idrar sıçramasından vesveseye düşmek

Elinize sağlık

:)))) ya dayanamıycam söyleyeceğim ben dayamasam yani oturmazsam nedense bacağıma sıçrıyor acaba bende fizyolojik bir sorun mu var? o nedenle hep peçete döşerim. ama yine de huylanıyorum ya
benimde sıçramaz.annem çocukken öğretti. valla dışarda alafranga wclerde aynı şekilde yaparım. konunun uzmanı oldum sanırım. oturmadan gayet rahat ve sıçratmadan olay bitiyor:)

Son düzenleme:
bolca su icip lifli gidalardan tuket canim iyi geliyor genelde...balli su kuru kayisi ye...bunlar bildigim yontemler...sag salim kucagina alirsin insaAllah bebisini

Aynen canım, hepsini yapıyorum desem yeridir. iyiyim son günler de Allah'ıma çok şükür, bir bu sıcaklar bir de kabızlık çekilmezdi sanırım, Allah'ım yaşatmasın bir daha.

Güzel dileklerin için teşekkürler, amin inşallah. Allah isteyen herkese versin.

vallahi kim ne derse desin ben kalabalık yerlerde alaturka tuvaletleri seviyorum. milletin popişini koyduğu yere ben nasıl koyayım?

e tabi böle tuvaletlerde de paçayı sıvamak gerekiyor. Giydiğimiz pantolanların da sıyrılmayacak derecede dar olmaması gerekiyor. en azından benim bu konuda hassasiyetlerim var diyen biri için

canım hadis açık "kendini bundan sakınmayan için kabir azabı var" bir de sıçradıktan sonra temizlenmesi vaciptir deniliyor. paçalarını sıva çoraplarını çıkarabiliyorsan çıkar. dikkat et, gerisini de azabı verecek olana bırak. Merak etme Allah seni çişden sebeplerle azaba göndermeyecek kadar çok seviyor

birincisi kabir azabı var mı bu meseleden başlayalım..ayette diyor ki o gün kafirler yani yeniden diriltilme günü,bizi uykumuzdan kim kaldırdı diyecekler...ayet açık ve net.eğer kabirde azap ve diriliş varsa o zaman bu ayette olduğu gibi insan neden hatırlamaz..ikincisi dinimizi paçalardaki sidiğe indirmeyin derim..allah gücünüzün üstünde yük yüklemez diyor ayette..siz niyetinizi halis tutun ve gerisini allaha tevekkül edin..uydurulan değil,indirilen dine tabi olun...allahın sonsuz merhametini değil de sırf paçanızdaki sidik için sizi en ağır şekilde cezalandıran allah tasavvuru,yine ayetlere çok ters konudur..hadis diye bize dayatılan herşey doğru mu,yine ayette o yani peygamber kendi nefsinden konuşmaz diyor,peygamberin her sözünün tek katnağı kurandır..kurana ters bir söz işitirseniz ona şüpheyle bakınız...

heyooo bayanlar

alın size bir çözüm yöntemi işte.. ben daha önce hiç kullanmadım ama aslında bi denemek lazım. bir aralar, kolayy diye bir sitede satılıyordu, hatta isteyene ücretsiz numune gönderiyolardı. hala varmı bakmadım.

Plastik bardakla git wc ye. Icine yap. Snra dok. Bardagida cope at cik :) bu kdr dusunmeye gerek yok kizlar :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde sıçramaz.annem çocukken öğretti. valla dışarda alafranga wclerde aynı şekilde yaparım. konunun uzmanı oldum sanırım. oturmadan gayet rahat ve sıçratmadan olay bitiyor:)

Valla bende oturmadan ve sicratmadan cok rahat yapabiliyorum. Kucukken yapilan sporun faydasi galiba :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunları gördüm ben Carrefourların tuvaletlerinde makinaya 1 lira atıp alabiliyorsun, denemedim hiç ama pratik bir şeye benziyor

siz benim ifademi farklı algılamışsınız...ben allah beni klozete muhtaç etmesin derken, bi hastalıktan dolayı bacakların tutmamasından bükülmemesinden dolayı, yada bel fıtığı vs gibi bir sebepten dolayı muhtaç kalmam inşallah klozete demek istedim...benim babaannemde de platin takılı dizlerinde oturamıyor alaturkaya, o yüzden klozete oturuyor.....hiç sevmesede mecburen klozet kullanıyor...elbette ki zaruri durum oluşursa klozet kullanılmalı elbette , ama bi mecburiyet zaruret durumu yokken klozeti kullanmam asla demek istedim...

Pacalari sivayarak WC ye girmek neden ilkelce oluyor ki.. İdrar sicramasi değil sadece mesele sonuçta pantolununu indiriyorsun , dar paça pantalon değilse özellikle kumaş ve bol pantolonlar degebiliyor pacalarin yere değmesi iğrenç bir durum değil mi ? Hatta sadece alaturka değil klozette bile ayni şeyi yaparim , pacalarimi kaldırarak girerim muhakkak , pacalarimin onca insanin pisliğini tasiyan yerlere değmesi ilkellikse ilginç...

O ne gı???????????

işte bu kartondan yapılmışı, tek kullanmlık. bunu katlıyosun. hazır hale getirince tuvalette orana koyup çişini yapıyosun ayakta bir yerlere sıçramamış oluyor hem de sen alafranga tuvalete oturmamış oluyosun.
gerçi ben hiç kullanmadım ama:26:

bugün bir arkadaşın önerdiği peçete serme olayını denedim gayet iyiydi. bacağıma vs. idrar damlası gelmediğine kanaat getirdim. ben şuan hamileyim eğilmekte vs zorlanıyorum işyerimde spor ayakkabı giydiğim için ayakkabımı çıkartıp çoraplarımı çıkartı tuvalete giremiyorum. hal böyle olunca paçalarımı (pantolunumda dar paçada olsa) sıyırıp peçeteyi yayarak tuvalete girdim. idrarımı tazyikli (kesik kesik) yapmaya çalıştım. bu biraz zordu ama idrar sıçramaması beni tatmin etti. konunun hem dini hem de temizlik açısından değerlendirilmesi normal. dinen mantığınıza uymuyorsa temizlik açısından konuşabilirsiniz. sonuçta küçük gibi görünen ama önemli olan bir durum bence. bu arada bir arkadaşın yazdığı şey hoşuma gitti. müslümanlığı ile övünen bir ülkede wc lerin o rezil hali hangi şekilde açıklanabilir.

Asıl boyle sıçramaz mı? :26:

Asıl boyle sıçramaz mı? :26:

sıçramıyormuş.. hani elbette alafranga tuvalette sıçrama yapar etrafa ama, bize gelecek derecede olmaz. bir nevi erkeklerin yaptığı gibi düşünebiliriz. onlar ayakta yaparken, alafranga tuvalette, bacaklarına sıçrıyor mu..:26: aramızda dolanan erkekler bi işe yarasın da sorumuzu cevaplasın bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…