- 8 Nisan 2021
- 122
- 62
- 13
- Konu Sahibi neguzelbirben
-
Kimyasal gebelik yaşamışsınız bilmeniz lazım aslında.
Gecikmeden yapmayın test.
Kimyasalsa adetle birlikte atılacak zaten siz boşuna hayal kırıklığı yaşadığınızla kalacaksınız
Anlıyorum ama yıpranmak da çok can yakıyor. Ben bir kere kimyasal gebelik yaşadım, 3 gün önce test yapmıştım o kadar pişman oldum ki uzun süre toparlanamadım.Umutlanıyor insan işte
Bata kaç gün var iki gün sonra tekrarlayın inşallah yükselir çizgi var gibiMerhaba size bir sorum var ben dün hcg baktırdım 0.81 Di bugün 3.46 yükselmiş ve pazar idrarda gebelik bakmıştım negatifti az önce yine idrar da baktım hcg 3.46 yükselmiş diye 2. Çizgi var mı yoksa bana mı öyle geliyor psikolojik olarak bilemedim. Yardımcı olur musunuz?
6 mayıs batBata kaç gün var iki gün sonra tekrarlayın inşallah yükselir çizgi var gibi
Negatif olanlari erken yapmışsınız iyi olmuş en azından iğne etkisi geçmiş onu öğrenmiş oldunuz şimdi iki gün sonra aynı hastanede aynı saatte bı test daha berim eğer iki katı kadar yükseliş varsa çok çok yeni olabilir inşallah yükselir meyilli gibi geldi bana6 mayıs batbu arada ben femera+ovitrelle yaptırmıştım 22 nisanda çatlama oldu bugün 12. Gün erken olduğu için mi böyle acaba iğne etkisi geçti çünkü pazar 2 test yaptım ikisi de negatifti
Ayyy inşallah kuzum, Rabbim bebiş isteyen herkesin gönlüne göre versin yaNegatif olanlari erken yapmışsınız iyi olmuş en azından iğne etkisi geçmiş onu öğrenmiş oldunuz şimdi iki gün sonra aynı hastanede aynı saatte bı test daha berim eğer iki katı kadar yükseliş varsa çok çok yeni olabilir inşallah yükselir meyilli gibi geldi bana
Aynen şuan benim bat 10 mayis sabirsizimAyyy inşallah kuzum, Rabbim bebiş isteyen herkesin gönlüne göre versin yaçok sıkıntılı bir süreç psikoloji yıpranıyor hepten..
Yaa sabır konusunda kimse ben kadar sabırsız değildir bence hergün olsa hergün hcg bakıcam kandaAynen şuan benim bat 10 mayis sabirsizim
Şöyle ilişkiden sonra döllenme kısmını görebileceğimiz bı alet cikarsalar da parası neyse verip alsaydıkYaa sabır konusunda kimse ben kadar sabırsız değildir bence hergün olsa hergün hcg bakıcam kanda
Valla ben doktora çatlamış mı diye muayeneye gittiğimde döllenmiş mi diye bile sormuş insanım sen düşün yaniŞöyle ilişkiden sonra döllenme kısmını görebileceğimiz bı alet cikarsalar da parası neyse verip alsaydık
Sesli güldüm vallaValla ben doktora çatlamış mı diye muayeneye gittiğimde döllenmiş mi diye bile sormuş insanım sen düşün yanidoktor öyle Bi teknoloji olsa keşke bizim de işimize yarar dedi
Var gibi n’aptınız kan verdiniz miVar mı sizceEki Görüntüle 2848402
Hayır vermedim ama bugün öğlen 4 itibariyle hep yüksek tansiyonum normalde düşük tansiyonluyumdur neyden kaynaklı bilmiyorumVar gibi n’aptınız kan verdiniz mi
Gebelik görünüyor ama iğnenin etkisi de olabilir diyorlar.Benim ki nasıl çatlatma iğnesinin 11 nci günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?