İdrar testi ilişkiden ne kadar süre sonra sonuç veriyor ?

Kızlar bende şüpheli ilişkiden bikac gün sonra memelerde acıma, kasık ağrısı ve sarımsı akıntı başladı ve hala devam ediyor. Bata 4 gün kala idrarda normal testte silik çizgi çıktı.

Yukarıda ben de resim koydum bir bakar mısınız? Ama çok sonra çıktı 5 dakikada çıkmadı.

Yeni farkettm test kısmında cok silik ince cizgi var inş canm inş hamişsindir :)

Yukarıda ben de resim koydum bir bakar mısınız? Ama çok sonra çıktı 5 dakikada çıkmadı.
Çizgiyi goruyorum ben de canım. Benim de ilk yaptigimda varla yok gibiydi çok bakmadim,biraktim. Bikac saat sonra tekrar bakayım dedim gordum. Tekrar test yaptım 5 10 dkda belirdi silik çizgi. İdrarda çok düşük miktar geç gorunuyor belki de. Bugün de yaptım yine silik ama daha koyulasti. Salıya hcg baktircam bakalim hayirlisi. Baya belirti yaşıyorum. İlk defa ovulasyon testi kullanmıştım bu ay.

Ayni gibi hadi insallah ben de sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim bakalim nasil olacak. Umarim hamileyimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…