idrar testi kuruyunca çıkan ikinci çizgi..

tabiki paylaşırım ...benımkı cok karsılasılan bır durum degıl herhalde:44:

cumartesi kan verdiketen sonra pazartesi çıkar galibaa ama o testler genelii dogru çıkıyorr benim öyle olmuştu ama 8 haftalıken boş gebelik dedi doktorumuz ikinci çizgi silik çıkmış ama pozitiff gibi bencee

evet degılım canım

bende senin gibi c.tesi doktora gittim. Kan testi istemedi gecikirsen gel gedi 7 Kasımda olmuştum.Dün akıntıyla peçeteye silince gelen kanamalarım oldu önce pembe sonra az kırmızı daha sonra kahve rengi oldu bitti şimdi gelmio bişi :18: Bilemedim ben noluyoooooo Test alsam çıkarmı yoksa tek çizgimi çıkar aylardır olduğu gibi beklesemmi beklemesemmi kafayı yiycem

yaaa üstüne görme olabılır canım ama bence gunun gecsın öle test yap....inşallah hayırlısı

kızlar aynı durum bende de oldu .idrar testini yaptım çıkmadı dedim bi kenara koydum aradan biraz zaman geçti bi baktım ikinci çzgi çok çok silikte olsa çıkmış bakalım kan testi verdim ne olucak...

kızlar aynı durum bende de oldu .idrar testini yaptım çıkmadı dedim bi kenara koydum aradan biraz zaman geçti bi baktım ikinci çzgi çok çok silikte olsa çıkmış bakalım kan testi verdim ne olucak...

bu testler çok güvenilir değil anladığım kadarıyla..o nedenle adete yakın kan testi en önemlisi inşallah istedıgın gıbı olur

lütfen sonucu bildir :) benimde aynen öyle oldu ama adet olacağım gibi. lekenlenmeler başladı

Hamilemisi

Merhaba kızlar. Ben 10 gun arayla 3 test yaptım. İlk test negatif. Sonradan yaptığım 2 test pozitif gorundu. Ama 2 test cubugunda 1 gun snra pozitif gorundu. Adetıme 2 gun var. Kafam cok karısık suan

Bende kan testi yaptim 0.200 cikti ama hala adetim gelmedi idrar testi yapiyorum bisey yok diyorum kuruyunca ikinci cizgi silikde olsa belli oluyor hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum lutfen bana da cvp yazin bole olup hamile olan var mi

Bende kan testi yaptim 0.200 cikti ama hala adetim gelmedi idrar testi yapiyorum bisey yok diyorum kuruyunca ikinci cizgi silikde olsa belli oluyor hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum lutfen bana da cvp yazin bole olup hamile olan var mi
Aradan bayağı zaman geçmiş ama sonucunuz ne olmuştu?aynı durumu bende yaşıyorum adete 3 gün var

Bnm de bugün öyle oldu saat 6 bucuk gibi test yaptım bisey yoktu saat 11 gibi baktığımda gözle görülür bi çizgi vardı sizce hamilemiyindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…