- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Amin tatlim ya çok tsk ederimİnşallah srnde hamilesindir canım güzrl haberler verirsin bize
hadi inş canm hamilesndir silik oldugna eminmisinKızlar bende şüpheli ilişkiden bikac gün sonra memelerde acıma, kasık ağrısı ve sarımsı akıntı başladı ve hala devam ediyor. Bata 4 gün kala idrarda normal testte silik çizgi çıktı.
Ben yeni evliyim sekiz aylıkAgzna saglk tatlm amin herseyin hayırlısı szin ilkmi
Rica ederim canımAmin tatlim ya çok tsk ederim
Canım yeni resim koydum baksana belli oluyor mu?Rica ederim canım
Evet canım ertesi gün tekrarladim daha koyulastı. Salı günü bat günü kan testi yaptircam bakalim hayırlısı. Belirtiler çok erken başlayabiliyor, herkeste de farklı olabiliyor. Senin bat daha çok var her zaman ümit var inşallahHa
hadi inş canm hamilesndir silik oldugna eminmisin
canm control kısmında silik var heyecanlanma o hamilelk sayılmaz cünkü test kısmında değil
Yukarıda ben de resim koydum bir bakar mısınız? Ama çok sonra çıktı 5 dakikada çıkmadı.Evet canım ertesi gün tekrarladim daha koyulastı. Salı günü bat günü kan testi yaptircam bakalim hayırlısı. Belirtiler çok erken başlayabiliyor, herkeste de farklı olabiliyor. Senin bat daha çok var her zaman ümit var inşallah
Kontrol kısmı koyu test kısmı silik canım yanlış söyledin.C
canm control kısmında silik var heyecanlanma o hamilelk sayılmaz cünkü test kısmında değil
Yeni farkettm test kısmında cok silik ince cizgi var inş canm inş hamişsindir :)Evet canım ertesi gün tekrarladim daha koyulastı. Salı günü bat günü kan testi yaptircam bakalim hayırlısı. Belirtiler çok erken başlayabiliyor, herkeste de farklı olabiliyor. Senin bat daha çok var her zaman ümit var inşallah
İnşallah canım ay görmüşsün çok sevindim. Ama ilk 5 dakikada çıkmadı çok sonra belli oldu umarım doğrudur. Sabah ilk idrarla tekrar yapıcam.Yeni farkettm test kısmında cok silik ince cizgi var inş canm inş hamişsindir :)
rdon canm aynen gördüğüm sennniş zaten.. Çokince ve silikmiş..iki keremi yapmştınKontrol kısmı koyu test kısmı silik canım yanlış söyledin.
Yok canım 1 tane yaptım.Pa
rdon canm aynen gördüğüm sennniş zaten.. Çokince ve silikmiş..iki keremi yapmştın
Braz daha bekle bakalm silinicekmiYok canım 1 tane yaptım.
Yapalı 3 saat oldu silinmiyor.Braz daha bekle bakalm silinicekmi
Çizgiyi goruyorum ben de canım. Benim de ilk yaptigimda varla yok gibiydi çok bakmadim,biraktim. Bikac saat sonra tekrar bakayım dedim gordum. Tekrar test yaptım 5 10 dkda belirdi silik çizgi. İdrarda çok düşük miktar geç gorunuyor belki de. Bugün de yaptım yine silik ama daha koyulasti. Salıya hcg baktircam bakalim hayirlisi. Baya belirti yaşıyorum. İlk defa ovulasyon testi kullanmıştım bu ay.Yukarıda ben de resim koydum bir bakar mısınız? Ama çok sonra çıktı 5 dakikada çıkmadı.
iyi ozaman hadi inş canm çok heyecanliYapalı 3 saat oldu silinmiyor.
Ayni gibi hadi insallah ben de sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim bakalim nasil olacak. Umarim hamileyimdir.Çizgiyi goruyorum ben de canım. Benim de ilk yaptigimda varla yok gibiydi çok bakmadim,biraktim. Bikac saat sonra tekrar bakayım dedim gordum. Tekrar test yaptım 5 10 dkda belirdi silik çizgi. İdrarda çok düşük miktar geç gorunuyor belki de. Bugün de yaptım yine silik ama daha koyulasti. Salıya hcg baktircam bakalim hayirlisi. Baya belirti yaşıyorum. İlk defa ovulasyon testi kullanmıştım bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?