- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
rmal testler olmazmiAdetime 5 gun kala iliskiden 9 gun sonra erken sonuc veren test ile ogrenmistim
Erken sonuc veren testten sonra normal, yani ucuz testide yapmistim oda pozitif sonuc vermistiNo
rmal testler olmazmi
Ne güzel canm darısı bana .. 4-5 aydr deniyoruz olmyor. Eşimden süphelenyorm ama onuda hastaneye götrmek zor iş bsy yok diyorErken sonuc veren testten sonra normal, yani ucuz testide yapmistim oda pozitif sonuc vermisti
arkadaslar baslıktanda anladığınız üzere idrar testini soruyorum batıma 10 gün kaldi iki gün önce test taptım sonuc negative dogrumudur
Doktor bana 11.12.13. Gigünlerini battan itibaren değerlendir dedi..Senin ovülasyon yeni bitmistir muhtemelen suan öğrenmen cok zor. Hatta belki yumurtlamamis bile olabilirsin adet döngüne göre değişiyor
yumurtlama gecen ay vardi canm bu ayı blmyorm dr a gitmstimSenin ovülasyon yeni bitmistir muhtemelen suan öğrenmen cok zor. Hatta belki yumurtlamamis bile olabilirsin adet döngüne göre değişiyor
Yu
yumurtlama gecen ay vardi canm bu ayı blmyorm dr a gitmstim
arkadaslar baslıktanda anladığınız üzere idrar testini soruyorum batıma 10 gün kaldi iki gün önce test taptım sonuc negative dogrumudur
Benmde 10 gün var erken gebelik testi son 6 gün kala diyor aynı zamanda ama ben bat kadr bekleyecem kendimi heveslendirmek istemyrmarkadaslar baslıktanda anladığınız üzere idrar testini soruyorum batıma 10 gün kaldi iki gün önce test taptım sonuc negative dogrumudur
Hmm iyino zaman hemen ğmidi kesmeyeym ama fazlada ümitlenmiyimİşte olmussa bile 10 gün varken öğrenemezsin canim ya bikac gün sonra kanda cikar varsa idrarda imkansiz
Bndede ya hiçbi belrti yok hayta adet belirtilerm basladi göğüs hassasiyeti çok istiyorum bebiş yaa olurmukiBenmde 10 gün var erken gebelik testi son 6 gün kala diyor aynı zamanda ama ben bat kadr bekleyecem kendimi heveslendirmek istemyrmzaten hamilelik belirtiside yok
Şimdi senide kendimde hevslendrmek istemyrmBndede ya hiçbi belrti yok hayta adet belirtilerm basladi göğüs hassasiyeti çok istiyorum bebiş yaa olurmuki
Agzna saglk tatlm amin herseyin hayırlısı szin ilkmiŞimdi senide kendimde hevslendrmek istemyrmama ilk üç hafta pek belirti olmuyomuş bat dört gün kala aynı belirtilerle oluyor diyorlar çoğu kişi bat belirtilerim var ama hamilemyşim dio kısmet canm inşallh gönlümüze verir Allah on gün snra sende bende güzel haber veririz olmazsada rabbimin bir bildgi vardı zamanı gelince kısmetiyle gele zaten takma diecem ama bende takıom
Be mutlu sana canmBen adetime 5-6 gün varken ucuz gebelik testleriyle öğrendim hamile olduğumu
İnşallah srnde hamilesindir canım güzrl haberler verirsin bizeBe mutlu sana canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?