- Konu Sahibi tinkerbell09
-
çizgi silikse hiçbişey olmaz tam net renginde çıktığında gebesindir cnm
bencde hamilesin canim tam net olmasi gerekmiyor o cizgiyi gördünmü tamam tabi kurudumu tam meydana cikiyor bende sali günü yaptim bende ikinci cizgi cikti kurudu dahada fazla ortaya cikti hayirlisi canim Rabbim gönlüne göre versin..
pek hazırlıklı değildik ama...ufaklık 15 aylık ..plansız gerçekleşti hayırlısı
hayirlisi olsun canim beninde iki kizim var Allah saglik sihat versin
ama aradan zaman cıkınca kıpkırmızı oldu ..en ıyısı bı kaç gun beklemek...tekrarlarım testı yıne...tesekkur ederımcanım idrar testi silik bile çıksa hamilesin demektir.. Arkadaşımın testinden biliyorum zaten sonuç pozitifse o ikinci çizgi kurusa bile gitmiyor bu arada hayırlı olsun tatlım ikinci doğana kadar diğeri 2 yaşına gelir Allah analı babalı büyütsün
selam daha geçen ay ben yaşadım aynısını çok umutlandım ama kana gittim negatif çıktı.
yani testlerdede yazar ilk 5 dk çıkan çizgi geçerlidir diye
tatlım 5 dk içinde çıkan çizgi zaten silinmiyo kurusa bile kalıyo
selam daha geçen ay ben yaşadım aynısını çok umutlandım ama kana gittim negatif çıktı.
canım idrar testi silik bile çıksa hamilesin demektir.. Arkadaşımın testinden biliyorum zaten sonuç pozitifse o ikinci çizgi kurusa bile gitmiyor bu arada hayırlı olsun tatlım ikinci doğana kadar diğeri 2 yaşına gelir Allah analı babalı büyütsün
bazen test yanılabiliyo geçen ay idrar testi yaptım evde ikinci çizgi silik çıktı fakat 2 gün sonra tekrar idrar testi yaptığımda tek çizgi çıktı ve bi kaç gün sonra adet oldum
bende bugun ıkıncı kez farklı bır markayla test yaptım bu seferde tek çizgi..hayırlısı ne dıyeyımEki Görüntüle 299274
yukarıdakı dun yaptıgım asagıdakı de bu aksam yaptıgım test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?