- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi Lee_shin_mee
-
Hayırlı olsun hamilesiniz benim adetim gecmeden yaptigim teste bile o kadar sürede cikmisti test yanlıs degil hamilesinizKızlar merhaba başkalarının konularına musallat olmayayım diye burdan sormak istedim.. olayım şöyle,
22 temmuzda kimyasal gebeliğimin düşügünü yaptım 22 ağustosta regl olmalıydım ama olmadım periyodum değişti diye düşünüyordum. 17 ağustosta yumurta çatlamam oldu diye tahmin ediyodum ona göre tahmini batım da dündü.. 3 gün önce predictor erken gebelik testi aldım sonuç negatif.. dedim hamile değilim heralde.. ama bugünde olmayınca 5 tl lik testlerden yaptım 15 sn içinde kırmızı oldu ve t çizgisi nerdeyse c den bile koyu? Sorum şu bu koyuluk normal mi ve bu kadar kısa sonuç verirmi öbür test yanlışmıydı ki??? Kafamda deli sorular
Eki Görüntüle 1879518
içim rahatladı.. inşallah sizlerde sağlıkla doğumlarınızı yaparsınız :)Hayırlı olsun hamilesiniz benim adetim gecmeden yaptigim teste bile o kadar sürede cikmisti test yanlıs degil hamilesiniz
Amin insallah Allah razı olsun.Kan verip netlestiriniçim rahatladı.. inşallah sizlerde sağlıkla doğumlarınızı yaparsınız :)
3 5 tllik testler daha iyi sonuc veriyor bence onlar daha hassas
Canım 3 5 dedigim 3 lira ile 5 Lira arası yani ben o testlerdense tamam ben erken gebelik testi sandımBen niye 3,5 liralik test bulamiyorum yahep 5 tl bi ara eczanede 4 liralik buldum.ikinciye o eczaneden almaya gittim. Elimde 10 lira vardi. 2 tane alicaktim. Testin fiyati ne kadar dedim . immm 5 lirqda 10 lira dedi. Bi daha o eczaneyede gitmicem. Sirf elimde 10 lira var diye 10 lira dedi hainn eczacii
10 lira d erken gebelik testi degil mi?Ben niye 3,5 liralik test bulamiyorum yahep 5 tl bi ara eczanede 4 liralik buldum.ikinciye o eczaneden almaya gittim. Elimde 10 lira vardi. 2 tane alicaktim. Testin fiyati ne kadar dedim . immm 5 lirqda 10 lira dedi. Bi daha o eczaneyede gitmicem. Sirf elimde 10 lira var diye 10 lira dedi hainn eczacii
Ben niye 3,5 liralik test bulamiyorum yahep 5 tl bi ara eczanede 4 liralik buldum.ikinciye o eczaneden almaya gittim. Elimde 10 lira vardi. 2 tane alicaktim. Testin fiyati ne kadar dedim . immm 5 lirqda 10 lira dedi. Bi daha o eczaneyede gitmicem. Sirf elimde 10 lira var diye 10 lira dedi hainn eczacii
Kızlar merhaba başkalarının konularına musallat olmayayım diye burdan sormak istedim.. olayım şöyle,
22 temmuzda kimyasal gebeliğimin düşügünü yaptım 22 ağustosta regl olmalıydım ama olmadım periyodum değişti diye düşünüyordum. 17 ağustosta yumurta çatlamam oldu diye tahmin ediyodum ona göre tahmini batım da dündü.. 3 gün önce predictor erken gebelik testi aldım sonuç negatif.. dedim hamile değilim heralde.. ama bugünde olmayınca 5 tl lik testlerden yaptım 15 sn içinde kırmızı oldu ve t çizgisi nerdeyse c den bile koyu? Sorum şu bu koyuluk normal mi ve bu kadar kısa sonuç verirmi öbür test yanlışmıydı ki??? Kafamda deli sorular
Eki Görüntüle 1879518
10 lira d erken gebelik testi degil mi?
Canım emin ol 5 tl testler daha doğru sonuç veriyor..
Bence kan tahlili ver durumunu netlestir
dun bende predictor erken gebelik testi alip 20 tll verdim .ve sonuc ne ga tif..... ama yinede icimden bi ses hamile oldgumu soyluyor.....hayirli ugurlu olsun canim insallah her isteyen yasar bi duyguyu.
Anladm canım hakkında hayırlısıTanesi 5 liradan iki tane aldim 10 liraya. Ama daha once o eczanede ayni test 4 liraydi elimdeki 10 lirayi gorunce tanesi 5 liradan 10 lira dedi. Bir daha da o eczaneden almicam test falan. Kendini akilli zannetti zavalli kiz. Zaten suana kadar aldiklarimin hepsi 5 litaydi birtek orda 4 lira idi.
Kızlar merhaba başkalarının konularına musallat olmayayım diye burdan sormak istedim.. olayım şöyle,
Eki Görüntüle 1879518
özel hastanede yaptırın, ben 1 saate almıştım sonucumu. Hatta daha erken bir zaman da. Bu teste göre hamilesiniz :) inşallah öyledirKızlar merhaba başkalarının konularına musallat olmayayım diye burdan sormak istedim.. olayım şöyle,
Eki Görüntüle 1879518
Sat a gore 6 haftaliksan kesen gorunebilir ki..bence musait jinekolog varsa ultrason baktir derim ben.ikinci bebisimde kan vermeye gerek kalmamisti hatirliyorum 6+3 ken direk kalp atisini duyduk biz :)
bence de hamilesin,hayırlı olsun tebriklerrrrr....!5tl lik testler daha doğru sonuç veriyor diye duydum ayrıca. Ben de bu testlerden almıştım 2 tane ,o şekilde öğrenmiştim,doktoruma gittim alttan ultrasonda kesede görülmüştü spermin yerleştiği.
allahın izniyle sonuç pozitif çıkar
ne olur haber alır almaz bizede dua et ne olur.
sağlıkla kucagına al inşallah
özel hastanede yaptırın, ben 1 saate almıştım sonucumu. Hatta daha erken bir zaman da. Bu teste göre hamilesiniz :) inşallah öyledir
insallahhh insallah varmi peki sancin v.s senin .bende hic sancida yok goguslerim sizliyo neyse sonucunu bekliyoruzzZ kan testinin bence pozitf cikacak icn rahat olsun:))Bir saat sonra vericem canım :)
Bende senin gibiydim.. o ladar emindim ki çift çizgiyi göreceğime şok oldum resmen.. inşallah ben kan testinde sende diğer testi yapınca hayal kırıklığına uğramayız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?