İdrar testi ilişkiden ne kadar süre sonra sonuç veriyor ?

Evet canım 2. Çizgi silik çıkmoş var gibi bence bi kan testi yaptırabilirsin gebelik testinde cıktıysa kanda kesin çıkar bence var hamilelik olmasaydı hiç çıkmazdı
Oyle mi diyosun canim ama testin uzerinde yarim saatten sonrakileri dikkate almayin diyor

Oyle mi diyosun canim ama testin uzerinde yarim saatten sonrakileri dikkate almayin diyor
Canım sen testin recetesine takılma benim teyzem sabah yaptı bidaha ertesi gün gördü çift çizgiyi silik ve bebeği suan kucagında bence var ama çok yeni daha küçük olduğu için

Canım sen testin recetesine takılma benim teyzem sabah yaptı bidaha ertesi gün gördü çift çizgiyi silik ve bebeği suan kucagında bence var ama çok yeni daha küçük olduğu için
Allahim insallah bana dua et olur mu kabul olur belki. Insallah vardir Rabbim nasip et.

Peki belrti varmıydı canm hani çok eminydn
Yok valla emin değildm çok istiyorduk her ay yapıyordum zaten gene yaptım. Ama belirti olarak iştahım herzamankinden çok açıldı ve bir iki gün aşırı belim ağrıdı. Ben yorgunluğa vermiştim ama minnak varmış içimde

Maşşalahh Allah sağlıklı uzun ömür versin ailenize darısı bize

Cnm bu dollenmeyle alakali. Erken yumurtadiysan erken ogrenirsin ama gec yumurtlamissan gec ogrenirsin. Mesela ben ilk gebeligimde adetime 1 hafta kala kan testinde bile cikmadi adet gunu belli oldu kanda hamile oldgum. 2 gebeliktede adetim 3 gun gecince ogrendim. 3. Gebeliktede adetime 2 gun kala evde yapilan testlerle ogrendim.

Benimde tam 7 gun var dun yaptim yani 8 gun onceden ama cikmadi tabiki ya ovulasyon koyu cikti biraz ondn telas yaptim bu sabah ovuyu yeniden yaptim bence ovu testinde aksam yapınca daha belirgin cizgi cikio tam silik cikmio normalde yada bende oyle oluo ne zmn aksm yaosm daha net bugun belimde ağrıdi ama hanilelige yormuyorum hava soguk ondn bence garip ama sabah agridi yururken bise batio gibiydi simdi gecti anlamadim. Hala umut iste takacak bise bulamayinca vucut budefa da bel agrisi sinyali verdi bu ayda onla oyalio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…