- Konu Sahibi tinkerbell09
-
bende 1,5 aylık hamileyim bende adetimden 3 gün geçti ve test yaptım ikinci cizgi cok silik cıktı aman yoktur dedim bir gün daha bekledim ve doktora gittim kan testi yapıldı orda hormanlar yüksek cıktı ve hamilelik var dedi isterseniz kan testi daha garanti inşallah güzel haberler alırsınız :)))))
bende bugun ıkıncı kez farklı bır markayla test yaptım bu seferde tek çizgi..hayırlısı ne dıyeyımEki Görüntüle 299274
yukarıdakı dun yaptıgım asagıdakı de bu aksam yaptıgım test
benimde aynısı cıkmıştı cok silik hatta komsum hamilesin dedi ben yok canım daha neler dedim ama hamileymişim böyle olunca genelde bikaçgün daha gelmezse doktordan kan testi iste cıkacaktır canım
ıkı gun arayla bende yaptım ılkı hafif silikti senın kı kadar bıle bellı değildi 2.cisi ise hıc yoktu kurudukca bellı olmus sabah baktıgımda vardı bugun saglık ocagında yaptırdım negatıf dedi yarın tahlılı yapıcaz dedi şaşırdım kaldım :S oysa ıstıyorumda belırtıde yasıyorum mide bulantımda var hafıfden bel agrım var ayaklarım hıc ısınmıyor göğüslerim bomba gıbı dokunsam patlıcak gıbı nolcak böle bu ya kararsızlık benı mahvedıyor :S hamıleysem acılen kan sulandırıcı iğneye baslamam lazım bıran önce cıkmazsa ve varsa yıne düşerse dıye endısem bır yandann cok gergınım bugun arkadasım hakkımızda hayırlısı olsun...
az önce okudum da testlerın duyarlılıgı da etkı edebılırmıs..benım yaptıklarım ıkı ayrı testtı..aynı marka değildi..belkıde ondandır ...sağlık ocağında ıdrar mı yaptırdın...kan da baktır ıstersen cunku senın durumun acılıyet gerektırıyor..ınsallah hayırlı bır sonuc alırsın canım...ben de cumartesı ozelde baktırıcam ..devlettekıler psotaladı gunun gecmeden gelme dıye...
evet acılıyet gerektırmese bukdr endıse etmem ama bugun kan yokmus saglık ocagında yarın saat 10a kdr gel dedi ve ben gitmeyı dusunuyorum cumartesı özel hastanede randevum var o doktorda cok yogun varsa gıtmeyı dusunuyorum yoksa 50 tl vermenın annlamı yok dıye dusunuyorum bu sıkıntıda :/ ınsallah saglık ocagında bır gunde cıkarda bende rahatlıkla cumartesı dr ye gıdebılırımhayırlısı ...
canım hamile olabilirsin büyük ihtimalee amaa net olması için bikaçğün osnra kan vermen lazım dogrusu anca onda çıkar nede olsa b utestlerde farklıklar var ama benim yaptıgım bu teslerin çogu dogru çıktı hayırlısı olsun hakında
sağol canım..kan testı en garatısıymıs...cumartesı yaptıracağım ınsallah
özelemi gitceksin pekii sonucu paylaş merak ederizz..)
Bende yarın gitcem doktora aynı bunlar gibi zaman geçirmeye çalışıyorum ama işyeridne olduğumdan pc de geçiriyorum o zamanı
bende bugun ıkıncı kez farklı bır markayla test yaptım bu seferde tek çizgi..hayırlısı ne dıyeyımEki Görüntüle 299274
yukarıdakı dun yaptıgım asagıdakı de bu aksam yaptıgım test
tabiki paylaşırım ...benımkı cok karsılasılan bır durum degıl herhalde:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?