idrar sıçramasından vesveseye düşmek

Ben alafranga tuvalet kullanıyorum ve oturmadan yapıyorum,ister istemez bazen bacaklarima sıçrıyor,ıslak mendil yoksa tuvalet kağıdını ıslatıp siliyorum sıçrayan yerleri.
Alaturka tuvalet kullananlar için şu yöntemde denenebilir,çöp poşeti dizlere kadar geçirilip baglanır,tuvaletten çıkınca da çikartıp atılır,daha zahmetsiz bence,tabi bu umumi tuvaletler için,evdeyken suyla temizlik en güzeli..

Vay bee bir yasima daha girdim. O kadar tecavuzcu, hirsiz bilmemne varken kabir azabinin en buyugu cis sicratanlaraymis demek vah ki ne vah. Sicramasini istemeyin elbette ama sebep hijyen olsun bence. Valla ben alafrangaya ayni jooker gibi hicbir yerimi degdirneden yapiyorum hic de sicramiyor tavsiye ederim 😀

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kabir azabı başka, cehennem azabı başka.. tüm günahların cezaları kabirde başlamıyor.

İdrar sıçratmayı da kabir azabının en büyüğü değil de başlıca sebebi gibi söyleyebiliriz..

Hayvanlara eziyet eden zaten yansin azap ceksin. Bu dediklerimiz zaten insan olmanin gerektirdiği şeyler.
Ama cisim pacama sicradi diye cayir cayir yanicaksam , en büyük azabi cekiceksem orda bi durur sorgularim. Boyle şeyler yüzünden sogudum zaten dinden.
Namaz kilarken dikkat etmek gerek temiz olmaya . oda ayri mesele.

Ben bir yazıda tuvaletin iç kısmına peçete koyulursa idrarın sıçramayacağını ve dışarı ses gitmesini engellediğini okumuştum. Denemekte fayda var.
Idrar sicramasi gunahindan kacarken, ağaçların bosuna ziyan edilmesi günahına gireceksiniz.

oooo olaya geeel süpermiş yaaaa bildiğin büyü bozma falan sizin işiniz zor gibi ....

ben yazimda oyle birsey soyledigimi hatirlamiyorum...her yaptigimizin bize iyi veya kotu geri donusu vardir..kaldiki inancli birimisiniz bilmiyorum ama eger oyleyse bunu benim kadar sizde bilmeniz gerekli...

dikkat edilmesi gereken bir husu bunu soylemeye calisiyorum, yani bana gore sacma diyebilirsiniz tabii o sizin dusunceniz...ama siz sacma dediginiz icin sacma degil bazi seyler...

Sen her turlu gunahi isle, yalan soyle, aldat, iftira at, ama cişini dogru yap. Cennetliksin! Boyle bi sey olabilir mi yahu?

boyle birsey diyen oldumu??? kimsenin cennete garantisi yoktur...dikkat edilmesi gerek onemli bir konu demeye calisiyoruz burda. bunda anlamayacak ne var??

Benim anlayamadığım şu: Çiş sıçrattığımız için ciddi ciddi bizi bi azap mı bekliyo ? Bu kadar basit mi yani ?

kim ne derse desin alafranga cok rahat bana gorede...taharet almasida oyle guc birsey degil..sicrama yok her tuvalete girdigimde pacalarimi sivamak yok vs vs vs ...heleki uzun sure tuvalette kaliyorsaniz cok daha rahat...birde hamileykende cok rahat oluyor bence...

Bazi insanlarin dini konulari yorumlama cehaleti beni delirtecek.
imanin kuvveti kisinin kendine kalmis.
bu hadis sahih bir hadistir, bunca gunaha girmeden, eger samimiyseniz arayin fetva hattini ogrenin isin aslini.
burda her sey onunuze hazir verilecek degil.
konu tabiki de onca iyilik yap ama cis sicradi diye cehennemde en buyuk azabi cek kadar duz bir mantikla aciklanamaz.
ama böyle bir konuda isin aslini bilmeden dalga gecer gibi yorumlar yapilmasi da hos degil.
sizler icin önemli olmayabilir, hatta sirf bu yuzden ateist olmayi dusunecekseniz butun kapilar da ardina kadar açık. Ama birileri buna hassasiyet gosteriyorsa da dalga geçmek kimsenin uzerine vazife olmamali.

Benim anlayamadığım şu: Çiş sıçrattığımız için ciddi ciddi bizi bi azap mı bekliyo ? Bu kadar basit mi yani ?
ben oyle biliyorum, yanlis biliyorsam duzeltsin biri...

zaten cok dikkat ediyorsaniz cis filan sicramaz bi tarafiniza...bunun bilincindeyseniz yani...mesela corapla filan giriyorsaniz dikkat etmiyorsaniz bunu bilerek temiz sayilmiyor ustunuz basiniz...ee bu sekilde gezmekte dogru degil zaten...

agzina saglik...

Hemde nasıl, hamilelik ve değişen hormonlar yüzünden geçen haftalarda çok fazla kabızlık çektim. Sabaha karşı saat 04:30'du ben tuvalette ağlıyordum resmen, alafıranga değil de, alaturka olsaydı ne olurdu halim bilmiyorum. Hamilelikte hele çok daha kolay alafıranga, ama tabi alışkanlık, kişiden kişiye değişir.

bolca su icip lifli gidalardan tuket canim iyi geliyor genelde...balli su kuru kayisi ye...bunlar bildigim yontemler...sag salim kucagina alirsin insaAllah bebisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…