- 15 Aralık 2016
- 146
- 55
- 18
- 33
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Peki belrti varmıydı canm hani çok eminydnİlişkiden 12 gün snra snra öğrendim idrar testinde. Çok silik çıkmıştı
Evet canım 2. Çizgi silik çıkmoş var gibi bence bi kan testi yaptırabilirsin gebelik testinde cıktıysa kanda kesin çıkar bence var hamilelik olmasaydı hiç çıkmazdı
İnşallah canım Allah herkese nasip etsinAyni gibi hadi insallah ben de sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim bakalim nasil olacak. Umarim hamileyimdir.
Oyle mi diyosun canim ama testin uzerinde yarim saatten sonrakileri dikkate almayin diyorEvet canım 2. Çizgi silik çıkmoş var gibi bence bi kan testi yaptırabilirsin gebelik testinde cıktıysa kanda kesin çıkar bence var hamilelik olmasaydı hiç çıkmazdı
Canım sen testin recetesine takılma benim teyzem sabah yaptı bidaha ertesi gün gördü çift çizgiyi silik ve bebeği suan kucagında bence var ama çok yeni daha küçük olduğu içinOyle mi diyosun canim ama testin uzerinde yarim saatten sonrakileri dikkate almayin diyor
Allahim insallah bana dua et olur mu kabul olur belki. Insallah vardir Rabbim nasip et.Canım sen testin recetesine takılma benim teyzem sabah yaptı bidaha ertesi gün gördü çift çizgiyi silik ve bebeği suan kucagında bence var ama çok yeni daha küçük olduğu için
Yok valla emin değildm çok istiyorduk her ay yapıyordum zaten gene yaptım. Ama belirti olarak iştahım herzamankinden çok açıldı ve bir iki gün aşırı belim ağrıdı. Ben yorgunluğa vermiştim ama minnak varmış içimdePeki belrti varmıydı canm hani çok eminydn
Maşşalahh Allah sağlıklı uzun ömür versin ailenize darısı bizeYok valla emin değildm çok istiyorduk her ay yapıyordum zaten gene yaptım. Ama belirti olarak iştahım herzamankinden çok açıldı ve bir iki gün aşırı belim ağrıdı. Ben yorgunluğa vermiştim ama minnak varmış içimde
İnşallah allah herkese nasip etsin isteyen herkese inşallah. Çocuk fikrini unuttuğunuz an hamile kalınıyor. Buna inanmıyordum ama gerçekten doğruymuş. Herşey kafada bitiyorMaşşalahh Allah sağlıklı uzun ömür versin ailenize darısı bize
Tabiki canım inşallah allahım hayırlı haberler vermeni nasip etsin ben pozitif diyorum ve eminim canım.Allahim insallah bana dua et olur mu kabul olur belki. Insallah vardir Rabbim nasip et.
Ozamn desene ben yandımİnşallah allah herkese nasip etsin isteyen herkese inşallah. Çocuk fikrini unuttuğunuz an hamile kalınıyor. Buna inanmıyordum ama gerçekten doğruymuş. Herşey kafada bitiyor
Oyle mi diyosun canim ama testin uzerinde yarim saatten sonrakileri dikkate almayin diyor
Denedim canım cikmadi bu kez :)Denedinmi tekrar
Evet ben hep aklımda olduğu için 2 yil hamile kalamadım :)Ozamn desene ben yandımçünkü hep aklımda
Ben adetime 5-6 gün varken ucuz gebelik testleriyle öğrendim hamile olduğumu
Evet kesinlikle öyleBnde erken gblk testi poztf ckncs ucuz gblk testi vrdi evde onu da yptm ustne o da gosterdi aslnda dmkki ckicaksa ckio
Kuzum nasılsın var mı bir gelişme belrti seni çok merak edyrm aynı gün oldumuz için son 8 gün kaldı bizi haberdar et durumdan inşallah istedgn gibi olurAmin tatlim ya çok tsk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?