalete gittiğinizde eldiveni takın ve
Pet bardağı idrar deliğinize tamamen kapatın. İcine cisinizi yapın .bardağı yavaşça bosaltip çöpe atın son olarak eldiveni elinizden çıkarın.evde ise her ne olursa olsun abdest oncesi belden altınızı yıkayın.klozette de cok fazla idrar sıçrıyor. Ben bu sekilde yapıyorum.
Ben uyarıyım dedim altını kontrol edin bir de sifonu çekin ben içinde gezerken gördüm bir kere sifonu çekince gitti
edit: totonuzu ısırır valla
Benim feci örümcek fobim var ve küçüklüğümden beri hep beni bulur. Bahçede yakalamaç oynardık ben koşarken hep örümcek ağının ortasından geçer üstünde ne kadar örümcek varsa üstümde bulurdum. Arkadaşımın apartmanına girerdim koridorda tavandan saçlarıma hızlı iniş yapardı. Bunların sonu hep kilitlenme, sabit bi'şekilde durup çığlık çığlığı ağlama.
Geçen de tuvaletin camını açmış annem, bahçe katı zaten. Nasıl sıkıştıysam, hep çektiğim sifonu çekmeden bi'güzel oturdum yaptım kalktım. Tam sifonu çekeceğim kapkalın bacaklı, etine dolgun kahverengi bi'örümcek içerde deli dana gibi koşturuyo. Yeminle bayılacaktım sifonu çekemeden çığlığı basıp evdeki herkesin yüreğine indirdim bunu da izledim şimdi hayatta giremem dışarda:18:
iyi geceler hanımlar. yıllardır içimde çözemediğim bir sıkıntıdır bu tuvalette üzerimize idrar sıçraması. malum kabir azabının en büyüğü idrar sıçramasından olacakmış derler. bende yıllrdır tuvalette buna dikkat etmeme rağmen illaki apntolon paçalarına idrar geliyor. alafranga tuvalet evimde var kullanıyorum ama işyerimde alaturka kullanıyorum ve bu elbiselerimle yani pantolunma namaz kılamıyorum. buna çözüm yolu önerecek biri varmı. şimdi pantolunu çıkar kıl diyebilirsiniz evet kısmen uygulayabilirim evim dışında. ama yine normal hayatta üzerine idrar sıçramasından nasıl korunurum.
Kızlar siz bi de bunu izleyin o zaman idrar sıçraması ne ki dersiniz :26:
[video=youtube;7skCdp5oTIE]http://www.youtube.com/watch?v=7skCdp5oTIE[/video]
ben de bir kere gördüm örümcek böyle ondandır hep sifonu çekerim kullanmadan önce :120: :104:
Konunun gerçek olmamasını dilerdim.
Temizlikten ziyade kabir azabı düşünülerek sıçramaması istenilen idrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?