Gebeliğe Hazırlık İDRAR TESTİ POZİTİF KAN NEGATİF COK YENİ HAMİLELİK BELİRTİSİ BAKAR MISINIZ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa Lüleburgaz bende Trakyalıyım Trakya insanını çokta severim kucaklıyorum seni öyleyse vardır mı diyorsun yaptım bu sabahta yorumla bakalım toprağım

Eklentiler

• 1BC1426A-BE05-43F8-9B63-ACA1F35FE6F5.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 200
Yaaa Lüleburgaz bende Trakyalıyım Trakya insanını çokta severim kucaklıyorum seni öyleyse vardır mı diyorsun yaptım bu sabahta yorumla bakalım toprağım
Topraam çok net çekmemişsin beyaa bide beni alıntılamamışsın mesaj bildirimi gelmedi

Eklentiler

• 3CD34819-F2E3-4C81-9944-A32B0FCA27F4.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 75
  • 7BFCC9C9-04E3-4100-B00C-FE71D61FC841.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 76
Bende bu ay kendim denedim iğne falan vurulmadım ovülasyon testi ile denedim bakalım kısmet kıl gibi çizgi çıktı benim de bu ay testimde bugün
Bende bu ay kendim denedim iğne falan vurulmadım ovülasyon testi ile denedim bakalım kısmet kıl gibi çizgi çıktı benim de bu ay testimde bugün
Ovulasyon testlerini hiç bilmiyorum ama adet tarihi yaklaştıysa bi kan verin bence çatlatma iğnesi yoksa hcg de yoktur biz hep çatlatma iğnesinden dolayı tedirginiz ama ben Çarşamba’ya kadar artık bişeu yapmıcam doktora gidince var veya yok net belli olur zaten çok yorucu gerçekten rabnim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Çok haklısınız süreç zor çatlatma iğnesi yok ama testte kıl gibi kan vermem idrar testinde koyuluk görmediğim sürece kan vermeyi düşünmüyorum o daha da yorucu oluyor yrın son bi test yaptım predictor alıcam yapıcam zaten yarın sabah hayırlısı

İnşallah çift çizgi görürsünüz o zaman hiç şüphe olmaz ben yarın çift çizgi görsem de inanamıcam anca doktora gidince

Nasıl oldun şuan canım? İyi öisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…