- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
- Konu Sahibi Lee_shin_mee
-
sogan kuru yapmadım ama eşime keçiboynuzu krünü yapıyorum 1 haftadır inşallah buay güldürsün rabbim hepimizi içinde benide
insallahhh insallah varmi peki sancin v.s senin .bende hic sancida yok goguslerim sizliyo neyse sonucunu bekliyoruzzZ kan testinin bence pozitf cikacak icn rahat olsun:))
Sonucun cikmistir noldu kac? Merak ettik yahuuu
ayyy hadi insallah bi ciksa sonuclar tebrik edelim bizdeVar sürekli regl olcakmışım hissi var.. normalde reglden 3 4 gün önce gelirdi bu sancımtrak his ama kimyasal geçirdiğim ay 10 gün önce başlamıştı bu ay da öyle erken başladı.. bide göğüslerim büyüdü hem hacmi hemde kahverengi kısmı genişledi dün farkettim onu. Bide hardal sarısı akıntım var 1 haftadır falan
Mail atiyorlarsa spam ya da junk kutuna da gelebilir. Oralari da kontrol et unutma :)Salak sekreter bi türlü gönderemedi sonucu.. 1.5 saate çıkar mail atarız dediler 2 saat oldu aradık telefonla gönderiyoruz dediler gelen giden yok
ayyy hadi insallah bi ciksa sonuclar tebrik edelim bizde
Mail atiyorlarsa spam ya da junk kutuna da gelebilir. Oralari da kontrol et unutma :)
ayyy hadi insallah bi ciksa sonuclar tebrik edelim bizde
Mail atiyorlarsa spam ya da junk kutuna da gelebilir. Oralari da kontrol et unutma :)
Sonucum fazla yüksek değil mii yaa normal mi bu sonuç?
anammm ikiz gebelik mi acaba?Sonucum fazla yüksek değil mii yaa normal mi bu sonuç?
Hamilesinn .. Adetin kac gun gecmisti :)
anammm ikiz gebelik mi acaba?
10 gün sanırım.
Olabilir genlerde var aslında.. mol gebelik falan olmasın da
Negatif düşünme ama, en kısa zamanda doktora gitmelisin :) hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Sonucum fazla yüksek değil mii yaa normal mi bu sonuç?
Masallah ee 6 haftalik diyosun normal tabi...randevu bulursan ulrasonda keseyi de bebisi de gorebilirsin..tebriklerr
Canim tebrikler hamilesin insallah keseni bebegini kalp atisinida gorursun duyarsin... Ikiz olabilirmi acaba? Ananende varsa sende cikma olasiligi cok buyuk...
Kardesini nasil yedi yaaVar aslında.. dedem ikizmiş annem erkek kardeşime hamileyken erkek kardeşimde ikizdi ama kardeşi yedi tek başına doğdu
Allah tamamina erdirsin canimReglim 10 gün gecikti.. sanırım normalmiş.. insan bu süreçte paranoyak oluyo yaa
Var aslında.. dedem ikizmiş annem erkek kardeşime hamileyken erkek kardeşimde ikizdi ama kardeşi yedi tek başına doğdu
Kardesini nasil yedi yaa
Aynen bende şaşkınlık içindeyimYa bi de o guyaa erken gebelik testi nasil negatif gosterdi ya bu kadar yuksek hcg yi..erken gebelik testi ya, cok olunca gostermiyo mu ki acep
Allah tamamina erdirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?