- Konu Sahibi tinkerbell09
-
tabiki paylaşırım ...benımkı cok karsılasılan bır durum degıl herhalde:44:
sonuç çıktımı acabaa merak etimm:))
aynı benim yapmış olduğum test gibi benimde ilk silik çıktı bi sonrakinde tek çizgi çıktı ama inşallah hamilesindir
0.34 çıktı yani ucuz atlattık ...
hamiş deilsin ozamnnn test yanıtııı :) gözün aydın ozamnn
evet degılım canım
bende senin gibi c.tesi doktora gittim. Kan testi istemedi gecikirsen gel gedi 7 Kasımda olmuştum.Dün akıntıyla peçeteye silince gelen kanamalarım oldu önce pembe sonra az kırmızı daha sonra kahve rengi oldu bitti şimdi gelmio bişi :18: Bilemedim ben noluyoooooo Test alsam çıkarmı yoksa tek çizgimi çıkar aylardır olduğu gibi beklesemmi beklemesemmi kafayı yiycem
kızlar aynı durum bende de oldu .idrar testini yaptım çıkmadı dedim bi kenara koydum aradan biraz zaman geçti bi baktım ikinci çzgi çok çok silikte olsa çıkmış bakalım kan testi verdim ne olucak...
kızlar aynı durum bende de oldu .idrar testini yaptım çıkmadı dedim bi kenara koydum aradan biraz zaman geçti bi baktım ikinci çzgi çok çok silikte olsa çıkmış bakalım kan testi verdim ne olucak...
merhaba bayanlar..hamılelık şüphelerim var fakat adetıme 6-7 gün var..dün evde yapılan idrar testlerinden yaptım ve ikinci çizgi varla yok arası çok çok çok açık gördüm gibi ama daha öncede böle zannedıp olmadıgı oldugu ıcın onemsemeım..test bı kaç saate kuruyunca o ikinci çizgi kabak gibi belli oldu..benım ılk gebelıgımde 4 gün önce ıdrarda bellı olmustu..daha oncede uyguladıgım testler kuruyunca hıc cızgı cıkmamıstı o nedenle muallakta kaldım..sizce gebelik var mıdır yada bu sekılde olup hamıle oldugunu öğrenn oldu mu:26:
Aradan bayağı zaman geçmiş ama sonucunuz ne olmuştu?aynı durumu bende yaşıyorum adete 3 gün varBende kan testi yaptim 0.200 cikti ama hala adetim gelmedi idrar testi yapiyorum bisey yok diyorum kuruyunca ikinci cizgi silikde olsa belli oluyor hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum lutfen bana da cvp yazin bole olup hamile olan var mi
Malesef hamile.cikmadim hic sonrada 2 ayda bir adet olmaya basladim sanirim hormon kaynakli oluyor oleAradan bayağı zaman geçmiş ama sonucunuz ne olmuştu?aynı durumu bende yaşıyorum adete 3 gün var
Bnm de bugün öyle oldu saat 6 bucuk gibi test yaptım bisey yoktu saat 11 gibi baktığımda gözle görülür bi çizgi vardı sizce hamilemiyindirmerhaba bayanlar..hamılelık şüphelerim var fakat adetıme 6-7 gün var..dün evde yapılan idrar testlerinden yaptım ve ikinci çizgi varla yok arası çok çok çok açık gördüm gibi ama daha öncede böle zannedıp olmadıgı oldugu ıcın onemsemeım..test bı kaç saate kuruyunca o ikinci çizgi kabak gibi belli oldu..benım ılk gebelıgımde 4 gün önce ıdrarda bellı olmustu..daha oncede uyguladıgım testler kuruyunca hıc cızgı cıkmamıstı o nedenle muallakta kaldım..sizce gebelik var mıdır yada bu sekılde olup hamıle oldugunu öğrenn oldu mu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?