- 18 Kasım 2019
- 5.598
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.096
- 198
- Konu Sahibi neguzelbirben
-
Oo 39 Kırklareli selam bende 22 edirne:)) eğer dün negatif ise demekki iğne etkisi geçmiş gebelik var muhtemelen testi tekrarla bugünBakalım kısmet bu iğne etkisi bitti dün bomboştu test
Topraam çok net çekmemişsin beyaa bide beni alıntılamamışsın mesaj bildirimi gelmediYaaa Lüleburgaz bendeTrakyalıyım Trakya insanını çokta severim kucaklıyorum seni öyleyse vardır mı diyorsun yaptım bu sabahta yorumla bakalım toprağım
Biz yok diyelim de okadar çok üzülmeyelim sıkındaTopraam çok net çekmemişsin beyaa bide beni alıntılamamışsın mesaj bildirimi gelmedi
Canım sonucun neydi bende şuan aynı durumda olduğum için soruyorumYaaa Lüleburgaz bendeTrakyalıyım Trakya insanını çokta severim kucaklıyorum seni öyleyse vardır mı diyorsun yaptım bu sabahta yorumla bakalım toprağım
Bi ay önceki miCanım sonucun neydi bende şuan aynı durumda olduğum için soruyorum
Testini atar mısın bakayımCanım sonucun neydi bende şuan aynı durumda olduğum için soruyorum
Bi ay önceki mi
2 Haziran’da çatlatma iğnesi vuruldum bu testi dün yapmıştımTestini atar mısın bakayım
İnşallah iğne etkisi değildir canım bende geçen ay çatlatma iğnesi olmuştum 12 ye kadar pozitif gösterdi inşallah senin gerçek pozitiftir2 Haziran’da çatlatma iğnesi vuruldum bu testi dün yapmıştım
İnşallah Çarşamba doktor randevum o zaman belli olur sanırım Allah hepimize nasip etsin inşallah..İnşallah iğne etkisi değildir canım bende geçen ay çatlatma iğnesi olmuştum 12 ye kadar pozitif gösterdi inşallah senin gerçek pozitiftir
Bende bu ay kendim denedim iğne falan vurulmadım ovülasyon testi ile denedim bakalım kısmet kıl gibi çizgi çıktı benim de bu ay testimde bugünİnşallah Çarşamba doktor randevum o zaman belli olur sanırım Allah hepimize nasip etsin inşallah..
Bende bu ay kendim denedim iğne falan vurulmadım ovülasyon testi ile denedim bakalım kısmet kıl gibi çizgi çıktı benim de bu ay testimde bugün
Ovulasyon testlerini hiç bilmiyorum ama adet tarihi yaklaştıysa bi kan verin bence çatlatma iğnesi yoksa hcg de yoktur biz hep çatlatma iğnesinden dolayı tedirginiz ama ben Çarşamba’ya kadar artık bişeu yapmıcam doktora gidince var veya yok net belli olur zaten çok yorucu gerçekten rabnim isteyen herkese nasip etsin inşallahBende bu ay kendim denedim iğne falan vurulmadım ovülasyon testi ile denedim bakalım kısmet kıl gibi çizgi çıktı benim de bu ay testimde bugün
Çok haklısınız süreç zorOvulasyon testlerini hiç bilmiyorum ama adet tarihi yaklaştıysa bi kan verin bence çatlatma iğnesi yoksa hcg de yoktur biz hep çatlatma iğnesinden dolayı tedirginiz ama ben Çarşamba’ya kadar artık bişeu yapmıcam doktora gidince var veya yok net belli olur zaten çok yorucu gerçekten rabnim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah çift çizgi görürsünüz o zaman hiç şüphe olmaz ben yarın çift çizgi görsem de inanamıcam anca doktora gidinceÇok haklısınız süreç zorçatlatma iğnesi yok ama testte kıl gibi kan vermem idrar testinde koyuluk görmediğim sürece kan vermeyi düşünmüyorum o daha da yorucu oluyor yrın son bi test yaptım predictor alıcam yapıcam zaten yarın sabah hayırlısı
İnşallahİnşallah çift çizgi görürsünüz o zaman hiç şüphe olmaz ben yarın çift çizgi görsem de inanamıcam anca doktora gidince
Nasıl oldun şuan canım? İyi öisinMerhaba kızlar ,
Adetime 6 gün var bir önceki ay kimyasal gebelik geçirdim.
Geçen hafta sağlık ocagında beta hcg baktırdım 1.2 idi.
Hamilelik yoktu.
Bugün adetim yaklaşınca bir test yaptırdım evde , ikici cizgi cok silik de olsa belli bir şekilde cıktı 3 dakika sonra.
Yine kimyasal gebelik olacak diye endişeliyim oruc da tutuyorum sonraki testi ne zaman vermeliyim evde tekrar mı test yapmalıyım 1-2 gün sonra acaba yoksa kan mı vermeliyim sizce ??
Naptın hamilelik varmıymış cnmİnşallah
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benim de aynı böyle testimBenim ki nasıl çatlatma iğnesinin 11 nci günü
Canım çok erken gibi silik var gibiVar mı sizceEki Görüntüle 2848402
Regl oldum canım ben maalesef bu ay insCanım çok erken gibi silik var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?