iyi geceler hanımlar. yıllardır içimde çözemediğim bir sıkıntıdır bu tuvalette üzerimize idrar sıçraması. malum kabir azabının en büyüğü idrar sıçramasından olacakmış derler. bende yıllrdır tuvalette buna dikkat etmeme rağmen illaki apntolon paçalarına idrar geliyor. alafranga tuvalet evimde var kullanıyorum ama işyerimde alaturka kullanıyorum ve bu elbiselerimle yani pantolunma namaz kılamıyorum. buna çözüm yolu önerecek biri varmı. şimdi pantolunu çıkar kıl diyebilirsiniz evet kısmen uygulayabilirim evim dışında. ama yine normal hayatta üzerine idrar sıçramasından nasıl korunurum.
bazen eşimi ateist olduğu için haklı görüyorum
üzerime çiş sıçradı diye kabir azabı mı çekeceğim yani.
ben böyle bir şeye inanamıyorum.
o kadar günah, sakınılması gereken şey varsa ve yaratıcı en büyük kabir azabını "Çiş" yüzünden veriyorsa durup bi düşünürüm ben ya :26:
soru için de, wc ye girerken galoş giyebilirisiniz.
bi de kegel egzersizinde olduğu gibi yavaş yavaş yapabilirsiniz küçük abdestinizi.
al benden de o kadar.Yahu kendi idrarım mı benı kabirde yakacak yapmayın.Hadisler coğu zaman çarpıtılır sonuçta yazılı bir durum degil.Kıssadan hisse Peygamber efendimiz temiz olun demiş o kadar...
Ciddi misiniz pet bardak derken ?
Sürekli disarida bunu mu yapiyorsunuz.?
ben tuvalete girerken paçalarımı dizlerime kadar sıvarım katlayarak....çoraplarımı da çıkarırım, tuvaletten çıkınca zaten abdest alırım mutlaka, ayaklarım yıkandığı için sıçrayan idrar temizlenmiş olur, ardından tertemiz giyerim çoraplarımı...
okuyun arastirin idrar yuzunden evet kabir azabi var...sacma bulanlar neyi niye sacma bulduklarini bi arastirsinlar derim..oyle sacma demekle olmuyor bu isler...temizligin onemine dikkatinizi cekerim...pis sekilde namaz kilinmaz zaten...
valla boyla moyla olacak iş değil, ayaküstü şey yapar gibi...
böbreklerinizde yarısı kalır idrarın..çok sağlıksız...
tam boşaltmak için karnın sıkışması lazım, ve bunun içinde çömelmek....
iyi geceler hanımlar. yıllardır içimde çözemediğim bir sıkıntıdır bu tuvalette üzerimize idrar sıçraması. malum kabir azabının en büyüğü idrar sıçramasından olacakmış derler. bende yıllrdır tuvalette buna dikkat etmeme rağmen illaki apntolon paçalarına idrar geliyor. alafranga tuvalet evimde var kullanıyorum ama işyerimde alaturka kullanıyorum ve bu elbiselerimle yani pantolunma namaz kılamıyorum. buna çözüm yolu önerecek biri varmı. şimdi pantolunu çıkar kıl diyebilirsiniz evet kısmen uygulayabilirim evim dışında. ama yine normal hayatta üzerine idrar sıçramasından nasıl korunurum.
çişle şaka olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?